זה רק אני או ש...

תֶּשֶׁת

New member
זה גם אני

ShLuMp

New member
זה ברור

כן ובגלל זה קנית את האוסף החדש שלהם?! הם לא טובים אבל גם לא כל כך גרועים

Ignition

New member
זה לא רק אתה..

אף פעם לא הבנתי מה מוצאים בהם , זאת דעתי

נכון...

אולי רק בגלל שהם דיי התחילו עם הפאנק וכל זה.. אבל אני גם לא אוהב אותם...

pikitup

New member
אח.. החורף של 77

אני ובילי ג´ו היינו הולכים ביחד להופעות של הסקס פיסטולס.. אחח.. אלו היו ימים

TimBuck2

New member
המממ...

אלא אם אתה אבא של וויליאם (ככה החבר´ה קוראים לו) והלכת להופעות של הסקס פיסטולז בזמן שזרעונו הקטן של וויליאם הסתובב לך בביצים, אני מטילה בספק את קיומו של המאורע... אה... בכל אופן, את גרין דיי העדכניים אני לא ממש מחבבת, אבל רווח לי כשאני שומעת חברות שלא ממש מבינות במוזיקה טובה מזמזמות את "מיינוריטי", זה עושה לי טוב על הלב... לפחות זה. אבל DOOKIE זה אחד הדיסקים היותר טובים שיש לי באוסף (בעצם הכי טובים, כי כל הדיסקים שלי מסריחים, המוזיקה הטובה נמצאת במחשב...). בקיצור, לשיר על סמים ושיעמום זה טוב.

punk223

New member
הגרין דיי מזכירים לי קצת את

הביטלס. לא יודע למה. חוץ מ bascet case, time of your life, when i come around, הכל... חרא!

Sham 69

New member
.......

מאיפה אתה שומע? אתה הומו? גרין דיי והביטלס דומים?

הביטלס וגרין דיי דומים!?!

תסביר בבקשה למה,אגב אני חושב שזאת להקה גדולה, נכון שוורנינג היה די מסריח אבל עד נימרוד(כולל נימרוד) הם היו פשוט גדולים, בעצם למה אתם שונאים אותם כאילו מה הם עשו רע?

cha ching

New member
גם אני אהבתי יותר את גרינדיי הישנים

....... ואם גרינדיי מזכירים לך את הביטלס אז משהו מאוד לא בסדר איתך..... (נסה: הגדרה מחדש של פאנק-רוק מעולה לעומת רוק היפי מסריח של שנות ה-70)

craper

New member
גרין דיי שולטים!

והביטלס הם משנות השישים(דבר ראשון) דבר שני הם אולי היו היפים... אבל המוזיקה שלהם היא קלאסית(רובה)

Ignition

New member
לא יודע...

אף פעם לא הבנתי מה מוצאים בהם , השירים שלהם משעממים כאלה..

punk223

New member
לא אמרתי

שאני שונא את גרין דיי, פשוט יש להם לפעמים שירים מסריחים שדומים לביטלס. כמובן ששום דבר לא משתווה לבלינק 182...

Ignition

New member
מה???

מה?!?! מה קשור ביטלס? חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה

eb182

New member
האמת

אני רואה קצת קשר כי יש שירים של הביטלס שהם קצת דומים לחלק מהשירים של גרין דיי, אבל עדיף לא להקשיב לי ב-2 בלילה.

HandsomeDevil

New member
גרין דיי הישנים

זה באמת אחלה מוזיקה. כל האלבומים, חוץ מנימרוד וwarning אדירים, והאלבום השני, שיצא בתחילת שנות ה90- kerplunk! הוא הכי טוב. האוסף קקה, והדיסק החדש של ה b-sides נחמד, אבל עוד לא שמעתי את כולו.

למעלה