זה פשוט עובד.

זה פשוט עובד. ../images/Emo9.gif

אני עובדת הרבה על המחשבות האוטומטיות שלי ועל הפחתת החרדות והכעסים, אני מרגישה קצת יותר טוב, אני רואה ומרגישה שיש התקדמות במצבי, החרדות עדיין קיימות ובגדול, אבל יש ירידה בכעסים, ויש בהחלט הרגשה כללית יותר טובה, אני מרגישה שאני מסתדרת יותר טוב עם הסביבה החיצונית, ואפילו דברים שלא חשבתי שיקרו לעולם, מתחילים לזוז. זה פשוט נותן מוטיבציה להמשיך, אני רוצה שהמצב לא ידרדר חזרה, אני שואפת להמשיך להרגיש כך ואפילו טוב יותר. לעבודה הזו על עצמי התגייס גם בעלי,קראנו ביחד ספרים בנושא, ואנחנו מיישמים. אני חושבת שהשיתוף שלו עוזר לי מאוד, אני מרגישה לא לבד, אני מרגישה שיש לי עם מי לדבר ולמי לספר מה אני מרגישה, הוא בעצם משמש עבורי כמעיין מאמן אישי. וכשהוא לא פנוי, אני משתמשת ביומן שבו אני כותבת מה עובר לי בראש, או כותבת כאן בפורום. המלצה שלי, אהבו את עצמכם ומיצאו את האדם הקרוב ביותר אליכם, וודאו שהוא באמת רוצה לעזור ושכמובן יש לו אינטרס חזק לרצות לעזור, שתפו אותו בחווית קריאת הספרים וחקרו ביחד את נושא הרגשות והמחשבות, והטיפול הקוגניטיבי, חשיבה חיובית, ולדעת לחיות עם מה שיש. לבד לא מצליחים להשיג הרבה. וכמובן, ליעל ניסן ולשריד, תודה לכם שאתם כאן. הנוכחות שלכם בפורום, העיצות והרצון לעזור ברגעים של נפילות, מוסיפות אף הם למוטיבציה שלי. אני רק בתחילת הדרך, והדרך מבחינתי עוד ארוכה. וכנראה שעוד אזדקק לעיצות שלכם מידי פעם.

../images/Emo24.gif כל הכבוד לך!!!

אני מאוד שמחה לשמוע. כמובן שאני גם שמחה שעל הדרך אחרים שומעים ש'זה עובד'. שריד ואנוכי משוכנעים שזה עובד אבל אין כמו עדותו של מי שמתנסה בפועל.
תודה גם לך על הפירגון

למעלה