זה קורה עכשיו!!!

מוצארט

New member
קודם תלמדי להגיב, ואח"כ תגיבי

הבחור אינו דתי, ולכן אינו יודע את טעמן של המצוות. מלומדיי הפורום! נא לענות לאביב ששאל שאלה!

eviv

New member
אני מבין את הסיס...

והבסיס לפי דעתי מפלה שלא נכון. אשמח אם תפרטי לי את הנק' שבשמה טענת: "אישה שרואה גבר רוקד - זה לא ממש מושך אותה אבל גבר שרואה אישה רוקדת - זה מושך... " אם היה מדובר במצב שהאשה לא נמשכת לגברים אלאר לבני מינה מילא אבל אם מדובר באשה אשר נמשכת לגברים זה לא נשמע הגיוני כלל... הבסיס שאני מבין או רואה או מכיר עכשיו, זה שיש הרבה יותר נזק הלכתי אם גבר נמצא במתח מיני שלא בזמן נישואים.

זה קורה עכשיו!!!

השידור המסכם את 2003 בוידאו צ'טים של תפוז אנשים: כל הקטעים המעניינים מפי כל הסלבריטאים המעניינים, בהשתתפות: ירדנה ארזי, דנה אינטרנשיונל, עברי לידר, דן תורן, כוכבי פרוייקט Y, ידין חורב, גלית גוטמן, גלי עטרי ועוד רבים אחרים כנסו עכשיו לצפות בשידור

עכשיו תורי

burn him
burn him
burn him
burn him
burn him
burn him

tamarhp

New member
נצל"שששששששששש

מחר אנחנו רואים את ההצגה של תהילה והאדונית והרוכל.... מישהו פה ראה את זה?

tamarhp

New member
לכל מי שנמצא לי באלבום!!!!

(יעני מפגש שלישי, חמישי ומי שבא לבקר בפרדס חנה) מחר בתאל תראה אתכם

היית בתוך הכיכר או בחוץ../images/Emo35.gif

ב"ה שמעתי ששום מסעדה שם לא היתה כשרה... היה רק הכשר רפורמי... למרות שהיה כתוב "פיצה מטר-כשר" -זה לא כשר. ואנשים בכלל לא שואלים אם יש הכשר...זה כיאילו ברור מאליו...

אני הייתי בכל מיני מקומות....

הייתי בכביש הראשי וגם בכיכר..... ואני אכלתי בפלאפל שהיה לו הכשר של הבד"ץ....... ובקשר לזה שאנשים לא בודקים כי זה כאילו מובן מאילו אני מסכימה איתך.....

danielhope

New member
חח... קשה למצוא מקומות כשרים בת"א

לפעמים אף נתקלתי במקומות שגם רשום "כשר" וגם יש איזו חמסה עם שם השם יתברך בה..... ואין תעודה!!! הבושה זועקת למרומים!

הכי מצחיק זה האנשים שאין להם הכשר

ואומרים-אין לי הכשר, אבל סתכל-יש לי תמונות של רבנים על הקיר ואז עונים להם-אם הרבנים האלה היו מוכרים כאן ואתה היית בתמונות היינו קונים...
, (מתוך הספר-"סבא שלי היה רב", של אורי אורבך. מומלץ ביותר!!!)

היו אנשים שמזה עיצבנו אותי...

ב"ה הם אמרו: "שמאלנים תמורת שלום" וכל מיני כאלה... וגם מה שהיה מעצבן, שרק הבנים יכלו לקפוץ, לרקוד, ואנחנו עמדנו כמו בולי עץ... מעצבן

למעלה