זה פשוט מדהים!

holabo

New member
זה פשוט מדהים!

אתה חושב שאתה נמצא למעלה, הכי גבוה שיש, ואז מגלה שיש עוד פיסגה אחת לטפס...

Rtitan

New member
סיפור חיי...

ככה הגעתי לכאן ואני עדיין בדרך לפסגות הגבוהות...

טב שלא מגלים שיש

תהום עמוקה למטה..... בלטפס אני אהיה מוצלחת מאוד, בליפול אני חוששת שלא.

Rtitan

New member
אז זהו... שתהומות נמצאים תחתינו כל הזמן...

בין פסגות של אושר, נמצאים תהומות עמוקים מאד של צלמוות... מדי פעם בלי שממש שואלים אותנו, מישהו מחליט שהגיע הזמן לקחת אותנו לטיול על גשר שכזה ואז השאלה מה אנחנו עושים... מחליטים לרדת מהגשר אל הפלאטו הקרוב ביותר ולשבת שם וזהו?... או שאנחנו ממשיכים למות מפחד, לצרוח מבהלה לא פעם לבכות בייאוש ולדמם מפציעות שונות אבל להמשיך על הגשר הזה עד שמגיעים אל פסגת האושר הבאה...? כל אחד ודרכו - תמצאי את את הדרך שלך...
. לי יש את הדרך שלי... וכן - את הטלנובות שלי שומעים עד ישראל (ואני גר על טיטן...)
. מצד שני... הנוף הנשקף מהפסגות מדהים
.

אני חושבת שהספקת להכיר אותי מעט בשבוע

האחרון - נראה לך שאני נופלת לתהומות? גם אם אמעד - יש מי שיושיט לי יד ויש בי כוחות שיעזרו לי לבלום את הנפילה ולהתרומם שוב

Rtitan

New member
הכרתי לא מעט, ודבר אחד אני יודע ../images/Emo24.gif

את לא מאלו שמרימים ידיים. מההכרות הזו - אין לי ספק שאת תצאי לא רק אישה אחרת מאד ממי שנכנסה לגירושין הללו, אלא שאת תביטי על עצמך יום אחד במראה ותזרקי נשיקה ותגידי "אני גאה בך מאד!" ראיתי איך השתלבת כאן במהירות
. אני יכול לומר על עצמי שאחרי פרידות - לוקח לי הההרררבבההההה יותר זמן להתאפס על עצמי (לא שאי פעם הייתי מאופס... אבל זה משהו אחר). מסיר את הכובע
. וחוצמזה... אהבתי את המשפט "גם אם אמעד - יש מי שיושיט לי יד ..." - כל כך חשוב וכל כך עוזר לדעת שיש מי שיהיו שם אם תמעדי
.

אני יודעת שחל בי שינוי

במשך השנים האחרונות, מתחת מתחת בפנים בפנים עוד קיימת האני של פעם, נוסיף לה את האני של היום ונמצא אישה בשלה, בוגרת, חזרה ובטוחה בעצמה. אני רוצה להודות לך על הכל

holabo

New member
מבקשת לשמור על צניעות השרשור

הפעם הזו לא! אבל כשיהיה מבטיחה לעדכן

למעלה