זה ציפור...

זה ציפור... ../images/Emo29.gif

זה מטוס... לא, זה העידכון השבועי! ~*~*~*~*~*~*~*~ השנינות שלי יכולה להרוג לפעמים...
ובכן, מה היה לנו השבוע?
סקר
ותוצאות הסקר הקודם:
השאלה הייתה - "מה יצא לך בקוויז השבוע? (the devil quiz)"
והתשובה: A bit devilish ו- Pretty evil בתיקו - 33%
סה"כ קולות: 36 - השאלה היא אם הצביעו מעט אנשים (ביחס לפעמים קודמות) בגלל שהם לא רצו לעשות את קוויז השבוע, או בגלל שלא היו הרבה אנשים בפורום בשבוע האחרון? הסקר החדש:
באיזו תדירות אתם משקרים בקוויזים?
קוויז השבוע
קוויז השבוע הוא מבחן הצבעים על פי שיטת דיואי, שהביא אותו לפורום קובי. קצת על שיטת דיואי - פה. הקוויז עצמו - 123
קוויז מומלץ
זה קוויז שלא היה היה בפורום, אבל אני רוצה להמליץ עליו בכל זאת
~הקוויז~
שאלת השבוע
האם הייתם עושים קוויזים בנושא שאתם לא מכירים, רק בגלל שהם נראים שווים?
קישורים
עשיתי ביום שישי-שבת סדר בכל הקוויזים שיש לי במועדפים! את כל מה שהצלחתי לקטלג הכנסתי / אני אכניס לקישורים, ביינתיים הוספתי הרבה קוויזים חדשים ושווים לקטגורייות "FOOD!”, "סרטים", "TV ומצויירים" ו"הארי פוטר". מומלץ להכנס ולבדוק! קטגוריות חדשות: - חיות - פריטי לבוש - אינטרנט ומחשבים ובקרוב (קצת סבלנות): - סטראוטיפים - כתיבה - מוות וגיהנום - ספרים - צבעים - Magic
לאן כולם נעלמו?
אומנם הרבה אנשים שבו להראות נוכחות, אבל אני עדיין תוהה בקשר לסוגייה... בערך 20 חברים חדשים הצטרפו לפורום בשבוע שעבר ואף אחד מהם לא נשאר...
חוץ מזה...
כפי ששמתם לב נפתחה הגלרייה...
אם עוד אנשים רוצים אתם יכולים לשרשר את התוצאות האהובות עליכם לכאן ואני אכניס אותן... זה הכל, שבוע טוב! אופיר.

FriendlyFriend

New member
זאת הבעיה איתי......

אני לא אהבנתי וכתבתי פשוט שמה "nothing" ובתוצאה בסוף היה כתוב: "your relationship is nothing nothing nothing nothing."

FriendlyFriend

New member
דרך אגב

כדי לראות את הקובץ פשוט פתחו בחלון חדש ותורידו את הנקודה בסוף

LeAnNe

New member
המבחן צבעים יצא ממש נכון..

הקוויז שהמלצת עליו נחמד ביותר אבל לא יצא לי נכון כתבתי דברים טובים מדי על הצבע והחיה (---->).

חבל... ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

לי דווקא יצא ממש טוב...
You think of yourself as being elegant, mysterious, tempting, and forbidden. Others think of you as being elegant, sneaky, smart, and pretty. Your relationships can be described as relaxing, deap, dangerous, and everlasting. When stressed, you feel trapped.​

אה..../images/Emo182.gif../images/Emo19.gif../images/Emo183.gif

ברגע שאת יודעת איך זה אמור לצאת זה די מנטרל את הרעיון...

M a D C o W

New member
נדמה לי שאני אוהבת את עצמי

יותר מדי... You think of yourself as being deep, beautiful, calm, and dark. Others think of you as being free, smart, loner, and cute. Your relationships can be described as deep, restless, stormy, and mysterious. When stressed, you feel fear. רק בגלל שרשמתי ששחור זה יפה?

התוצאות הכי מוזרות

You think of yourself as being רגוע, שליו, קול, and בולט. Others think of you as being נאמן, פרוותי, חכם, and אוהב. Your relationships can be described as שליו , רגוע, שולט בעצמו, and חם מזג. When stressed, you feel בודד.

shloompi

New member
עדכונים!!!!

אני אישית הצבעתי בסקר , אבל לא יצא לי להיות הרבה זמן בפורום השבועץ היה לי שבוע עמוס , והכי מבאס ש=זה שהולכים להיות יל עוד הרבה כאלה , כך ששעות האינטרנט היקרות שלי יירדו כמעט לחצי.
קוויז השבוע - גדול. הוא יצא לי חצי נכון , וחצי לא , אבל גם חצי זה טוב ! You´re a Problem Solver You are constantly considering what else each person or situation requires. You want to know what is missing. During this period of mulling things over, others might view you as passive or quiet. The passionate you is a strong-willed, reflective strategist. You listen to learn why something was done before you act. Others turn you on when they challenge you. You can see all the possibilities. The centered you orders priorities. Objectively you balance your present commitments against possible opportunities. When all is quiet within, you value what you have without hanging on to it. The emotional you works very hard to be important. Listen for the specifics required to accomplish your dream. You´ll become more optimistic, less doubtful, and appreciative of your personal victories. אופיר , אפשר להציע לך כל מיני רעיונות לגלריה ולמאמרים ?

למעלה