זה קרה!!!!!

זה קרה!!!!!

הכוסון הוריד ת´חולצה אויייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כמעט קפצתי על המסך!!!!!!! איזה כוסון איזה מאמי איזה איזה איזה!!! פשוט אין מילים!! חולה עליו!!!!!!!! רונה אהבלה....מה היא בורחת?? מצאה לה גם מתי.. אוףף נמאס כבר כל העניין הזה של הכלא והפריצה יאללה שיסגרו עניין!! ראיתם? גידי קרע את אבנר איך עלה עליו!!!!! איזה מנייאק האלכס הזה מסכנה ורדה!!!!!!!! כלנית.. נכון היא אמרה משהו עם שורשים ובלה בלה בלה כמה היא יציבה לפי דעתי השורשים שלה מטומטמים!!!אוףףףף איזה מעצבנת!!!! סוף סוף מאיה גילתה שספיר פיר לא כל כך תמימה!!! יוווו מאיה תפסה אותם מתנשקים....אני רוצה את גידי ומאיה ביחד לא את גידי וכלנית ומאיה ואבנר אוףף.. טוב אין לי כח לכתוב עוד...

Shani5

New member
יו איזה כפרה הגידי הזה

1. שמתם לב שכל פרק מחליפים לאלכס פיג´מה ומצאים? 2. איך זה שלא עיקלו לגידי את החדר?. 3. יו ראיתם איזה מכוער אבנר היה כשהוא רב מכות עם גידי איך גידי קרע אותו חולה עליו!!!!! 4. איך זה שמיכאל ראה את הדרבי אם אין להם טלויזיה?. 5. למה עמרם וגלית לא היו באיזה חמישים אלף מליון פרקים? 6. רונה הטיפשה מה היא בורחת?. זהו.. ~שני~

מממ....

כל הפרק הייתי ישנונה כזאת כי קמתי משנה במיוחד בשביל הפרק ואיך שגידי שלי מוריד ת´חולצה אני התעוררתי!!!!

Rotem999

New member
שמתי לב...

לאלכס עם הפיג´מות שלו... קטעים איתו... גם היום גידי החליף 3 פעמים בגדים ודורון פעמיים... מה הקטע? יש משהו שמפריע לי כבר כמה פרקים. אז שגידי הלך לספיר... למה הוא עשה את זה? הרי הוא אמר לה שהיא "בנאדם דפוק" וכו´ אז מה פתאום אכפת לו ממנה והוא עוזר לה? מוזר...

המילה הזאת

שאת אומרת על גידי לא מסתדרת לי עם זכר זה לא שייך לבנות??? טוב מה אני מתערבת? גידי באמת חתיך, אבנר לעומתו לא!! ואיל אלכס ה"שפן" לא אכפת לו מורדה , פתאם רוצה להשאר בבית שיפנקו אותו שיטפלו בו, ככה כל הגברים, שפנים קטנים .וורדה טפשה הפסידה את החיים שלה בגללו. ודורון המעצבן, במקום להקשיב ליונתן תמיד הופך את הדברים, לא מסוגל להכניס לראש שלו, שאולי מה שיונתן אומר על רונה זה נכון, והכי מצחיק שיונתן, שבעצם אין לו קשר לרונה מאמין לה , אבל דורון "מיחלק המוסר" לא מאמין, כזה נאיבי, אפילו מאיה שהיתה לטובת אבא שלה כשהסגיר את רונה, לא מאמינה שרונה באמת עשתה זאת, ודורון כבר מס´ פעמים ראה שכולם סביבו אומרים לו את האמת, והוא בשלו לא לומד הבחור! רק סמדר הביצ´ית מצליחה לסובב אותו, אז בעצם הוא צריך להיות איתה ולא עם רונה כל אחד מקבל מה שמגיע לו.עזית

קירי

New member
נכון!

דורון כל כך דפוק, הוא כבר ראה כמה שקרנית סמדר ועדיין חושב שהיא אומרת אמת! אם הוא כל כך רוצה את סמדר אז זהו שיהיה איתה! רונה נכנסה למספיק צרות מדורון...

לא מדוייק..........................

דורון יודע רק על שקר אחד של סמדר, על ההיריון שהיא המציאה, והבגידה, סמדר משקרת בעוד הרבה דברים אבל רק את זה הוא יודע. ודורון כל כך תמים שלא פלא שהוא מאמין לה. במיוחד אחרי כמה הצגות של נחמדות מצידה.

ורדה ../images/Emo23.gif מיכאל

ורדה באמת נתנה את חייה לאלכס, פירקה נישואים, משפחה - אבל כל זה לטובה, היא עוד תהיה מיכאל ואז הכל יהיה מושלם! יונתן, אחרי מה שהוא עבר כשגלית הפלילה אותו, חידד את חושיו והוא יכול לראות את האמת דרך הבן אדם (השפעה של אתי...) דורון תמיד היה ותמיד יהיה עלה, כולם משפיעים עליו ולא רק סמדר, הוא אמר שהוא עוד אוהב את רונה, אבל לא מאמין לה... במקום רונה כבר לא הייתי מקבלת אותו חזרה כשיתגלה שהיא חפה מפשע! מה שבטוח אולי לדורון מגיע את סמדר אבל לסמדר לא מגיע את דורון!!! - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית - Yeah Man!

BaM BaM

New member
ורדה תהיה עם מיכאל והסודות יתגלו...

זה לא ברור? (זו דעתי)

וואי, הוא כזה סקסייייי

כשהוא התחיל כזה להוריד תחולצה אז הוא עצר כזה באמצע אז אמרתי כזה "נו כבר שיוריד תחולצה!!!!!" ואז הוא המשיך..... אני התמוגגתיייייי דיי הוא כזה חלק וסקסי. אני מה זה מקנאה בכלנית מאיה ואתי (וואלה?! אני מקנאה באתי? בקונפה הזאת??! לא יכול להיות!!!!) ו......באפרת וואי איך אני מקנאה בה . ושגידי התחיל להרביץ לאבנר אז רציתי שהוא כבר יכניס לו !!!! ראיתם תאבנר הזה לא מתבייש להגיד לגידי שהוא לא יודע מה לעשות במיטה!!! חוצפן! מעוות!!!!! דביל!!!! מפגר גאד אני שונאת אותו!!! גידי היה צריך לחסל אותו סופיתתתתתת למה הוא עצר??? לא יודעת מי מכם ראה אבל בפרק 3 משהו לפני 99 פרקים (וואו זה נראה הרבה!!!) אז היה קטע שגידי חייך לאתי וכלנית התעצבנה עליו ואז הם התחילו להתחרמן אחד על השני על הספה ואז, אדון אלי מרקו המוכשר נכנס ועצר אותם!!!! אתם שואלים למה אני מספרת את זה? כי אני פשוט מתה על הסצינה הזאת! הם היו כ"כ יפים ומתוקים ביחד, בלי מאיה בלי אבנר בלי הבגידות, פשוט שני אנשים/נערים - איך שבא לכם, מאוהבים ....אני כל הזמן רואה תסצינה הזאת ומי שהקליט את פרק 3 או בכלל את אחד הפרקים הראשונים אני ממליצה בחום לצפות בהם. להיזכר בהתחלה של כל הסדרה הזאת....זה נחמד... טוב בה ביי לכם,

למעלה