זה פשוט

זה פשוט

יפה, איך שהבחורי ישיבות לשעבר , מתווכחים פה על כפירה ודקויות . אני באמת נהנה מזה ,, יש משפט של חיים נחמן ביאליק , הוא אמר שהתענוג הכי גדול זה ללמוד גמרא בשבת אחרי הטשונלט עם סיגריה ביד..

נסה ותווכח

אני אישית לא ניסיתי, כי לא אוהבת טשולנט, לא מעשנת וגמרא לצערי לא הספקתי ללמוד. אבל בהחלט אין על סרט/ספר טוב, עם משקה טוב, אחרי ארוחה טובה. (אם ניתן להשוות...)

חח

ישלי חבר ששונא תריח של הסיגריות אפילו.. ופעם אחת הוא עישן איתי בשבת, העיקר לחלל שבת . : אני לא אוהב גמרא ,

לא נכון!

כבחור בגילו למדתי בגמרא בעיון, וזה עניין אותי. הוא אינו אוהב ללמוד גמרא לא מפני שהשכיל להבין שמדובר בטקסט קדום, אלא שהמושג עיון זר לו. אחרת, איני מצליח להבין איך הוא מעיז לרמוס ברגל גסה כל כלל הגיוני ונימוסי פשוט - לכבד את הזולת? נמצאים כאן אנשים בוגרים, רציניים, ראוים, וכל כמה שכולם מבקשים ממנו בצורה יפה לכבד את הפורום אין הוא נענה לבקשה. איך ניתן להסביר אם לא חוסר בשיקול דעת? שיהיה ברור, אין לי שום בעיה איתו. יש לי בעיה עם העובדה שהוא מזלזל בכל חברי הפורום בצורה גסה, אך נפגע כאשר משהו מנסה להעמידו במקומו. לא התפלאתי שהוא לא אוהב ללמוד גמרא, ולא אהב ללמוד מעולם. זה היה ברור.

וכשאתה מזלזל

זה כן בסדר ? ומנסה להשמיץ אותי . ברור שיצרת חומת הגנה ומערך הסברה סביב זה שאני לא קורא , טיפש. לא יודע ללמוד בעיון וכ`ו אני לא מתרגש מזה .,לגבי העיון שלי קיבלתי מחמאות שהלוואי והיית מקבל . אם זה עושה לך טוב לזלזל בי אז קדימה אבל בבקשה אל תלך ותשמיץ אותי בכל פורום כמו שאני לא הולך ומשמיץ אותך , כי זה כבר לא בסדר . אם ישלך משהו נגדי תגיד לי אתזה ., כי בזה אתה לא נהיה יותר טוב ממני , רק מראה שאתה מפחד ורץ לרכל לכולם עלי , ולהביע דברים מהפסיכולוגיה שלך כדי להשתיק ולהשפיע עלי בצורה הפוכה לא כנה ומכוערת.

ההגיון1

New member
אני חושב שזה אחרת

אתה חושב שהוא לא רציני אני חושב שידידנו הנחמד פשוט מבובל תבינו זה לא ויכוח זה זעקה לעזרה מי מתנדב לעזור לנפשו השסועה של הבחור הנחמד לנחמד אל תיעלב כולנו כאן ככה

mister xy

New member
גם אני אהבתי ללמוד גמרא

ובכל זאת אני פה. לא הכללתי את כל מי שאוהב ללמוד, רק עליו אמרתי שאם הוא היה אוהב ללמוד הוא לא היה פה. ודו"ק.

הכי כיף זה בכיפור

האמת, למרות שאני מתגעגע ללחנים של הימים נוראים, אני מסתפק לשומעם ברשת. מכיוון שאין דרך לטשטש את ריח העישון.

למעלה