זה קרה

זה קרה

שכבתי איתו. לא עם בעלי. אחרי שבועיים שרציתי אותו בטירוף. עכשיו אני לא יודעת איך אני מרגישה. זה היה נורא מוזר... עכשיו זה עוד יותר מוזר...

שחר 33

New member
המוזר בכל הסיפור

זה שאת ממשיכה לחשוב ולהתייסר. והוא כבר מתכנן על אחת חדשה. עולם מוזר ! אגב, אם רצית אותו בטירוף, ועכשיו את לא יודעת מה את מרגישה, גם אז לא ידעת מה את מרגישה . בסיבוב השני זה יהיה יותר מוצלח...כנראה, אז אולי תבואי יותר שלמה עם החלטות שכאלה. שלך, שחר 33

מה שעוד יותר מוזר הוא,,,

שלשבועים את קוראת טירוף???? כנראה שזה לא היה זה,,, עם הפנים קדימה,, תוך מס´ ימים,, הכל יהיה מאחורייך,,, ב ה צ ל ח ה !!! שולי הולכת לארוז עוד מדף,,,,

ש ו ש ו

New member
../images/Emo24.gif

לפחות לא תחיי בהרגשה שהחמצת משהו.... אל תייסרי את עצמך - כמו ששולינקה כתבה אם זה לא זה תעברי הלאה וחזרי למציאות

סנדי32

New member
../images/Emo52.gif , אבל אתם טועים

לפחות כך אני חושבת , תגידו , אתם מעודדים אותה להמשיך להיות עם גבר אחר ועוד שזה לא בעלה ????????? אני בשוק ממכם
אני בהלם
אני המוווווומה
מה כל הגאווה הזאת ? ולך חמדתי יבוגדתתתתתתתתתתת איך יש לך פרצוף להסתכל על בעלך ? אה אהה תעני לי............... טוב זה לא יעזור שכחי אותו ואת מה שהיה ואל תעברי לאחר תישארי עם בעלך הזקן ותנשקי לו את הקרחת הבנתתתתתתתתתת? כל בוקר הבנת? ילה מחזיקה לך אצבעות בעוד כמה ימים לא תזכרי את זה

סליחה ,, סנדי,,

איך הצלחת להבין מן הכתוב כי משהוא מעודד אותה להמשיך? מה שנאמר פה במילה אחת היה--- הלאה ! מה שעשתה,, כבר נעשה,, ולפי כך, אין צורך שתמשיך לייסר את עצמה,,,

למעלה