כבשה מייללת לירח
New member
זה ציפור... ../images/Emo29.gif
זה מטוס... לא, זה העידכון השבועי! ~*~*~*~*~*~*~*~ השנינות שלי יכולה להרוג לפעמים...
ובכן, מה היה לנו השבוע?
סקר
ותוצאות הסקר הקודם:
השאלה הייתה - "מה יצא לך בקוויז השבוע? (the devil quiz)"
והתשובה: A bit devilish ו- Pretty evil בתיקו - 33%
סה"כ קולות: 36 - השאלה היא אם הצביעו מעט אנשים (ביחס לפעמים קודמות) בגלל שהם לא רצו לעשות את קוויז השבוע, או בגלל שלא היו הרבה אנשים בפורום בשבוע האחרון? הסקר החדש:
באיזו תדירות אתם משקרים בקוויזים?
קוויז השבוע
קוויז השבוע הוא מבחן הצבעים על פי שיטת דיואי, שהביא אותו לפורום קובי. קצת על שיטת דיואי - פה. הקוויז עצמו - 123
קוויז מומלץ
זה קוויז שלא היה היה בפורום, אבל אני רוצה להמליץ עליו בכל זאת
~הקוויז~
שאלת השבוע
האם הייתם עושים קוויזים בנושא שאתם לא מכירים, רק בגלל שהם נראים שווים?
קישורים
עשיתי ביום שישי-שבת סדר בכל הקוויזים שיש לי במועדפים! את כל מה שהצלחתי לקטלג הכנסתי / אני אכניס לקישורים, ביינתיים הוספתי הרבה קוויזים חדשים ושווים לקטגורייות "FOOD!”, "סרטים", "TV ומצויירים" ו"הארי פוטר". מומלץ להכנס ולבדוק! קטגוריות חדשות: - חיות - פריטי לבוש - אינטרנט ומחשבים ובקרוב (קצת סבלנות): - סטראוטיפים - כתיבה - מוות וגיהנום - ספרים - צבעים - Magic
לאן כולם נעלמו?
אומנם הרבה אנשים שבו להראות נוכחות, אבל אני עדיין תוהה בקשר לסוגייה... בערך 20 חברים חדשים הצטרפו לפורום בשבוע שעבר ואף אחד מהם לא נשאר...
חוץ מזה...
כפי ששמתם לב נפתחה הגלרייה...
אם עוד אנשים רוצים אתם יכולים לשרשר את התוצאות האהובות עליכם לכאן ואני אכניס אותן... זה הכל, שבוע טוב! אופיר.
זה מטוס... לא, זה העידכון השבועי! ~*~*~*~*~*~*~*~ השנינות שלי יכולה להרוג לפעמים...