זה קצת מרגיז...

יש כאלה אנשים וחזי טועה

אני יודעת שזה אמיתי כי זה שבראשם מקורב למשפחה שלנו... הולכת להיות פה מהפכה בשלטון בעוד כמה שנים, הוא ועוד קבוצה של 30 ראשי ערים חברו ביחד בכדי... טוב אני לא אגיד, אבל רק תעקבו אחרי ראש העיר העכשווי של בת ים... הם שונאים את השחיטויות של השילטון והולכים לעשות מהפכה... רק חכו...

האמת שאני בטוח....

שכולם בהתחלה בעלי רצון טוב לשנות ולשפר אבל בדרך הרבה הולך לאיבוד,אבל אני ממש מקווה שאת צודקת בענין ואני ממש טועה... מי יודע אולי נזכה לאיזו הנהגה דגולה....

לקחת מהעשירים ולתת לעניים?

סטייל רובין הוד? או סטייל - "הכל שייך למדינה", "לכל אחד מגיע חלק שווה" (-קומוניזם-) זה לא בדיוק עובד ככה, הוכח.... כולנו חמדנים, נכון, אבל זה גם מה שמחזיק את החברה שלנו ונותן לאנישם כוח רצון ומוטיבציה להתקדם. -אני מסכימה איתך שזה לא האידיאל, ושחבל ואנשים לא פועלים מתוך ערכים ואמונות ולא מתוך בצע כסף, אבל עובדה, הקומוניזם נכשל.

Silly LoveSong

New member
ומה שהכי הכי מעצבן אותי זה

שבכל הבחירות כל המתמודדים אומרים "כן, אם ניבחר נעשה מהפכה! נביא את הארץ למצב טוב יותר! ניצא מהבוץ! לא יהיו עוד עניים ורעבים! הסכסוך עם הערבים ייגמר! אנחנו מבטיחים!!!!". ואז, כשהם נבחרים.... לא רואים שום הבטחה מבוצעת. הכל שקרים. הם משחקים אותה דואגים לארץ, ואז כשהם נבחרים הם עושים את פעולות המינימום וממשיכים לשחק אותה, בזמן שהם נהינים מכל ההטבות שבלהיות ראש ממשלה ושר ממשלה.

yossi iv

New member
ברצינות, זה סעיף שמנפח..

את התקציב שלהם. הם מבזבזים כסף וקוראים לזה "קשר עם הציבור". אנחנו אלה שבדרך כלל מבזבזים כסף כדי להפגש עם חבר כנסת. אנחנו ממנים אותם כמובן והם.. בדרך כלל לא רואים את טובתנו. יש כמובן יוצאי דופן, אך אין לי ולו שמץ של ספק, שמהאנשים הנוכחים, אף אחד לא יוכל לעשות מאומה במדינה. מי כן יכול, אנחנו !!! וזו לא סיסמא, אסור להפסיק להאמין, צריך בהתמדה ובסבלנות, לייצר את המהפכה כל הזמן ובכל מקום, כי רק עם אוהב, עם מוסרי ישר, סבלני, מצויין, ישרוד .. אסור לתת לעם היהודי לספוג עוד מכות ושואות, חייבים לשנות את הסחרור התהומי שלנו למטה.

למעלה