זה רק אני או ש. . .

enola

New member
זה רק אני או ש. . .

בא לכם להכניס לסוניה מאיסטאנדרס אגרוף? היא מרגיזה, דוחפת את האף שלה לכל מקום ומדברת כאילו היא יצאה מטיפול אצל הרופא שיניים לפני חמש דקות (אתם יודעים, ששמים את הטמפון הזה בפה). מה גם שהיא יותר מידי נדחפת לעניינים של פיל ואין לי מושג מה ג´יימי עושה איתה. סתם מחשבה שעברה לי בראש בצהריים משעממים של יום שבת. אה, ואם כבר בענייני בנות, אז ג´נין ממש חמודה. enola

Kettercat

New member
מצטרפת ../images/Emo13.gif

סוניה לפעמים באמת יכולה לעלות על העצבים אבל היא סה"כ דואגת נורא לליסה. הם מנסים להראות כמה שזה נכון שפיל הרג אותה, כך שזה בטח ממש, ממש לא נכון
יש לי תיאוריה משלי כבר. הייתי בכיף, בכל זאת, נותנת לפיל סטירה או שתיים.

enola

New member
ספרי לי

מה התיאוריה שלך? ופיל דווקא נחמד, פשוט לא כדאי להתעסק איתו. התיאוריה שלי היא שהתינוקת היא פשוט לא לואיז אלא מישהי אחרת, ופיל פשוט לא רצה לחזור "בידיים ריקות", אבל זה נשמע די טיפשי, אני יודע. enola

Kettercat

New member
הנה:

(ולא, אני לא הגאונה שבאה עם זה -- מישהי אחרת הציעה את הרעיון, אני רק מתרגמת) מל רצחה אותה. הרי כשמל עזבה זה היה אחרי מריבה עם ליסה, כי היא בדיוק גילתה שליסה הייתה זו שניסתה לרצוח את פיל, ולא סטיב. היא עזבה, אחרי כמה חודשים שולחת גלויה "חברותית" לליסה... כנראה רק כדי להרגיע את הרוחות ביניהן, מן תחפושת. מל מזמינה את ליסה אליה לפורטוגל, הן רבות בקשר למה שקרה ביניהן ובטעות (?) מל הורגת את ליסה. פיל בדיוק מגיע לפורטוגל גם כן, ומל - שנשארה עם לואיז, מוסרת לו את לואיז כדי לא להסתבך ולברוח. זה די מסביר את האימייל שהיא שלחה לסוניה, זה מסביר למה היא השתמשה בזהות של ליסה.

למעלה