זה רק אני או ש...

ToronT

New member
זה רק אני או ש...

הודעות נמחקות פה על ימין ועל שמאל. המצנזר השתגע או שרוצים להשתיק כאן מישהו? אני מקווה שההודעה הזו לא תמחק אולי יש דרך קצת פחות ילדותית להגיב כשמשהו מציק לכם(מורים) אחרי הכל אתם מתיימרים לחנך.

לא נראה לי שמחקו הודעות,

תסתכל בארכיון....אולי הן שם...אני לא חושבת שגרי ימחוק הודעות, בכל זאת נשארו כמה מורים עם צלם אנוש בבי"ס...ובקשר למשפט האחרון - נראה לי שאפילו מורים שעדיין מתיימרים לחנך (נשארו כאלה??) יודעים עמוק עמוק בסתר ליבם (ואפילו חנה בטח יודעת) שהם לא מחנכים בגרוש - אלא להיפך...אפילו אם הם לא מודים בזה.... נאבק במערכת המושחתת עד טיפת הדם האחרונה!

גרי רשף

New member
אני אבדוק עם יהושוע וחנה../images/Emo22.gif

כעקרון תפוז מאשרים פתיחת פורומים לבתי ספר בכך שהסיסמה וקוד הכניסה יהיו בידי הנהלת בית הספר כדי שתוכל לפקח על התכנים ולוודא שהם יעמדו בקריטריונים החינוכיים של המוסד. קוד הכניסה מאפשר להם גישה לפרטים האישיים של הגולשים בפורום (הכרטיס האישי, כתובת ה-IP וכו').

בעצם לא!! טעיתי!! סליחה...

לא מחקת לי כלום אני סתם לא שמתי לב איפה ההודעות שכתבתי טעות שלי

שההנהלה תצנזר ?!

הם בקושי יודעים להזיז את העכבר, לא נדבר על לחפש את האותיות על המקלדת. אז לצנזר דברים באינטרנט. מי יודע אם הם יודעים להוסיף הודעה באינטרנט. עדיין המקום הזה הוא במקרה הטוב לעיניהם בלבד. במקרה העוד פחות טוב הם אפילו לא מסוגלים להיכנס לפורום. ראיתם פעם מורה מקליד ציונים - הוא צריך צוות של עוד 3 מורים לפחות וטכנאי מחשב כדי להכניס את הדיסקט למקום הנכון. אז שלא יעבדו אליכם ! ! !

למעלה