זה רק אני או.....ש......... הראלמזה רזה בזמן האחרון הוא צריך להשמין קצת..........
י יעלושית המאמושית New member 2/10/05 #1 זה רק אני או.....ש.........../images/Emo2.gif הראלמזה רזה בזמן האחרון הוא צריך להשמין קצת..........
ק קרן הפ66ה New member 2/10/05 #2 גם אני אמרתי את זה ... שהיה ת'גמר של העונה ה-3. אבל עדיין הוא פשושון -קרן-
ע ערני100 New member 2/10/05 #3 חחח..הוא נראה מדהים! אעלק רזה..חח את מאלה שאוהבת את החברים שלהם "בבונים"??? הוא נראה מצויין. עושה כושר. כולו שרירים..וכל הכבוד לו. כל אלה שבקהילה,דואגים לטפח את עצמם ולהיראות טוב..ע"ע אסי עזר (שגם השתדרג פלאים),עיברי לידר (ראיתם אותו לפני 7 שנים...??חחח) ,ועוד רבים צעירים ויפים.
חחח..הוא נראה מדהים! אעלק רזה..חח את מאלה שאוהבת את החברים שלהם "בבונים"??? הוא נראה מצויין. עושה כושר. כולו שרירים..וכל הכבוד לו. כל אלה שבקהילה,דואגים לטפח את עצמם ולהיראות טוב..ע"ע אסי עזר (שגם השתדרג פלאים),עיברי לידר (ראיתם אותו לפני 7 שנים...??חחח) ,ועוד רבים צעירים ויפים.
ע ערני100 New member 2/10/05 #7 LOOLIT..את לא חייבת להתייחס זכותי להגיד שהוא נראה אחלה. ולא רזה מידי. מה נהיה פה איראן? איפה הזכות להתבטא?
LOOLIT..את לא חייבת להתייחס זכותי להגיד שהוא נראה אחלה. ולא רזה מידי. מה נהיה פה איראן? איפה הזכות להתבטא?