זה רק אני או ש... השיר "קרוב אליך" הוא אחד החזקים של עמיר אי פעם?.....
J JohnnySan New member 10/3/06 #1 זה רק אני או ש... ../images/Emo35.gif השיר "קרוב אליך" הוא אחד החזקים של עמיר אי פעם?.....
E etoshit New member 10/3/06 #3 מסכחמה איתך ב 100 אחוז.. השיר שהכי מדבר אלי באלבום ובכלל, לא משנה כמה פעמים אני ישמע אותו הדמעות עולות כל פעם מחדש, פשוט שיר מ ד ה י ם....
מסכחמה איתך ב 100 אחוז.. השיר שהכי מדבר אלי באלבום ובכלל, לא משנה כמה פעמים אני ישמע אותו הדמעות עולות כל פעם מחדש, פשוט שיר מ ד ה י ם....
ג גרציה פ New member 10/3/06 #6 יוניי ../images/Emo24.gif קרובאליך, השיר שתפס.. אותי ראשון,שמעתי ושמעתי אותו בלי הרב בימים הראשונים, הרבה יעידו על כך שהיתי "נודניקית" כשביקשתי שישימו לב לשיר המרגש עד דמעות הזה.
יוניי ../images/Emo24.gif קרובאליך, השיר שתפס.. אותי ראשון,שמעתי ושמעתי אותו בלי הרב בימים הראשונים, הרבה יעידו על כך שהיתי "נודניקית" כשביקשתי שישימו לב לשיר המרגש עד דמעות הזה.
M maia r New member 10/3/06 #8 זה אחד השירים שישר נתפסתי ../images/Emo66.gif זה ו"בת מלך" מצמררים. שבת שלום
פ פזית 1 New member 11/3/06 #9 שיר ענק!!! ביום הולדת של אחותי הקדשתי לה אותו..... אבל עוד שיר שאני אישית מאוד מתחברת אליו הוא (כמעט) בשורות טובות.... ובכלל כל השירים מדהימים....
שיר ענק!!! ביום הולדת של אחותי הקדשתי לה אותו..... אבל עוד שיר שאני אישית מאוד מתחברת אליו הוא (כמעט) בשורות טובות.... ובכלל כל השירים מדהימים....