זה רציני לגמרי....

זה רציני לגמרי....

למכירה אבן יהלום יפיפיה מאוד, אבן קדוחה, לא עברה טיפול בסיליקון, עגולה, גודל 0.95 נקודות, צבע D, נקיון SI2. מחיר מעורך ע"י יהלומן 2,000$ מחיר מבוקש 1,800$ בלבד!!! פרטים במסרים.

איזה בעסה איתך...

למה הערת אותי
????

סאני42

New member
בנות מי רוצה?../images/Emo2.gif

אם גם את זה נקנה לנו אז למה אתם תשמשו??. אני קיבלתי טבעת מדהימה לכבוד הגרושין....(הרי את מגורשת לי חחח)-אני רצינית!!! חבל שלא הפניתי אותו קודם לכאן.....

ציפי81

New member
מה זה אבן קדוחה?

איך יכול להיות שהאבן כל כך זולה? האבן שלי, 80 נקודות, דרגה G נקיון SI2 עלתה 2300 דולר וגם זה בהנחה גדולה למי שקנה אותה.

ציפי81

New member
ואכן, ידעתי

מדובר באבן מאוד מיוחדת. לא רק הפרמטרים שהובאו לעיל קובעים את מחירה. היא נקנתה בניו יורק. בארץ רצו על דבר דומה הרבה יותר. גם צורת הליטוש והחזר האור קובעים את המחיר. לכן תהיתי באיזו אבן מדובר. אני יודעת ששלי יוצאת דופן, אבל עדיין ההבדל היה מפתיע.

טוף

אני לא יהלומן!!! אבן קדוחה זה שיטה לניקוי האבן ע"י קידוח לייזר, כך הסביר לי מומחה. נכון, המחיר זול, חד משמעי!!! (בחנויות מחירה יכול להגיע עד 3,000$ כך לדברי מומחה) אני לא רוצה להתקשקש עם זה, אני רוצה למכור ולשכוח....

ציפי81

New member
אוקיי, הבנתי עכשיו את ההבדל

אצלי האבן לא מטופלת בשום צורה. אבן מטופלת בצורה שתארת יכולתי להשיג אצל מישהו במחירים דומים.

דנידין 1

New member
או שתשמור את זה ל...

זוג המאושר הראשון שיתחתן מפורום זה הספירה לאחור היא לזוגות חדשים (גלמור, מצטער, זה לא בשבילך)

touti

New member
בשביל זה דרוש חתן שיקנה לי יהלום../images/Emo6.gif

איפה הפמניזים???

בפרק א', החתן קונה לכלה!
בפרק ב', הכלה קונה לחתן!
והכל בשם השיויון הקדוש

touti

New member
כמו שיש דתי לדעתי ככה יש

פמיניזם לדעתי:) החתן יקנה לי יהלום אני אתן לו נשיקה:)

למעלה