זה רק אני או ש..

b love

New member
זה רק אני או ש..

כל שני וחמישי יש מפגש ישרא? ותמיד הם יבואו בכמויות היסטריות? לעומת תפוז, שיש פעם ב...... וגם באים אליו פחות מ-10 אנשים בו זמנית?

b love

New member
היה להם היום מפגש..

פייייייייייייי..... איזה יבשים התפוזניקים

בתור בלוגרית מישראבלוג

אני מזמינה אותך באופן רשמי למפגשים הללו. רק על תבואי לבכות לי אח"כ שהיה סתם משעמם, כולם התפצלו, והגג של אזריעלי זה מקום גרוע לפגישה. שמעתי שאצל הבלוגרים העצמאיים הפגישות הרבה יותר שוות, הם עושים מזה ממש מסיבה, עם כבר צריך ללמוד ממישהו...

b love

New member
נשמע לי שווה!

יאללה שני, יש לך תפקיש לפעם הבא, המפגש הבא יהיה מסיבה, תארגני מוזיקה אלכוהול והכל..

mary lou

New member
מסיבה של מבוגרים

כלומר, לא מבוגרים במובן של חזרה לדיסקו אלא אנשים שיושבים ועושים הרצאות... כלומר, אני בטוחה שזה מאוד מעניין (ואגב, בפעמים הלא רבות שהיו כאלו הם גם הזמינו מכל מקום. לא חייבים להיות בלוגרים עצמאיים) אבל זו לפחות בעיני לא בדיוק ההגדרה של "מסיבה".

TheWhiteTigris

New member
טינאייג'רס משועממים.

ובאחריות. אחותי וחברות שלה נמנים על האוכלוסיה שם. ובאמת שיש להם עודף זמן מיותר. מה שאגב גם גורר את הטענה, שבתפוז האוכלוסיה יותר בוגרת, מבוגרת, ובדרך גם מיושבת בדעתה (מגוון דברים ולא רק פריקים ומתקרבים להיהפך לפריקים).

TheWhiteTigris

New member
לא, יש הבדל

בין פריקים לפקאצות. וכשיש לך אחים קטנים במשפחה, את אפילו עוד יותר לומדת לחדד הבדלים בין פקאצות, פריקים, וסתם טינאייג'רים שאין להם מה לעשות בחופש.

b love

New member
אני יודעת, התכוונתי

לזה שיש פריקים שהם בעצם פאקצות בהכחשה
ורואים את זה עליהם ..

כלכלונת

New member
אני אסביר לך למה כי בתפוז, כל אחד מסתתר מאחורי איזה מסכה... וכולם מפחדים ../images/Emo3.gif עזבי אותך, אל תשווי בין ישרא לתפוז. זה סתם מעייף

כלכלונת

New member
אז מה אנחנו כן? עסוקים בעניינים ברומו של עולם שבגללו ביום ראשון טיפוסי אחרי הצהריים מגיעים בקושי 15 אנשים?!

TheWhiteTigris

New member
יש אנשים

שפשוט רוצים לשמור על האלמוניות, לא מפחד מה שיגידו על המראה שלהם (לא כולנו בני 14 שזה הדבר היחיד שמעסיק אותם), אלא מסיבות רבות ומגוונות (רצון לא להחשף פשוט, רצון שישפטו רק לפי כתיבה, מקום מפלט מפני הסביבה השטחית וכו').

TheWhiteTigris

New member
את

יכולה להגיד בוודאות שכל אחד ואחד שכותב בישרא אכן משתתף במפגשים? (ואפילו לא בקביעות אלא מידי פעם) יש הרבה אנשים גם בישרא שלא משתתפים (אני מניח)...

כלכלונת

New member
סליחה? אתה רומז למשהו? לגמרי לגמרי לא מעניין אותי מה י-ג-י-ד-ו. מעניין אותי מה אני חושבת על עצמי. וזהו. זה בהחלט נשמע לי הגיוני. אבל בסדר גודל קטן יותר. יש מאות אם לא אלפי בלוגרים. רק 15 מגיעים?? זה תמוה

suki da yo

New member
לא יודעת לגבי כל שאר תפוז..

אני הייתי בלימודים ולכן לא באתי... בכל מקרה, זה שונה כשאת לא מתעסקת רק ב-freaks and geeks בני 16. לאנשים יש כל מיני עדיפויות, ולפעמים המפגש נופל, פשוט במקרה...

למעלה