זה רק אני או ש..

זה רק אני או ש..

הישרדות נשכחה בגלל האח הגדול?כל המדינה בטירוף אחרי האח הגדול,ולי באופן אישי יש הרגשה שהישרדות בירידה.. מה אתם אומרים?

בערך.... למרות ש

מי שצופה בהשרדות יצפה ממילא, מי שסתם הסתכל כברירת מחדל, יש סיכוי טוב שלא יצפה. בכל מקרה הרייטינג ירד לדעתי....

lirongogo1

New member
קודם כול..

עד שהם לא יתחרו על שעת שידור באותו יום אפשר לצפות בשניהם.. דבר שני הבאז של האח הוא רק עכשיו בגלל הפתיחה..אם נסתכל על הטווח הארוך יכול להיות שהרייטינג ימשיך להיות גבוה אבל מן הסתם הבאז והדיבור יירד בהרבה..כבר לא יהיו דיבורים..מאמרים..הרצאות..כתבות על התופעה כמבחנה אנושית..ותכלס אני לא רואה שם מישהוא שהולך לסחוף את המדינה כמו בובליל.. היחידה שמעוררת קצת עניין היא היא זאת בהריון למרות שאני חושב שאם היא תמשיך עם ההצגות המבויימות האלו יקלטו שהיא מזויפת ומנסה להיות עינב בובליל 2

הרייטינג העונה נמוך במיליא. לא צפויה ירידה

נוספת. מי שלא רכש את חבילת הצפיה בערוץ 20 לא צפויה לו כל התנגשות עם האח-הגדול. אבל בכל מקרה צופה לפרומויים הרבה יותר אגרסיביים ומטעים מצד הישרדות.

אני ממש לא מסכימה איתך וגם ../images/Emo58.gif

הרייטינג גבוה. מספיק לגלוש ולקרוא נתונים לאחר כל תוכנית. אין צורך לכתוב סתם ללא מידע בדוק. אני לא מבינה את הקשר בין הצפייה בערוץ 20 לבין הישרדות, אלא אם מי שרכש צופה 24 שעות ביממה, ואז הייתי אומרת שזה פשוט אובססיביות. מה, אין חיים? אין עבודה? אין לימודים? אין משפחה? אני דווקא חושבת שהפרומו להערב לא מטעה - זיו יודח. ואם לא - הרי שאפו להפקה. בכל אופן, צפניה כתב שזיו יודח, ואני מאמינה לו.

אין קשר בין הסכמות ועובדות :)

א. פרק הפתיחה של האח הגדול היה בסביבות 27% ופרק הפתיחה של הישרדות בסביסות 20% לאורך כל העונה הדישוש נע 15% עד 17% (אישית מאמין שהאחוזים גבוהים יותר כי אני שומע יותר מדברים על התוכנית מאשר זה מוצג בטבלאות הרייטינג). ב. מי שרכש את ערוץ 20 הוא אובססיבי בעיניי. ונותן עדיפות צפיה לאח הגדול על פני כל שידור אחר. אלא... אם יהיה פרק מיוחד/מותח/מעניין שיוצג ע"י פרומו "מבטיח"... ג. לא כתבתי שהפרומו הערב מטעה. גם אני קראתי את צפניה שמדייק בדר"כ. למרות שיכול להיות מצב של "הפוך-על-הפוך". להזכיר עד היום הפרומיים הבטיחו דבר אחד ובפועל היה דבר אחר. ד. אני אמשיך לצפות בהישרדטת ומניח שגם את.. ומרבית הגולשים בפורום זה (:)

כן, יש בינינו הסכמה על הכל

א. גם אני מאמינה שהאחוזים גבוהים יותר. ואגב - יחידת רייטינג זה בערך 30,000 איש, אז זה בכל זאת נתון יפה. ויש לי הרגשה שהערב הרייטינג יהיה גבוה במיוחד. ב. אני חושבת שאנשים רוכשים את ערוץ 20 בגלל "הפחד" להפסיד משהו. אני לא שוללת לגמרי את הרכישה מפני שכמו שכבר כתבתי כאן זה נפלא עבור אנשים בודדים, וזה פשוט מספק להם לחברה, אבל לרוב האנשים אין זמן לנשום, אז לא סביר שיידבקו לכורסא. ג. אם יהיה מצב "הפוך-על-הפוך" אני אהיה מאושרת מפני שזיו עושה הרבה רעש, מה שתורם לעניין ומתח, גם אם לא אוהבים אותו. אם הוא מודח, מה יהיה? אין מי שיתרום לאקשן, רק שי. ד. ברור שאני אמשיך לצפות.

yellow38

New member
יכול להיות אולי

שהאנשים שיש להם את ה"פיפל מיטר" רוצים למחות על משהו שמרגיז אותם בהשרדות. לעומת זאת הצופים הרגילים יודעים שאם הם לא יצפו זה לא ישנה כלום ולכן הרייטינג באוכלוסיה הכללית יותר גדול. אני אומר אולי

colombia coffee

New member
אילו הישרדות הייתה בערוץ 22 אולי המצב היה שונ

שונה. הרי אין ממש תוכניות אחרות בערוץ זה וכשמתחרה מפציצה בתוכניות חדשות והאח הגדול קשה להילחם מולה. עם זאת, יש קהל רחב שעוד שבוי בקסמי ההישרדות ולכן אני מניחה כי הרייטינג לא יירד יותר מידי. לדעתי, אילו התוכנית הייתה מתפרסת עלפחות חודשים - הקהל הצופה היה גדל - בכל זאת, לא לכולם יש סבלנות לחכות לרביעי ושבת בערב....

פשוט אין תחרות בין ערוץ 2 לערוץ 10

הרי ברור לכל שיש לאנשים קיבעון בראש לגביי הצפיה בערוץ 22 וכמעט לא משנה מה ישדרו בערוץ 10 לדוגמא: תוכניתו של דודו טופז שהיה המלך הבלתי מעורער של ערוץ 2 עברה לערוץ 10 ושם היא פשוט מתה ודי ברור שאם היא היתה ממשיכה להיות משודרת בערוץ 2 עדיין היו לו אחוזי צפיה גבוהים יותר מאשר בערוץ 10 ויש עוד דברים כאלו

colombia coffee

New member
זה רק אתה. מדובר באופי שונה של

תוכניות. וכמובן הימים שונים. דווקא זה שהשורדים כבר בארץ - הרכילות עליהם רק גדלה . לעומת אלה שבבית האח הגדול שלא ניתן לצלמם אוכלים פלאפל בחוצ ועושים שטויות. מניחה שכשיודחו מהאח הגדול 5 אנשים והם יצטמצמו ההתעניינות בהם תעלה ואיתה תרד ההתעניינות בזיו, טלכו ושי.

זו העונה הכי טובה של הישרדות ישראל

יש התרחשויות מאבקי כח ופוליטיקה במיטבה. שום דבר לא ברור ולמשל אחרי הפרק של אתמול כל הקלפים נטרפו מחדש ויהיה מענין לראות את טלכו ושי מתמרנים עצמם ומסתגלים למצב החדש. לגבי האח הגדול סך הכל אכזבה -יותר מדי פריק שאו ופחות מדי אנשים שניתן להזדהות עימם.אני בתור מלהק ההיתי מכניס אנשים ממגזרים שונים בחברה בישראל (מתנחל\ת,סבתא מסעודה משדרות או כל ישוב ספר אחר,שנקנאי תל אביבי ,איש צבא בדימוס, נוסף על ההומו והערבייה ) .נראה שהעונה באח הגדול הולכת להיות נפילה.ימים יגידו.אני בכל אופן מאד הזדהתי בעונה שעברה עם שפרה והעונה הכל נראה לי כל כך רדוד לא מצליח לצפות בתוכנית. אני זה כמובן לא הרייטינג של עם ישראל אלא דעתי האישית בלבד

yonitbrk

New member
זה לא האח הגדול

זה רוקדים עם כוכבים, המשודר באותה השעה. בפרסומות עוברים לראות את "רוקדים" ולפעמים נשארים שם. או שעוברים לראות את ה"אח הגדול".

AdMish

New member
ניראה לך?

אז כן, לצערי גם לי ניראה כך, דוקא הישרדות הייתה ממש על הגל

למעלה