זה רק אני או ש....

STIVENZ 426

New member
זה רק אני או ש....

מוטו החדש (טרם קראתי..) ובכלל- כל גליון מוטו שיוצא מכיל בתוכו פחות ופחות חומר על אופנועי שטח(מכל סוג.) ?? האם הקיץ הקץ באמת על אופנועי השטח בארץ? האם שוק אופנועי הכביש יותר משגשג מאשר שוק השטח? (ואם כן- המצב לא היה הפוך לא-מזמן?) סתם תהיות.. מאיפה באנו? לאן נלך? סטיב.

כRובי

New member
../images/Emo6.gif איך רואים שטרם קראת...

אם היית קורא את טור העורך של גב"ב.. חבל לך על הזמן.. השתלחות ישירה ב:"פורום של פול גז" תוך איזכור של "השקרים" שנאמרו .. השתלחות ישירה ב:"קרקרני הפורומים".. אני מריח כאן "שרשורפלצת" ענקי.. והקטע הוא , בשום שלב בטור שלו , לא כתב גב"ב : "סליחה , טעיתי".. הכי קרוב שהוא הגיע אליו היה משהו בסגנון :"איך קולגות לתחום העיתונות השתלחו בי כאילו הם לא עשו טעויות".. זה הדבר הכי קרוב מבחינתו להודות בטעות..

ומוטו...

לא התביישו להתקשר אלי השבוע כדי לשאול מדוע הפסקתי את המנוי לאחר כל כך הרבה שנים של התחברות לתזרים המזומנים שלהם... ומישהו כאן שאל אותי למה אתם לא כותבים למוטו תשובה ומבקשים שיפרסמו אותה ב"קוראים כותבים"... אפילו ההודעה הזו היא כבר יותר מדי להרגשתי...

TShavit

New member
../images/Emo42.gifסבאח אל חיר, יא חליל,

לא יותר עדיף לישון בשעה כזו? או לרכב, לפני שיבוא החום הגדול? טל

סבאח אל נור ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif|קרואסון|

האמת... סיפורי גב"ב על הבוקר באמת חיללו לי את שלוות הקפה בגינה לצלילי ציוץ הציפרים... ככה זה בתפקידים ציבוריים, אדם מקריב את פרטיותו וצרכיו הוא למען הכלל, לא, עזוב, עוד לא ממש התעוררתי בשביל לכתוב משהו רציני...

המטיייל

New member
כרוב, אני ממש מתפלא...

אני יושב בשקט כבר הרבה זמן וקורא את שאתה כותב ואת כל המלחמה הזו בפורום ו... כרוב, אני מתפלא עלייך. יצא לי להכיר אותך ונראה לי שאתה בחור אינטיליגנט. מה הרעש. אז התת רמה המכונה גב"ב כתבה עליך ועלינו. אז מה. מי שמסוגל לקרוא את שהוא כותב ועוד להתייחס לכך ברצינות – אין לך עניין בדעתו. גב"ב ידוע ברמת ההתבטאות כמו רמתו האינטלקטואלית הירודה. יצא לי לא מעט לראות אותו, לשמוע אותו ולקרוא אותו והוא פשוט קוף. במובנים מסוימים יש לו הכבוד להיות ה"חוליה החסרה" (אנתרופולוגית). מי שמכיר את הפורומים ואותך – לא מתייחס לזה. מי שלא מכיר (והם הרוב הגדול) – זה גם לא מעניין אותו. אני מציע שתכתוב מכתב שיתפרסם במוטו. לא יפרסמו – תתבע אותם לדין. יש לזה בשר!!. תפרסם בעיתונות המקומית, תפיץ בפורומים! כל זה לדעתי יותר בשביל שתוציא קיטור. הכי טוב – תתעלם. אגב, שים לב שגב"ב לא כותב בפורומים. מעניין למה? הלא כן?

כRובי

New member
../images/Emo13.gif דווקא התגובה שלי לסטיב פוצחת

עם סמיילי של צחוק בריא ועסיסי.. אני לא חושב שגב"ב הוא "קוף" ואיני מתכוון להתייחס לרמתו האינטלקטואלית.. מבחינתי הוא אדם ואני מכבד אותו כאדם. ובגלל שאני מכבד אותו , בדיוק כמו שאני מכבד כל אדם אחר , אני מייחס לדבריו חשיבות מסוימת . אבל לא חשיבות כל כך גדולה עד שניתן לומר שאני מייצר "רעש" בגלל דבריו..הלא כן ?
חשבתי על מכתב , משהו בסגנון ל"הגן על כבוד הפורום שבוזה ברבים" אבל ייעצו לי , גדולים וחכמים ממני , פשוט לא להתייחס..ויש בכך משהו.. אגב, אולי גב"ב לא כותב בפורומים אבל ברור שבחודשים האחרונים הוא קורא אותם לא מעט..
עיין ערך טור קודם שלו: "בולשיט דוט קום" שאנו כה נהנים לצטט אותו..

כRובי, אנ´לא יכול להתאפק...

ואמנם אנ´לא מרשה לעצמי לפרט, אבל... הייתי מבצע הטייה "קלה" במשפט החתימה הנוכחי שלך בהתייחס לנושא הנדון...

TShavit

New member
ואתה חושב שהתגובה הזו מוסיפה לך

כבוד? גורמת לנו להעריך את האינטליגנציה שלך? דעתי בסוגיית הראיון עם נסים ממוטוטסט ידועה, והובעה כאן בחריפות. מכאן ועד הדברים שאתה כותב הדרך ארוכה. בלי להכיר אותך, אני מוכן לחתום שגב"ב תרם לאופנוענות הישראלית פי 10 ממך. מי שהוכיח עצמו כרגע כתת-רמה זה אתה. טל

היועצת גם משתדלת לשבת בשקט

בעניין הזה , וההתבטאות שלך עושה לה רעש. קבל :
גם על ההתבטאות.גם על הרעש.

Xטיל

New member
האם יש איזשהוא דגם של אופנוע שטח

בארץ הקודש שבוחני מוטו (אותם אתה פוגש ודאי בתחרויות השטח) עדיין לא קרעו לו תצורה והפשיטו את מחלצותיו? לא, אין. ובכלל, כל קורא מוטו שתשאל תמיד יגיד שאין מספיק מתחום הענין שלו. ככה זה אצל אנשים. לילה טוב.

למעלה