זה רק אני או ש...

זה רק אני או ש...

אפגוש את אלוהים יותר יפה בגרסה הישנה שלו.. הם הפכו אותו לקצת רוקיסטי עם הגיטרה החשמלית וכל זה.. שלא תבינו לא נכון אני אוהבת רוק אבל התקווה 6 מיוחדת בכך שהיא רגאי .. חח את השיר הרבה יותר כיף לשיר מיהו אלוהיך אלוהיםםםםםםםםםם שזה נמשך ולא קטוע.. בקשה לי אליכם התקווה 6 אל תשנו את השירים שלכם הם טובים כמו שהם :)

bjben

New member
אופס כנראה לא קראתי את כל הודעה

אני כן בעד שישנו ויוסיפו שירים רק מה לעשות שלפעמים הגרסא הקודמת יותר טובה זה לא אומר שאסור לחדש ד"א שמתי וי כי גם אני חושב שהגרסא של הלייב יותר טובה

Ben Dor

New member
מה את מגזימה!?

רק הכניסו סולו קטן של גיטרה חשמלית שהוסיף הרבה יותר לשיר... ואין ספק ששירים שהם בהופעה הרבה יותר טובים משירים מעובדים...

yali84

New member
תמיד יש פער בין הופעה לדיסק, אבל זה מגניב

אי אפשר לשחזר אנרגיות של הופעה, אבל זה לא אומר לדעתי שזה לא טוב, פשוט אחר. אני אישית מתה על הסולו
.

zazo מסכימה איתך לגבי ההתחלה...

לגבי הסוף שיתחילו עם שירים חדשים במקום לשנות.. זה פשוט.. ודבר אחרון לא אמרתי שזה נורא פשוט את הקודם יותר כיף לשמוע זה הכל.. אגב לא מצאתי תלייב בשום מקום יש מישו שיודע איפה אפשר לקנות אותו חוץ מבהופעות כשהם זורקים דיסקים?

zaz0

New member
קודם כל זה ברור

שיהיה הבדל בין השירים בדיסק הרגיל לבין הלייב, ולכל אחד מהסגנונות יש את הייחודיות שלו...חוץ מזה אני חושב שגם קצת התרגלנו לגירסא הישנה ובגלל זה יש קטעים שמבאסים קצת בגירסא החדשה..בשתי הגירסאות יש מה לאהוב..ולגבי בקשתך שלא ישנו את השירים..אם ככה אין טעם שהם בכלל יוציאו דיסק! פשוט נשמע את הלייב עד אין סוף...טוב מאוד שהם משנים את השירים בלי קשר לזה שהגרסאות הנוחכיות מצויינות חייבים להתקדם לאנשהו..

למעלה