זה קיד זה?

somone14

New member
זה קיד זה?

http://www.nba.com/video/games/mavericks/2009/11/30/0020900250_phi_dal_recap.nba/?ls=iref:nbahpt1 מדהים! איזו ראיית משחק, אשכרה חשבתי שראיתי תקציר של אולסטאר. הוא פנטסטי, והגיל לא מזיז לו בשיט. 22 נק', 11 אס' ו-6 ריב', כרגיל פלירטוט עם טריפל דאבל, וכשהוא משחק ככה, דאלאס בהחלט מסוגלת להיות הנמבר 2 במערב. הניסיון חסימה/טיפ של דלמברט הרג אותי מצחוק. תראו את הפרצוף שך איגודאלה. מה היה קורה אלמלא נגע בכדור? זה נראה כמו סל, לא? אבל בלי קשר, פילי משעממת. AI הפיתרון? (לא כמות הניצחונות כמו כמות העניין). ממפיס בלי גאיי נכנעה ביוטה. הורדתי תמשחק, אראה אותו במלואו בהמשך. גם קונלי לא שיחק, וגם ההגנה לא. מביך. נראיתה כמו תפאורה לדאנק קונטסט. להולינס אין מושג, פשוט לחתוך כבר. תנו לאייברי ג'ונסון את חבורת הטאלנטים הזו , בטוח שהוא יעשה יותר.

King LBJ

New member
חחח דלמברט מטומטם

מה הוא ניסה לעשות? גם אם זה בחוץ הטיפ שלו לא יעזור כי זה אחרי הזמן, ואפילו את הטיפ הוא החטיא. באמת שחקן בלי מוח, יכול להיות שזה היה נכנס. קיד מדהים, בגיל כל כך מבוגר עדיין קוסם על המגרש. אולי פחות מפעם אבל באמת עושה דברים מדהימים וסוחף אחריו את כל הקבוצה לצמרת.

somone14

New member
מה בעצם חסר לדאלאס כדי ללכת עד הסוף?

מאז שאני רואה NBA, יש לי פינה חמה בלב לקבוצה הזו, אבל מתקשה להבין למה לא הולך להם.....

עידו17

New member
בוא תחסוך לכולנו... את קובי, נכון?

somone14

New member
תשובה נכונה! זכית בטיפול.....

מפנק אצל הפסיכיאטר ד"ר אילן טל. תהנה.

EizoTop

New member
יש להם את נוביצקי..לא צריך את גארנט.

אם כבר קובי ברייאנט /DWADE וכו' יותר יעזור במצב שלהם

גם גארנט יעזור כיוון שהוא יכול לשחק עם נוביצק

בס"ד שניהם יכולים לשחק היטב בשתי עמדות הפורוורד, לכן הם יכולים לשחק יחד ולא אחד על חשבון השני, וזה יהיה צמד הפרוורדים הטוב בליגה עם אחד משחקני ההגנה הגדולים בכל הזמנים, מהשחקנים החכמים ביותר, אתלט גדול ושחקן מאוד מגוון ועם אחד הקלעים הטובים ביותר בכל הזמנים בין הפאוור-פורוורדים וגם שחקן חכם ולכן שניהם יכולים לשחק בשתי עמדות הפורוורד לפי הצורך.

Oxycodone

New member
הגנה? ונקודות מהגבוהים ?

נוביצקי לא יודע להגן. ואין להם מספיק ריבאונד מהגבוהים. דמפייר אולי טוב הגנתית אבל לא משהו בהתקפה.

סנטר פשוט סנטר

בפליאוף המשחק יותר פיסי כך שדירק לא מקבל את כל הפאולים הקטנים בפנים(שקובי /וייד/לברון מקבלים) אז הוא מתפשר על זריקות מחצי משחק (נכנסות באחוזים מדהימים ) אבל ללא משחק פנים אמיתי זה פשוט לא מספיק . לדירק קשה לשמור פאוארים/סנטרים מסיבים ובסיבוב השני של פליאוף המערב יש רק כאלה ... אם הם ימשיכו לנצח בצרורות הם יכולים לעורר את התיאבון של קיובן שאולי יסכים לספוג חוזה גדול שך סנטר טוב(איחוד גרמני עם קיימן ?) בתמורה לגוש הווארד + סקראבס . כזה טרייד יכול להפוך את דאלאס לקונטנדרית אבל אני בספק אם זה יספיק כדי לעבור את הלייקרס במערב(מול הספרס יש להם מאצאפ טוב תמיד).

Fuertemente

New member
אני גם חושב ככה

ממה שראיתי במשחק האחרון מול קליבלנד, ג'ייסון קיד ונוביצקי לא הצליחו לעשות עם עצמם משהו והכדור עבר יותר מידי פעמים קדימה לגודן או למישהו אחר שלא עשה עם זה הרבה, היה להם מזל שג'ייסון טרי היה חם וגם בראה הגמד עשה עבודה לא רעה.. ברור שהם קבוצה טובה אבל קבוצה לאליפות? לייקרס, אורלנדו, קליבלנד, בוסטון, מול כאלה לא מספיק להיות קבוצה טובה

תראו את האטלנטיק דיווז'ן

בתחום ההפסדים, חוץ מבוסטון. 31 הפסדים ברציפות ל4 הקבוצות האחרות בדיווז'ן. הנטס כמובן עם 17, הניקס עם 5, הסיקרס עם 7 והראפטורס מוסיפים 3. אולי טורונטו ישברו את זה הלילה בבית מול הוויזארדס...או אולי הניקס ינצחו את הקבוצה עם המאזן הכי טוב בNBA פתאום.

למעלה