זה רק אני או שהפרק באתר נגמר לפני הזמן?
F Forever NemeSh New member 27/2/07 #5 אצלי הוא נתקע עוד בתחילת ההלוויה אוף אני רוצה לראות את הפרק הזה
צ ציפי81 New member 27/2/07 #8 הרצתי אותו כמה פעמים והוא תמיד נתקע בנקודה שתמרה אומרת שכבר אז היא אהבה אותו.
P peppermint patty New member 27/2/07 #12 זה לא עוזר - גם סגרתי את האתר ופתחת י שוב, ולא עבד. כנראה שזו הבעיה של אתר פליקס, אם לכל כך הרבה יש את הבעיה הזו....
זה לא עוזר - גם סגרתי את האתר ופתחת י שוב, ולא עבד. כנראה שזו הבעיה של אתר פליקס, אם לכל כך הרבה יש את הבעיה הזו....
י ילד רע 15 New member 27/2/07 #14 אפשר לשלוח הודעה להנהלה ../images/Emo17.gif צוות אתר השיר שלנו זה הכינוי.
T timon12 New member 27/2/07 #13 תקשיבו חברים, יש עומס לא נורמאלי על האתר, וזו הסיבה היחידה שהכל נתקע ולא הגיוני, כי כולם רוצים לראות באתר את הפרק. בשלוש שעות מהשידור צפו כבר 10 אלף איש. תבינו את העומס.
תקשיבו חברים, יש עומס לא נורמאלי על האתר, וזו הסיבה היחידה שהכל נתקע ולא הגיוני, כי כולם רוצים לראות באתר את הפרק. בשלוש שעות מהשידור צפו כבר 10 אלף איש. תבינו את העומס.
י ילד רע 15 New member 27/2/07 #15 שעתיים אחרי השידור, אתה מתכוון! ../images/Emo13.gif מ21:00 ועד עכשיו - 23:00 הפרק עלה לאתר ב21:00,אפילו קצת אחריי
שעתיים אחרי השידור, אתה מתכוון! ../images/Emo13.gif מ21:00 ועד עכשיו - 23:00 הפרק עלה לאתר ב21:00,אפילו קצת אחריי
צ ציפי81 New member 27/2/07 #16 הסתדר, הצלחתי לראות הכל וזה אחרי שמלפני שעתיים זה נתקע לי. ושתיים עשרה אלף איש כבר ראו את זה!
ר רומנטיקן מדופלם New member 27/2/07 #20 יורד אוטומטי כשאתה רואה קובץ ב FLIX הוא יורד ל TEMPORARY INTERNET FILES עם סיומת FLV. כל מה שצריך זה רק להוריד תוכנה שקוראת קבצי FLV וזהו. בלי אימיול ובלי כלום(במקרה של הפרק הזה).
יורד אוטומטי כשאתה רואה קובץ ב FLIX הוא יורד ל TEMPORARY INTERNET FILES עם סיומת FLV. כל מה שצריך זה רק להוריד תוכנה שקוראת קבצי FLV וזהו. בלי אימיול ובלי כלום(במקרה של הפרק הזה).
י ילד רע 15 New member 27/2/07 #21 איך עושים את זה? ועוד שאלה: איך מעלים פליקס שהאתר העלה - לכאן? לדוגמא: איך המנהלת העלתה הצצה של פרק מהאתר- שהצוות העלה, לכאן?
איך עושים את זה? ועוד שאלה: איך מעלים פליקס שהאתר העלה - לכאן? לדוגמא: איך המנהלת העלתה הצצה של פרק מהאתר- שהצוות העלה, לכאן?