זה פשוט עצוב

הפרדת הדת מהמדינה

היא משהו שעשו כבר רוב המדינות הנאורות, בעיקר כדי שלא יעשו שם מניפולציות כאלה ואחרות בנושאי דת, וישתמשו בהן בפוליטיקה. גם כאן הנושא הזה עולה ויורד לסירוגין, אבל לפי איך שדברים נראים עכשיו, הוא כנראה יטואטא שוב מתחת לשטיח. חבל, גם בשביל הדת ואנשי הדת המתבזים והעוסקים בפוליטיקה, וגם בשביל כולנו. דעתי..

אני מקווה שיש לך די בינה להבין הכל.

לפי מה שאני מבין מהפורום אנשים פה מביטים עליך בהערצה לך תבין אנשים. לפני שאתה רץ ומשמיץ אחרים כדאי שתביט במראה! אם אתה מפחד מאנשים רק כי הם מפסקים משפט ביותר משלושה סימני קריאה... אם כך... אין לי מה לומר כי לצערי זה לא יסייע לך!!!!!!!!! (מפחיד)

אטימות..חוסר גמישות

להכיר בעובדה שיש עם בתוך עם..יש קבוצה גדולה של אזרחים חילוניים שסבלו רבות מהרבנות..והגיע הזמן שתבין שחלק ניכר מהעם זה "נשים" האמרה שהרבנות טובה לנשים.. היא רק אימרה. למה לא תעשה סקר?

מואה?../images/Emo12.gif

חמוד, אני לא משמיץ אותך. אתה עושה בהצלחה רבה את השירות הזה לעצמך. קרא את התגובות אליך, אפרופו מראה. ולגבי כל השאר - תביא מתכון מעניין, ונסלח. איך אתה בעוגות גבינה?

חזקוש

New member
העוולות הנעשות בבתי המשפט של המדינה

לא פחותות ואולי אף עולות על מקרים בבתי הדין יהירות השופטים ואי זהירותם במקרים רבים של החלטות חפוזות ללא חקירת הפרטים גורמות לעוול רב. אז ? אתה מציע לסגור את בתי המשפט ? אני לא כ"כ בטוח שאפשר לסמוך על בתי המשפט הרגילים . אגב כתבתי למעלה לטליה בת על הנושא בהרחבה . אין קשר בין דין ומשפט לנאורות מדובר בדרך של תפישת החוזה חוזה הנישואין. אני מסכים שבתי הדין סובלים מתסמינים שליליים עקב בחישה פוליטית ואת אפשר לתקן -אולי מאחורי ביטול בתי הדין יש בעיות שקשורות ללכידות החברתית שגם כך כבר מעורערת בישראל אני נוטה להתנהל יותר בזהירות

שיעזרו במוסד הזה ליהודים

הדתיים לשמור על עצמם. הוא שאמרתי קודם. איש איש ביהדותו חילוניותו דעותיו ואורח חייו יחייה!

צהריים טובים

יש מסורבות גט ואני לא מצדיק את זה ויש מסורבי גט שעל כך אני מאוד מצר מכיוון שלמה גבר שבחר לעזוב את אישתו מסיבתו יצטרך להמשיך ולשלם על כך מזונות אישה רוב בתי הדין לטובת הנשים אז בבקשה לא כל מה שכתוב הוא הנכון חוץ מזה ישנם מספיק נשים שממררות לבעל את החיים אחרי הגירושין דברים שניגמרים בהתאבדויות או מיקרים מזביעים נוספים אז תחשבו על זה

מעניין כמה ממסורבי הגט לא יכולים

להכנס להריון והשעון הביולוגי שלהם מתקתק......

זה לא קשור בכלל

זה לא קשור לשעון הביולוגי זה קשור לכבילה של האחר אין לקבול אדם למשהו שהוא לא מעונין בו במידה ולא נעשתה כל עברה על ידו וכן הנושא הכספי שיש נשים שכובלות על מנת להמשיך ולסחות את הבעל אז תישני גם על זה העולם לא מושלם ואבות שסובלים מהאימאות על מנת להיות אם הילדים אחרת חלק מהם לא נותנות לילדים לראות את האבות בגלל נקמה יש הכל מכל אז על תדונו אדם לפני הייתם במקומו

למעלה