זה קרה באמת

זה קרה באמת

אתמול, כשהשתעשעתי עם השעמומון של פתיחת מושב החורף של הכנסת, שמעתי את זה. "שכחנו מה תפקידה של האישה: להיות עזר לבעל". התובנה העמוקה הזו, נאמרה ע"י פרופסור ניסים זאב, ח"כ מצ´וקמק מטעם ש"ס, בהתייחסו אתמול להצעת החוק המפלה לטובה נשים במכרזים ממשלתיים. בלי לקשר לדעתי לגבי הפליות מתקנות והפליות כלשהן, כל פעם אני נדהם מחדש מרמתם האינטלקטואלית של שבעה עשר המופלאים בכלל ושל הפלא הביולוגי הזה בפרט. בשנת 2002, מוטציה פרלמנטרית כזו יכולה להופיע כנראה רק בישראל. אולי גם באירן. והכי מפחיד, זה לחשוב שהם לא רק מדברים שטויות. הם גם חברים בממשלה... הצילו. סקסופון

נשית~37

New member
והכשל הביולוגי הזה..

אופס.."הפלא הביולוגי" הזה לא רק מדבר שטויות, הוא גם מאמין בהן. ויש עוד הרבה כמוהו. וההפליה המתקנת לכשלים ביולוגים כמוהו היא שיש גברים שחושבים אחרת.

ועוד יותר מזה......

יש נשים שפועלות על מנת למגר תופעה כזאת . ואני חושבת לפעמים , אם כדברו גם מעשו , ואולי כל אלה שחושבים , מתנהגים כך, זה בגלל שבבית הם הייס-מן ...? ערב טוב

נשית~37

New member
יכול להיות שדווקא הוא

עושה יותר כבוד לנשים, אבל אז ניראה כמו המאפיה הרוסית חחחחחח במיוחד לאור העובדה שהוא מסתובב עם שומרי ראש מאיימים בהחלט.

מתוקית.

New member
הטמפיט הזה עיצבן גם אותי

חברים בממשלה? ממשלת עוץ לי גוץ לי ועידה אחרי ועידה ומטבחון שחוץ מלאכול שם אין לי שמץ של מושג מה הם עושים שם מופע הפתיחה של החורף כשלון אבל הרי זה לא חדש ג´ול

הצופה.

New member
14 מליון רעבים באפריקה

מליון וחצי רעבים בגדה אנשים מתפוצצים ברחובות נשיא ארהב יוצא למלחמה באסלם למען היהודים שיוכלו להתישב בארץ ישראל כדי שהנוצרים יוכלו להשמיד אותם או שיתגיירו ומה שחשוב זה ה"ניסים" הזה? ולא שאני בעדו אבל אתה משרת אותו נאמנה שאתה מעלה את זה יש דברים שאם לא מזכירים אותם הם לא קיימים

יו.. רגע...

מה שבעצם אתה אומר זה ש... יש לאישה תפקיד אחר?
שיט... למה לא מספרים לי כלום אף פעם?

נעמי 1

New member
וגם אחרי...

שתתלי כביסה... תשטפי את הריצפה... תעשי קניות... תבשלי... תורידי את הזבל... תמלאי את חובתך במיטה... ותקבלי גם איזה פליק קטן... אני אגלה לך.

נעמי כל זה צריכה לעשות אשה אחת ?

במשפחה אחת בבית אחד ???.כמה דברים .....חתיכת תפקיד....... ועוד בסוף לקבל פליק קטן......מזה במקום תוספת יוקר..בונוס.....

מי יותר חכם ??????

זה שיושב כאן בבית וכותב ומעיר הערות באינטרנט .....ומחכה לתוספת יוקר.....של 40 ש"ח..... או זה שאנחנו צוחקים עליו......שיושב שם בכנסת,,,,,אוכל חינם,,,מקבל טלפון, מכונית עם נהג, פנסיה שמנה.....ועוד ועוד .....וכמובן משכורת שמנה...הוא לא מחכה לתוספת יוקר ...... הוא זה שיחליט בכלל אם תקבל את ה=40 שח או לא ???.. ואם הוא אדיוט ??.... הוא לא נכנס ללא רשות לכנסת. לצערי, בחרנו בו. עכשיו תחכו בסבלנות עד לסיבוב הבא ואז תחשבו שוב לפני שאתם מצביעים....... כמובן שמה שכתבתי לא מכוון אישית לאיש.....אלא דעה כללית. משלמים על מה שקונים. אל תפחדו ואל תדאגו........יהיה בסדר.

קרמבובת

New member
בטח שיהיה בסדר..

באתיופיה אנשים חיים מלחם לשבוע ודלי מים... אז מה... אנחנו לא יכולים?
(גם שלי לא מכוון אישית...רק מבקרת את ההשלמה של כולנו עם המצב..ומתוסכלת מחוסר האונים...שלי..שלך..)

למעלה