זה קטע כזה,

זה קטע כזה,

שאו שבערך בנאדם וחצי עושים את הסיכום שבוע, או כל העולם ואחותו. מה מניע אתכם, אנשים???????????? נו, לא משנה, אבל שיניע השבוע.
שיר השבוע שלך?
סרט השבוע שלך?
תכנית/סדרת השבוע שלך?
משפט השבוע שלך?
מה עשה לך את השבוע?
מה הרס לך את השבוע?
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
פגשת את טלי השבוע?

תמרוש5

New member
אני מוּנעת../images/Emo11.gif

שיר השבוע שלך?שילה פרבר-מי צריך את כל הרוקנרול הזה. סרט השבוע שלך?שנאה. (סרט צרפתי מוזר שראיתי בתולדות,אבל חזק ביותר.) תכנית/סדרת השבוע שלך?The L word כזאת טובה. משפט השבוע שלך? "מה שקובע זאת לא הנפילה,אלא הנחיתה." מה עשה לך את השבוע?יום ראשון בהחלט.
מה הרס לך את השבוע?דווקא נראה לי ששומדבר,גם מה שהרס לא באמת הרס וזהו. תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא?שיעבור! פגשת את טלי השבוע?

מה זה השיר הזה? שולחת!!!

ראיתי 6 פרקים של THE L WORD ב12 שעות האחרונות, והייתי מאוד רוצה ששיין תעשה לי ילד.

תמרוש5

New member
שולחת שולחת,מייד!../images/Emo11.gif

יואו נכון? חח ראיתי איזה 8 פרקים ביום וחצי.זה ממש ממכר. היא כזאת דורשת ילד

מסכמת

שיר השבוע שלך? תקוע לי שיר של אבריל בראש אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו
סרט השבוע שלך? הסודות, היה במטוס תכנית/סדרת השבוע שלך? לא היו ערוצים מעניינים בברצלונה משפט השבוע שלך? מה עשה לך את השבוע? חגגתי יומולדת בברצלונה!
מה הרס לך את השבוע? כלום תמונה שעשתה לך את השבוע?כשאני אעביר את התמונות למחשב אז אני אצרף
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? אממ בצפר? פגשת את טלי השבוע? אם במקרה היינו על אותה טיסה לברצלונה..
למרות שנראה לי שהיא כבר טסה לארה"ב..

יאללה זרם../images/Emo98.gif

שיר השבוע שלך? כל מיני של רבקה זוהר המלכה הבלתי מעורערת סרט השבוע שלך? 'בעל מזדמן'
הלכנו לראות רק בגלל אומה תורמן אבל הוא כזה דבילי... תכנית/סדרת השבוע שלך? האח הגדול כנראה..אין לי זמן לראות כלום חוץ מזה.. משפט השבוע שלך? "נכון שאת רוצה לבוא אלינו? נכון נכון?" מנהלת בצפר שרוצה שאני אעבוד אצלם בתור שירות לאומי ואני כ"כ רוצה...אז היא עשתה לי ת'יום היום..הבעיה שאין לי תקן פנוי שםםםםםםםםם אוף מה עשה לך את השבוע? סוכות בכלל..יום ראשון בפרט ועוד כמה..אה וקניתי מעיל שכ"כ רציתי! כיףףףף מה הרס לך את השבוע? לא משהו מיוחד תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא? השאלה היא למה אני ממש לא מחכה...ניסן. פגשת את טלי השבוע? קיוויתי אך דווקא כשאני באה היא מחליטה לה לטוס. זונה.

איזה חמודות אתן ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלך? המכשפות - קוצים של פחד
סרט השבוע שלך? לא נראה לי שהיה כזה.
תכנית/סדרת השבוע שלך? THE L WORD וSTUDIO 6. ראיתי 8 ו7 פרקים מיום חמישי, בהתאמה.
משפט השבוע שלך? "אני יכולה לדבר איתך, אבל אז תצטרכי לדווח עליי או משהו."
מה עשה לך את השבוע? יום ראשון
ודנדי אתמול, אפילו אם זה היה ל37 שניות בערך.
מה הרס לך את השבוע? כל השאר? במיוחד הסופ"ש המקולל הזה.
תמונה שעשתה לך את השבוע? אפריל '07 עייפים :) ימי החידון הנהדרים...
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? כלום, פשוט כלום. אבל שבוע אחרי זה יש לי דני בבית :)
פגשת את טלי השבוע? ברור. שלא. אבל את עידן ומרטין כן! [בערך
]

וואווו כמה זמן לא נכנסתי! כיף לראות שפורח פה

שיר השבוע - אף לא מילה\ דין דין אביב. סרט השבוע- איזה סרט שראיתי עם סבתא שלי ב-MGM (לא יוצא לי!)\פתאום 30 תכנית- חורשת על סרוגים ב MAX ועניין של זמן.. שגם זה מוקלט! משפט השבוע- "היה ממש כיף בסוכות.."\ "הספקתי יותר ממה שהספקתי מהחופש הגדול" (דברים כאלה חחח..) מה עשה את השבוע- לא משהו מיוחד. מה הרס את השבוע- ריב עם חברה. למה אני מחכה שבוע הבא- לרמת הגולן!! פגשת את טלי?!- בעירי הדלה?!? אין מצב!

טוב

שיר השבוע שלך? כל ויוה לה וידה של קולדפליי, הם אלוהיים בצורה בלתי ניתנת לערעור ולתיאור. סרט השבוע שלך? קלולס, נקודה. תכנית/סדרת השבוע שלך? Gossip Girl משפט השבוע שלך? מה עשה לך את השבוע? החופש, עם כל המגרעות שהוא הביא מה הרס לך את השבוע? חלקית...לחזור ללימודים תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא? שנויה במחלוקת על יום חמישי. חצי מחכה חצי ממש לא. אמן יהיה טוב פגשת את טלי השבוע?

למעלה