זה רק אני או ש...

BabyBlue

New member
זה רק אני או ש...../images/Emo121.gif

ריילי איבד את כל שערות גופו למעט ראש וגבות באחד מניסוייה האכזריים של פרופ´ וולש יימח שמה.... איזה בית שחי חלק.... *שיעול*הומו*שיעול*... אבל עלי לציין שחוץ מניצני הקרציתיות שהוא מראה הוא די סימפטי... לא בדיוק הבחור שבאפי צריכה בשביל למלא את צרכיה הנפשיים והפיזיים... היא צריכה בחור יותר...איך להגיד... בן 100+ עם חיי לילה שערוריתיים... יש לי שאלה ..... אני לא מצליחה להבין משהו .. למרות שאני צופה קבועה ושרופה של הסדרה... כנראה פיספסתי או שחכתי ...מישהו יודע מה עברו של ג´יילס? הוא היה מכשף או משהו ... בתודה מראש....

Lizz

New member
חבל עלייך

ג´יילס היה מתעסק בכישוף. הקונטיניואיטי מבלבל, כלומר, לא קיים, כי לפעמים הוא נורא חזק ולפעמים לא. זה היה בזמן שהוא הסתובב עם איתן ריין וגרם לי אושר. ולמה, את שואלת, חבל לי עלייך? כי יש לך איזו בעיה עם המילה הומו, ויש לך איזו בעיה עם המושג באופן כללי, אבל אני התפטרתי מתפקידי הלא רשמי בתור זאת שמנסה לשפר את העולם, ולכן אין לי כוח להרצות לך.

BabyBlue

New member
לא התכוונתי... תכנסו../images/Emo52.gif

אני רק רוצה להסביר משהו..... באותו יום סיימתי את הצפייה בפרק מוקלט של אנג´ל- באותו הפרק שבאפי באה לביקור.... באותו רגע לא היתה משאלה אחרת בליבי מלבד שיקירתינו, באפי, תחזור לחיקו של אנג´ל... סיימתי לראות את הפרק ועברתי לצפות בפרק של הסדרה "באפי" ששודר בדיוק.. לא התכוונתי לפגוע בריילי המתוק... חלילה.... ולאחר כמה פרקים התאהבתי בו .... איזה מתוק! אז קודם כל .... ריילי - סליחה!!! בחיי שלא התכוונתי לפגוע כשקראתי לך הומו... וזה מביאני לנקודה נוספת כשהשתמשי במילה הומו לא הזכרתי לרעה את קהילת ההומוסקסואלים..להיפך... יש לי כמה ידידים מקסימים שמשתייכים לקהילה הזאת ולא הייתי מוותרת על הידידות איתם בעד שום הון שבעולם .. ובטח שלא בגלל נטיה מינית! ובשבילך... גברת "אני-הקדושה-האולטימיטיבית-שנלחמת-בייצורים-נבזיים-ומיושנים-כמוך" רדי מזה טוב!? אין לך שום מושג מה את מדברת... ותפסיקי לשפוט אנשים אז... ריילי... נשמה... סליחה תשאר כזה חלקלק עד סוף ימיך! באפי... תנסי קצת שינויים מדי פעם ולכל האנשים שכועסים עלי בגלל מה שאמרתי ..ואם פגעתי במישהו... אני באמת באמת מצטערת!
בזאת אני מצטרפת לאגודת אוהבתי ריילי ....ושוב סליחה

פשוט 6

New member
תרדו מריילי כבר ../images/Emo123.gif

לא, היא לא צריכה איזה ערפד זקן שמרוקן אותה רגשית ומוצץ לה אתה הנשמה וגורם לה לסבול! דבר שני, כל מי שבוחר בבאפי כחברה שלו ממש לא הומו!

בתאללל

New member
ריילי החתיך

היית מת שריילי הומו לפי דעתי נגמר עדין הערפדים בשביל באפי זה מאוס בשבילה ומגיע לה מישהו נורמלי סוף סוף !!!!!!!!!!!!!!!

Goodboy26

New member
ריילי החתיך 2

האמת שאני הייתי מת שריילי יהיה הומו ;) ולכל מי שיש בעייה עם הומואים או לסביות...המממ לא הייתי אומר שבאפי זאת בדיוק הסדרה בשבילו. אבל מי יודע אולי דוקא כדאי שהומופובים יראו באפי וישנו את דעתם אחרי שהם יראו כמה מערכת יחסים לא סטרייטית יכולה להיות כה טבעית וקסומה...

פשוט 6

New member
כאילו ../images/Emo58.gif

זה היה עוזר לך אם הוא היה הומו... ואני מבין שראית את העונה הזאת כבר, ואתה יודע מה יהיה עם וילו וטרה......

Lizz

New member
עובדה

שיש אנשים שכלום לא יעזור להם :) ובקשר לריילי, קראתי כל כך הרבה סלאשפיק שאני לוקחת את ריילי\גרהאם\פורסט כעובדה ברורה מאליה, וכשזאנדר אמר שגם הוא היה עושה סקס עם ריילי, אני וכל מי שאני מכירה היה בקטע של "דה..." :)

blackwolf

New member
נורמלי- ההגדרה של מילון אבן שושן.

נורמלי: תקין, שהוא כתיקנו,שאינו יוצא דופן, רגיל. למה הלכתי למילון? כדי להוכיח משהו. שימו לב לביטוי "שאינו יוצא דופן" ומיד אחריו "רגיל". האם לבאפי מגיע משהו נורמלי? מה היא עשתה רע שמגיע לה מישהו שאינו מספיק חזק להתמודד עם החיים שלה? ליד המילה נורמלי היה כתוב בסוגריים בקטן, נורמה. נורמת החיים של רוב האנשים האחרים היא עיוורון מוחלט כלפי העל טבעי והאל טבעי. באפי חיה עם הדברים האלו יומיום, אם יהיה לה מישהו ´נורמלי´, הוא לא יהיה חלק מהחיים שלה. הוא לא יהיה מספיק חזק להתמודד עם מה שעובר עליה. באפי כפי שאני מכירה אותה, לא מסוגלת להתאהב במישהו ´נורמלי´. החיים שלה אינם נורמלים- מפה אני מבינה שמישהו ´נורמלי´ לא יכול להתאים לחייה. גם האנשים ´נורמלים´ שהיא מכירה ואוהבת ( ויש רק אחד כזה- זאנדר, חסר כוחות שאנחנו מודעים אליהם ) הם אנשים חזקים יותר מהרגיל. זאנדר הוכיח ב´זיפו´ שהוא יודע ויכול כשהוא מוכרח להציל את העולם. והוא הוכיח שוהוא איכפתי ורגיש לצרכים של חברים שלו. הסקובי גנג אינה נורמלית. הם אנושיים מאוד, כן. אבל הם חזקים והחלטיים והם מסוגלים להתמודד לבד וביחד עם מה שניצב מולם. מי שנורמלי בסאנידייל לא מחזיק מעמד. מי שנורמלי והוא חבר של באפי , לא מצליח לעמוד בקצב. לא, באפי לא צריכה מישהו נורמלי- באפי צריכה מישהו חזק ויציב, שיכול לעזור לה ולאזן אותה ולהיות העוגן שלה כשהיא מתחילה לאבד את הכיוון (וזה קורה לה הרבה ).

בתאללל

New member
ריילי -מתאים לה

התככונתי ב"נורמליות אצל ריילי " -שהיא לא צריכה לדאוג לו אם ישפדו אותו כמו שיקרה בעתיד אצל ספייק -שהוא יתאהב בה ( וזה כבר מספיק חולני שהם עוד יתנשקו) -ואני לא מבינה עד כמה ירדו ברמה ששיכו את ספייק ואת באפי ביחד (זה מזכיר את באפי ואנג´ל -שמלא היו מאחדים אותם שוב ביחד אבל באפי וספייק ממשששששששש לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחוץ מזה באפי מספיק החלטית בשביל עצמה ולא צריכה אדם שתוכל לבוא לבכות לו כמה רע לה והוא יהיה הגבר זה שמציל אותה באפי היא בחורה שיודעת מה טוב לה ומה רע לה ולא צריכה אף גבר שיכול " ךאזן אותה או להיות העוגן כביכול "

למעלה