זה היה יום טוב!! סיכום יומי מהבית!!
והפעם מהבית שלי
קודם כל אני רוצה לאמר שתיהיה לכם הפתעה מחר ובשביל לדעת מה היא כמובן תצתרכו לחכות למחר בערב
אהה ואמא של חבר שלי מכינה סנדוויצ'ים טובים
כל עוד זה לא עם טונה
התעוררתי חזרתי לישון התעוררתי אמא של חבר שלי דיברה איתו ושמה לנו סנדוויצ'ים בצד אחרי זה אני וחבר שלי התארגנו ואז הלכנו לתחנה בהתנחלות שבה הוא גר פגשתי כמה אנשים שאני כבר מכיר משם אחרי זה הגיע האוטובוס המוגן ואז נסענו והיה מצחיק(ידידה של חבר שלי דקרה אותו עם הציפורניים ובכל זאת לא הצליחה להכאיב לו) הגענו לבית הספר נפרדנו לדרכינו לכיוון כיתות המתמטיקה השונות ואני הייתי בשעתיים של שיעמום מוחלט אחר כך היה שעור ספורט ואז הייתה הפסקה גדולה ואני החבר שישנתי אצלו ועוד אחד דיברנו על כמה משחקי מחשב אחרי זה היה שעור חברה וחבר אחר שלי ישב ליידי ורצה שאני אעזור לו במבחן במחשבים הבעיה הייתה שאני לא יכול בשעור אחד לשבת איתו ולהסביר לו הכל קודם הוא צריך לקרוא את הספר ולענות על הדברים שם אחרי זה אם יש לו שאלה שישאל הסתיים השעור הייתה הפסקה קטנה ויצאתי הפעם מהכיתה בלי התיק... זה היה כל כך כיף... חברים שלי לא הבינו מה קרה לי
ואז היה שעור פיסיקה עם חזרה משעממת על החומר(אני עדיין מתפלא שקיבלתי רק 97 בזה!! הוא יכל לתת לי 100!!) ואז הייתה הפסקה בין שעור פיסיקה ללשון אני וכמה חברים שלי סתם הסתובבנו בכיתה וחבר אחד שלי נשכב על שולחן אז התיישבתי עליו ואז הוא אמר שיש לי רק עצמות בגוף ואין לי בכלל עור ושרירים אז אמרתי לו שזה כי ישבתי לא טוב עליו ואמרתי לו להרגיש את התחת שלי והוא כזה לא לא לא צריך ואני אומר לו שיש לי תחת נעים שיבדוק אפילו וככה ממשיכים עד שאחת צעקה לי שאני אפסיק
אז הפסקתי... ואז התחילו להגיע עוד אנשים וכולם פתאום התחילו להכין שעורים ואני כבר ידעתי שעל משהו כזה היא לא תבדוק מי לא הכין והיה לי מזל כי לא הבאתי את הספר(שכחתי שהיה בו שעורים כי כתבתי את זה על דף ולא במחשב) ואז התחיל השעור היה משעמם ואז נגמר השעור ונסעתי הביתה באוטובוס היה מקום רק בסוף והפעם ישבו שם כמה ערסים מעצבנים ילד אחד מוזר וכמה חברים שלו שהם ערסים עם רמת שכל קצת יותר גבוה(לא שזה עוזר הרבה) אז הם ניסו לדבר איתי על מחשבים אתה יודע מחשבים?? כמה אתה טוב בזה?? יש לך אתר?? אתה יודע לבנות אתר?? אתה יודע HTML?? אתה נכנס לאתרי סקס?? אתה אוהב נשים ערומות??(כאן זה כבר הגיע לחלק המטומטם ביותר שלהם אז הפסקתי לענות) מאחורי קיפצצו להם כמה ערסים ערס אחד שישב מקדימה עבר לשבת מאחורי כדי לנסות להציק לי מתישהו נמאס לו
(חבל היה מצחיק לראות את הדפקט הזה מנסה להציק בכל דרך ואת חברים שלו צוחקים עליו כשהם רואים שאני שם עליו זין) הגעתי הבייתה הסתכלתי במראה הבנתי שאסור לי לחפף אף פעם עם הגיינה הלכתי למחשב דיברתי באייסיקיו דיברתי בנט מיטינג עם מעיין שהייתה צריכה ללכת ללמוד למתמטיקה ואז הלכתי לאכול אחרי זה להתקלח ואז חזרתי הלכתי לאכול שוב פעם היה מלאווח מלא בשמן מטוגן
(מלאווח זה טוב... מלאווח עם קצת שמן זה טוב... מלאווח מלא בשמן מטוגן שממש נוזל ממנו זה כבר מגעיל...) חזרתי למחשב דיברתי עם מעיין שהיה לה קרוב מעצבן ביותר שריקד ופיזז מול המצלמה ואחרי זה הוא שם לב שהוא במצלמה אז כשהוא עבר בחדר הוא ניסה להסתתר אני ומעיין המשכנו לדבר עוד כמה שעות ואז היא הלכה ואני דיברתי עם קרובה שלי והדלקתי נר זיכרון באייסיקיו לכבוד צוות הקולומביה ואז התחלתי לכתוב את הסיכום הזה וקרובה שלי אמרה שהיא רוצה לקרוא ואז כמעט סיימתי אותו והיא כבר התנתקה ועכשיו אני מסיים את הסיכום היומי הנחמד ביותר הזה
זה היה יום נחמד ביותר
מקווה שמחר יהיה הרבה יותר נחמד
ושיהיו עוד הרבה ימים נחמדים