זה פשע ?!

sombol

New member
זה פשע ?!

לו הייתה עוד מדינה יהודית שבה מדברים עברית אם מנטליות דומה בלי טרור האם הייתם עוברים לגור שם ?! תשובה הגיונית והומנית היא כן !!!!! לערבים יש עוד 20 מדינות ערביות דוברות ערבית מנטליות דומה בלי טרור האם לעזור להם לעבור לגור שם זה פשע ?! או פתרון צודק והומני לסבל שלהם ושלנו ?!?

יוֹאב

New member
תשובה הגיונית והומנית?

גם אם היתה מדינה יהודית נוספת, לא הייתי עובר לשם. אני ישראלי. פה הבית שלי.

יהונתן10

New member
הרעיון שלך, עידוד הגירה של ערבי ארץ

ישראל, חיובי. אך דרך הצגתו שגויה, אני לא הייתי עוזב לאף מדינה אחרת מפני שאני יהודי וארצי היא ארץ ישראל, ארץ ישראל שייכת לעם היהודי, נקודה! ערבי ארץ ישראל ("העם הפלסטינאי") הגיעו לארץ ישראל ממדינות ערביות שונות בזמן שאנו היינו בגלות, עד חזרתנו לארץ ישראל הם כלל לא שקלו הקמת בית לאומי ערבי בארץ. בשל היותנו הומנים וראליים אנחנו לא מגרשים את הערבים (היינו צריכים לעשות כן ב-67) על אף הבעייה הדמוגרפית, ופיגועי הטרור המתועבים, לכן הרעיון של עידוד הגירה הוא ההגיוני ביותר. ארץ ישראל לעם ישראל!

Lord Buksht

New member
לא בהכרח נכון

ושוב, אני אחזור על התאורייה שאומרת שהפלסטינאים הם יהודים שגויירו לאחר הגלות...לכן באותה מידה שהארץ שייכת לנו היא שייכת להם..זה אם אתה רוצה להסתכל על המקורות הלא כל כך ברורים של העם הפלסטיני

מושיק כ.

New member
"עם פלסטיני" הוא פנטזיה של שמאלנים

ששאפו יותר מדי גז מזגן (וההודעה שלך היא ההוכחה)

sombol

New member
מה זה הויכוח למי שייכת הארץ ?!

מה זה חשוב ?! יש טרור יש מוות יש סבל . לו הייתה עוד מדינה יהודית דוברת עברית שקטה ובטוחב בלי מוות הייתי טס בשמחה לחיות בשקט ושלום . למה הסבל של הערבים לא יכול להיפתר בירדן או מצרים או...?! ייטב להם ולנו ! במקום להתווכח אנחנו קודם אתם קודם... זה שלנו לא זה שלנו... פתרון של סוף הסבל הערבי-יהודי

למעלה