זה רק אני או ש...

KEiN

New member
זה רק אני או ש...

לאירועים חברתיים גדולים יש נטיה לטפח את החשיבות העצמית {מאד מאד}, בכלל הם מסיטים אותי מדרך הלוחמים מה עושים?

r e s t

New member
הלוחם משתמש בהכל

אירועים "מסיטים" אותך מהדרך? כי אתה נותן להם להסיט אותך.אם קיבלת את זה - יש לך עוד שדה פעילות,עוד אתגר - אתה צריך להיות שמח :) תרענן עקרונות הייקוש - ותשחק במשחק שלך,ולא של מישהו אחר. למשל:לפני אירוע תחליט מה אתה צריך,רוצה,תבחר תפקיד,תחשב טוב טוב כל צעד וצעד - וקדימה.תזכור שהשגת מטרה ששמת לעצמך בכלל לא חשובה,אבל תתנהג כאילו זה דבר אחרון בחיים שנותר לך לעשות,ואתה יכול לעשות אך ורק אותו.במהלך תברר כל התגובות לא רצויות שנתת - תרשום אותן על הדף יפה.אחרי כמה משחקים תסתכל מה חוזר על עצמו,אם צריך - תשחזר,תברר סיבות לתגובות אלה.תבחר מהן הכי קטנטנה ולא חשובה - ואל תעשה אותה (תגובה). כבר קבלת משהו. זה לא תדריך - זאת רק דוגמה.ייקוש דורש יצירתיות. :)

KEiN

New member
האירועים האלא

סוחטים ממני כל שארית לוחם קטנה כאילו יש לי פיצול אישיות, כשאני לבד או אם חברה נוחה יחסית או באירוע חברתי {בו אני זוכה להצצה על האני הקודם}... טוב אני ינסה איזה משהו...

אינקה

New member
../images/Emo20.gif אל תילחם בעצמך

שב בשקט בתוך פינה של עצמך ותראה איך אתה "מתפדח". תמשיך לעשות את מה שאתה עושה, רק תהיה במודעות מלאה. נסה להרגיש גם מה דוחף אותך לעשות או להרגיש את התחושת הללו. המודעות תשנה את ההרגלים. זה הכל.

למעלה