זה קרה באמת!!!

זה קרה באמת!!!

טוב.. אז אני זוכר שזה היה לפני שנתיים שלוש בערך, בלילה קייצי אחד, קראתי אז בשבועון החרדל"י "יום השישי" או "השבוע" איזה כתבה מגזינית על ברית המועצות לשעבר או ליתר דיוק רוסיה של היום, ובכתבה נאמר ש"המערב הזרים עד היום מאות ביליוני דולרים לברית המועצות לשעבר, וחלק רב מן הכסף נעלם באורח מיסתורי או משהו כזה... אז בקיצור, שברתי ת´ראש איך יכול להיות שהמערב הזרים כל כל הרבה כסף כי אני חשבתי שביליון פירושו אלף מילארד, ומאות ביליונים פירושם הרי רבבות מילארדי דולרים!!!!!! זה לא יתכן!!! אז אח"כ התברר לי שמילארד וביליון הם היינו הך, כלומר מאות ביליוני דולרים פירושם מאות מילארדי דולרים, כי מה שנקרא בעברית "מילארד" נקרא באנגלית "ביליון", אבל אז בשלוש בלילה לא ידעתי את זה, ותאמינו או לו, מרוב סקרנות לא יכלתי להרדם!!!!! אז את מי שואלים בשלוש בלילה את השאלה הגורלית ביותר בעולם, שאלת המיליון דולר: "האם מילארד זה יותר מביליון???" את מי אשאל בשעה כזו שבני הבית ובני הבניין נמים את שנתם???!! (אינטרנט עם אנשים וירטואלים לא היה לי אז). אז לא היה לי את מי לשאול, אז התחלתי לחפס בכל מיני ספרים שונים ומשונים... אך דא עקא, שספרי חול אינם מצויים היו בבתינו הדל, והתשובה לשאלה זו בוודאי לא מונחת במהרש"א נדרים או בספרי בישול או בספרי סיפורי צדיקים, ואפילו לא בליקוטי מוהר"ן או בחומש בראשית. אז את מי לשאול? יש אנשים שעדיין ערים!!!! מודיעין אחד ארבע ארבע!! אז ניגשתי אל הטלפון |טלפון| וחייגתי אחד ארבע ארבע בשלוש בלילה
על הקו הייתה איזה אחת מ 144.. - אחד ארבע ארבע שלום מדברת שגית במה אוכל לעזור? אה שלום.. אה... תגידי, אפשר לשאול אותך איזה שאלה קטנה? - כן אדוני מה הבעיה? אממ... תגידי, מילארד זה יותר גדול מביליון, או שביליון זה יותר גדול ממיליארד? - סליחה אדוני, אני לא עונה על שאלות כאלה. אבל את יודעת? - לא. טוב תודה לילה טוב... ניתקתי את הטלפון, ידעתי שהפרחה הזאת לא תדע, אבל כבר אמר ר´ נחמן מברסלב ש"אין שום יאוש!!!!" אז מרוב יאוש וסקרנות התקשרתי (אופס, חייגתי) חייגתי ל"משטרה", משטרת החוק של מדינת ישראל
. אז חייגתי "מאה" וקיוותי לטוב... מי ענתה לי בצד השני? עוד איזה פרחה כזאת שעונה לטלפונים... נראה לי שהיא גם לעסה מסטיק.. - משטרה שלום מדברת יפית אה שלום ערב טוב (בשלוש בלילה "ערב טוב"..
) - כן אדוני מה הבעיה? אממ... סליחה, את יכולה אולי לעזור לי? יש לי איזה שאלה ממש קטנה. - כן??? אמממממממ.... תגידי, מיליארד וביליון זה אותו דבר, או שביליון זה יותר ממיליארד? - אדונייייייייי סליחה, אבל כאן זה משטרה, מה אתה רוצה לעשות ממני צחוק?? אני מאוד מצטער, אבל סתם ככה את יודעת את התשובה? - ממש לא. ניתקתי את הטלפון. השאלה המשיכה לנקר במוחי ביתר עוז וביתר שאת, פשוט לא יכלתי להרדם!!! אז חייגתי אם אני לא טועה למגן דוד אדום, שם בטח ידעו... - מגן דוד אדום שלום... טוב, גם היא לא ידעה... בצעד של יאוש התקשרתי אופס, "חייגתי" למאה ושלוש או שתיים, מכבי האש!!
על הקו היה איזה בחור כזה מנומנם, משועמם כזה... - מכבי אש שלום שלום... - אאאאאלו, עם מי אני מד´בר? אממ.. סלח לי, אפשר לשאול אותך איזה שאלה קטנה, אני פשוט לא מצליח להרדם... - כן אחי, מה השאלה ש´ך? תגיד לי, ביליון זה יותר ממיליארד, או שמילארד וביליון זה אותו דבר? הוא חטף הלם קרב - מהה?! לך, לך לישון, לך לישון אחי אתה עייף... טוב אז באמת הייתי עייף, אז הלכתי לישון, לא נורא, מחר כבר אני בטח אמצא את התשובה... (ובאמת נראה לי שמצאתי למחרת את התשובה). יום טוב, בתי הישיבה:))

דן צ

New member
ישיבה ,ישיבה ../images/Emo9.gif

למה לא הרמת טלפון לבנק למסחר , היתה מדבר שם עם בחורה בשם אתי שבטוח היתה עוזרת לך

תותי-בת

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

eli21us

New member
עעעעעענק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חייב לתת מחמאה לישיבה על הכתיבה, וגם לדן על התגובה

Gefen

New member
טוב ישיבה אני חייבת לאמר...

זה הולך ונעשה טוב יותר ומצחיק יותר מפעם לפעם... פשוט קטעים איתך, תשאר

אנרכיה

New member
שאלה

מתי אתה ´יוצא בשאלה´? משפט:"ואוס מין טיט,טיט מאן פור זוך"(בעלז,מכונת שתיה קרה)

DJNYC

New member
תגיד לי?

אתה יודע מה הכוונה באנרכיה? אתה יודע במה מדובר? במה הם מאמינים וכו´?

אנרכיה

New member
כן...

הפקרות,חוסר שלטון... הגדרה במילון אבן שושן אנרכיה-חוסר סדר,הפקרות,משטר של ´איש הישר בעינו יעשה´ אני יכול להגיד שאני דיי יודע במה מדובר...אבל אני לא אנריכסט(גם אם אני רוצה להיות אנריכסט ישנם הרבה סיבות למה אני לא יכול להיות)... פשוט אני אוהב את הכינוי הזה (אנרכיה)...וגם חלק קטן מהרעיון של אנרכיה מוצא חן בעיני...(לפחות נראה לי) *בעיקרון אני בחרתי את הכינוי כי אני אוהב את השם... anarchy

אנרכיה

New member
אנרכיזם

http://www.shalif.com/anarchy/hebticles.html http://www.shalif.com/anarchy/faq-a-1.html הספקתי לקרוא מעט ממה שכתוב באתר, לא הרבה,אני כבר עייף הולך לישון. לילה טוב sleep well anarchy

תודה רבה לכל המגיבים... ../images/Emo13.gif

ואגב המשפט הזה - מה שאדם עושה הוא עושה לעצמו, נכון מאוד לטעמי!! (זה היה על מכונת שתיה בבעלז?? אני כתבתי!!! סתם סתם..
). אני אישית לא מתכנן לצ´אט בשאלה.. ערב טוב
הישיבה:))

למעלה