זה רק אני או ש...

yulia1

New member
זה רק אני או ש...

כול הקוויזים האלו הם אותו דבר .אותם שאלות אותה פואנטה רק שבסוף אתה יוצא נעל,כיפה אדומה,צבע,שילשול או כול דבר אחר....

לא בדיוק... ../images/Emo29.gif

יש באמת קוויזים די מטומטמים שהם אותו דבר, אבל רוב הקוויזים הם ממש חמודים והם בכלל לא אותו דבר... צריך לדעת איך לבחור אותם...

לפעמים...../images/Emo4.gif../images/Emo87.gif

הקוויזים שאותו הדבר אלה הקוויזים הפחות נחמדים, אבל יש שאלות שיש כמעט בכל קוויז (איזה צבע אתה הכי אוהב, למשל, יש המון...)

../images/Emo41.gifניצלו"ש../images/Emo41.gif../images/Emo87.gif

כתבתי את זה כבר, אבל גיליתי שהשרשור לא קופץ
בכל מקרה, הנה זה שוב! הנה משהו ממש ממש מגניב, וגם ממש מעצבן ביחד! לא, זה לא ממש קוויז. צריך לבחור דיקקטור כלשהו (
) או דמות מסדרת טלויזיה, ולענות על השאלות (שאלות כל כן/לא) בתור מי שבחרתם, ואחרי כמה שאלות, כמעט תמיד הוא מזהה מי אתה! מומלץ לכולם!

ממש מגניב! ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

בחרתי בג´ואי מחברים, והוא זיהה! איזה קול...!
ונראה לי שזה כן נחשב קוויז... אבל מסוג שונה...

ד י י ז י

New member
וואו!!!!!

איזה מגניב זה!!!! בחרתי את אנג´ל מ.."אנג´ל".. והוא זיהה!! הייתי בטוחה שהוא לא יזהה.. איזה חמוד זה!

זה ממש מדהים! ../images/Emo29.gif

הוא ניחש שאני מרסל מ"חברים" (הייתי הבנאדם ה-18 שבחר אותו), והוא ניחש שאני עוד מישהו, לא זוכרת, והוא ניחש שאני ג´ואי, כבר אמרתי... והוא ניחש שאני ג´וזף סטאלין! (הייתי השמינית שבחרה אותו!), הוא רק לא ניחש שאני סברינה מסברינה...
זה משחק כיף!
ויעל, המומינים זה לא קומדיה...

אה, קומדיה...*מרביצה לעצמי*../images/Emo19.gif

זאת פשוט התוכנית היחידה שראיתי, כשהייתי קטנה יותר, אחרי זה הפסקתי לראות טלויזה, כי זה, אר, איכסה...

LeAnNe

New member
איזה מאגניב זה

בחרתי להיות פיבי והוא ניחש נכון...

לא הולך לי...../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif

ניסיתי מומינטרול מהמומינים, והוא החליט שאני איזה ארנב.
אבל הוא שאל אם אני ארנב ואמרתי לו שלא!
מה את ניסית שהלך לך..?

De-Panther

New member
אוופס הרסתי להם קצת... חחחחחחחחחחחח

לא נורא... I win again! You are player number 3 to have chosen מישהי from מאיפשהו. I knew you were מישהי from מאיפשהו from the start, but I strung you along for a while to make it seem more sporting. I hope that one day you will overcome the powerful sense of humiliation that you now feel. Until then, good luck. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכדי להגיע לזה צריך לענות על שאלה ראשונה כן אחרי זה לא ואז כל שאר השאלות כן עד שזה מגיע ל: האם יש לך ***?? ואז לענות כן ואם תגיעו לשם באנגלית תבינו מה כתבתי... חחחחחחחחחח אווי אני הולך לקבל באן מהאתר הזה...

proof

New member
הוא ניחש שאני

חתחתול מהדרדסים אני הייתי ה1 שבחר אותו חחחחח

למעלה