'זה רק אינטרנט'?

• פותח הנושא deena
  • פורסם בתאריך
ואני מוצאת עצמי...

בעיצומו של קריאת ספר מרתק..."רצח בעיניים" של ג'וזף פיינדר... אומרת לג'ייסון בקול רם... "
........................" אבל לא אגלה לך יותר...לכי תקראי,אחולשלינגלינג של ספר. ותביני...זה לא קרה על המסך...זה קרה אצלי במיטה במשך כמה לילות

ב ד ר ך

New member
באחד מהלילות האלה

הצלחת לשנות משהו מהעלילה ? ייעצת לגיבור הראשי עיצה מסויימת והוא קיבל אותה ?

נאאאאאאאא...

הוא בטח היה מגיע לפתרון לבד בעצמו... אבל,כן...ייעצתי לו כמה פמים...אולי פעל כפי שפעל בזכותי...לכי תדעי. ספר...סיפור...כתובים...כן אינטאקציה כתובה...לא אינטראקציה כתובה...עד שהכותב לא עומד לי מול העיניים...לא יכולה לדיג שהוליך אותי שולל,שניצל את תמימותי ועוד כהנה וכהנה תירוצים...כולה כתובים.

d a n i e l s 5

New member
גם שם הקוראים .....

לא ממש השפיעו על העלילה....... גם שם הקוראים הביטו מהצד בעלילה .....רק שם להבדיל מספר היתה להם את היכולת להגיב לכל פרק. כמו "מכתבים למערכת" שהיה בזמנו .....

d a n i e l s 5

New member
מצחיקה....

גם כשאני נכנסת לחנות ספרים אני קוראת את הכתוב מאחורה...ה-ת-ק-צ-י-ר . אז ...מה זה משנה אם אני אקרא כאן או בחנות....... אוהבת ספרי מתח ....ספרים שמשאירים אותי ערה בלילה :)

בסדר...

שכנעת לי... אבל רק ת'תקמיר שמאחורי הספר...לא תקמיר של איזה כותב/גולש תקמר אופושהו ופיזר פירורי מידע מיותרים. ואם תאהבי ת'זאנר שמשאיר לי ערה בלילות...אשלח לך עוד המלצות לכאלו שיגרמו לך לעירנות לילית

L o v e M e1

New member
לֹא תַעֲנֶה בְרֵעֲךָ עֵד שָׁקֶר

זה הדיבר המדובר. שום עדות במה שקרה שם לא היתה ולא גרמה למישהי מהמשתתפות נזק הרה גורל, חוץ מהפגיעה שמישהי ניצלה את האמפטיה והחום בפורום הזה. לא היתה שם המלצה ללכת לרופא מסוים או בכלל כל דבר שעושה נזק למישהי. כמעט בכל פורום זה קורה, אפילו פורסם בעיתון אודות "חולת סרטן" שעשתה זאת בפורום תמיכה לחולים.אין ספק שזה מכוער ופסול, אין ספק שיש אפילו תחושה של ניצול אבל כל עוד מישהו בוחר ניק כלשהו ומספר סיפורים ומסיבותיו שלו מקבל תגובות לכאן או לכאן, גם אנחנו לא שונים ממנו ועל כן הכל ענין של פרופורציות. אפילו העובדה שמישהו תומך ומחבק ומספר קצת מסיפורו האישי, איננו בהכרח מה שהיה אומר ב-4 עיניים או בפורום אנשים לא וירטואלים.

d a n i e l s 5

New member
ולכן אני לא בטוחה שהיה שם שקר .

לעומת המקרה המפורסם שהיה בתפוז...... עם אותו פורום שניהלה אותו מישיהי שהתברר שהוא בכלל מישהו ..... שם זה חצה את הוירטואליה , שם היה גם עניין של כספים ... לא ממש זוכרת את הסיפור במלואו....אבל זוכרת שהיה רעש .

למעלה