זה קורה!!!

litvin

New member
זה קורה!!!../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

כבר בסוף שבוע זה שני מטוסים גדולים וחזקים בפרדייב! השבוע יינתן שרות ה"LOAD ORAGNIZING" בימים חמישי ושבת, בתקווה שכבר בחמישי נצנח משני מטוסים... חברות וחברים מעכשיו נוכל לצנוח ולצנוח ולצנוח ואם יתחשק עוד קצת לצנוח,אז תתכוננו לעונה מדהימה, כזאת עוד לא היתה! לשריון מקום לחמישי ושבת: ליטוין - 0546264402 -PARADIVE

ERHAMU

New member
אני קורא לכל הצנחנים

לא לצנוח עם האדיוט המסוכן הזה.

Yitzik Levy

New member
האם התכוונת ל...

אקדח קפצונים אידיוט?
אני מאוד מקווה שזה לא שוב בעקבות הצילום שלי. עומרי, אני מראש מצטער אם בגלל הצילום הזה שמתי אותך במקום לא נוח. איציק.

shlomiss2

New member
הקינאה מדברת...../images/Emo40.gif

אחרת אני לא מבין מה הסרט שלך.אבל מי שאתה באשר תהיה שמתחבא מאחורי כל מיני כינויים, שתתקרב ביכולת לחצי מהרמה של ליטוין בצניחה ובכלל אולי אז תוכל לפתוח את הפה המלוכלך שלך לבנתיים עדיף פשוט שתשתוק.

noamk

New member
../images/Emo131.gif עצור סוסים.../images/Emo131.gif

(ולא רק בגלל שזה מסוכן) א. הוא לא מתחבא מאחורי שום כינוי -אם היית מסתכל בכרטיס היית רואה פרטים מאוד מלאים. ב. הדברים נאמרו בהומור שאני משוכנע שהובן ע"י שניהם. אני משוכנע שהנ"ל (אני לא רוצה להסגיר פרטים אמיתיים) וליטוין עצמו מודעים לרמה של כל אחד מהם, על אף שיש לי הרגשה שלך אין הרבה מושג לגבי רמתו של הנ"ל. ג. ליטוין - עכשיו אפילו בנים רבים עליך.....אתה לא משאיר כלום לאחרים. ד. "עדיף לחיות בסרט מאשר בקונכיה".

Yitzik Levy

New member
תודה נועם

אכן הדברים נאמרו בהומור. יש לי המון כבוד לעומרי ולכן גם התנצלתי אם סיבכתי אותו עם הצילום שלי. איציק.

ERHAMU

New member
נועם תודה

כמאמר הפתגם הידוע "צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים "

shlomiss2

New member
הדברים הנ"ל כוונו כלפי booch

כמובן לא כלפי הצלם או חמו,איתם הסליחה אם זה לא הובן כך.

shlomiss2

New member
תודה נועם

שהפנת את תשומת ליבי לבילבול(זה לא קונכיה זה בועה)

למעלה