זה פשוט לא יאמן!!!!!!!!!1

זה פשוט לא יאמן!!!!!!!!!1

תקראו את הדבר המזעזע, כפי שפורסם ב-YNET. לאן הגענו!!!!!!!!!! כולם ללכת ולהגיב בחמת זעם, אני מקווה שאחת העמותות תגיש בג"ץ נגד הדבר הנורא הזה. תתארו לכם שצה"ל ידגים אמצעי לחימה חדשים על ילדים ממחנה פליטים בטענה ש"גם ככה הם הולכים לההרג באינתיפאדה". פשוט איום.

lilithmm

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

goldyboy

New member
אריה תירגע../images/Emo70.gif

אל תגיד פה לאפאחד מה להגיד ומה לא, ולא חייב שיהיה קשר בין מה שיש לך להגיד לבין מה שיש להם להגיד. לא אתה קובע את תוכן הפורום או את הדיונים. אז תירגע. בקשר לכתבה, אכן דבר שהעלה לי עכשיו את הסעיף
. מה שהכי גרוע בכתבה, זה המשפט הבא, שבשורה אחת מראה לנו עד כמה קהות החושים וחוסר האכפתיות שולטים כאן: "קראתי את החומר העיוני, והחלטנו לערוך את הכנס. אם זה ימצא חן בעיני הווטרינרים הם יקבלו את העניין, ואם לא – אז לא. אנחנו עוסקים במקצוע חופשי". כך אמר סגן ראש השירות הווטרינרי במשרד החקלאות, משה חימוביץ', האחראי על הכנס. צריך ליצור קשר עם "תנו לחיות לחיות" ולראות איך אנחנו עזורים להם, כמו כן להפציץ את משרד החקלאות ואת השירות הוטרינרי במכתבי מחאה, וללכת להפגין מול הכנס אם לא נצליח לעצור אותו. אבל צריך לעשות את כל המאמצים לעצור את הכנס!

lilithmm

New member
לא נעליים

לכל המתלהמים, מה לדעתכם צריך לעשות עם 250000 כלבים מיותרים בשנה, כשאין 50000 בתים פוטנציאליים לאימוץ בשנה? אני רוצה שתסביר לי מה אתה חושב לעשות עם 250000 כלבים מיותרים בשנה, עד שימצא פתרון ריאלי לבעיית פיצוץ האוכלוסין של כלבים בארץ. כלב זה לא אדם. לכלב יש דרישות מאוד גבוהות בנוגע לצורת החיים שלו. אחזקת כלב בכלוב בתנאים מכפירים, כך שהוא צריך לעשות את צרכיו במקום בו הוא אוכל וישן, לאחר שהיה במקרים מסויימים רביל לחיות בבית, ולהיות כלוא במשך חודשים או אפילו שנים לדעתי גרועה באלפי מונים מהמתה הומנית. כיום הרשויות העירונייות מרדימות תוך כדי חסכון מקסימלי בחומר הרדמה וכד' וכתוצאה מכך הכלבים מתים בסבל. עלינו לפנות למשרד איכות הסביבה ולמשרד החקלאות ולבקש להפנות את התקציבים הללו להשתלמויות בנוגע לעיקור גורות. הרדמה לא תעזור לצמצום האוכלוסיה. רק עיקורים וסדנאות לציבור הרחב בנוגע לחשיבות עיקור וסרוס יוכלו לעשות את ההבדל. ד.א. וטרינרים חקלאיים הם כמעט קצבים

lilithmm

New member
אתה טועה

גם האנשים בעולם השלישי גוועים מרעב. אבל להם יש זכויות. יש להם פה לדבר, והם מסוגלים להגן על עצמם. אני לעולם לא אמרתי שאני בעד המתה, להיפך, אמרתי שחייבים להשקיע את הסכומים הגדולים בעיקורים. אבל המצב הזה של ההתרבות לא יכול להמשך.

תירגע אתה, כדאי מאוד שתתחיל לענות

לעניין ולא לקפוץ כמו תייש כל פעם שאני מעורר איזה עניין בפורום המנומנם שלך.

TheFinalCut

New member
תגיד,

מה לעזאזל הבעיה שלך? אתה נכנס לפה, כמו איזה סוהר עצבני בכלא ומנסה להכתיב למשתמשים איך להתנהג. אני לא יודע מי אתה ומה אתה עושה כלפי בעלי חיים, אבל האמן לי שיש כאן הרבה פעילים שממש לא צריכים לשמוע ממך עצות בנוגע לאיך לפעול, איך לדבר, או איך להגיב. התפרצויות זעם וולגריות אולי נראות לך כמו דרך לגיטימית להביע את הכעס שלך כלפי הזוועות שבני אדם מבצעים כלפי בעלי חיים, אבל הם ממש לא כשאתה מפנה אותם כלפי משתמשים אחרים שכועסים, תתפלא או לא, בדיוק כמוך. אתה רוצה להתפרץ כדי להוציא את הכעס שלך, תעשה את זה בביתך הפרטי (עצה - קנה שק איגרוף, מאוד נחמד) ולא על חשבון משתמשים אחרים בפורום. בכל דיון חדש שאתה משתתף בו, תרבות הדיון מתדרדרת בצורה שכבר אי אפשר לקבל אותה. ואת זה אני כותב כמשתמש אל משתמש, שחילופי הדברים הללו צורמים לו מאוד ולא בפעם הראשונה.

טוב, שלום ולא להתראות

תנהלו איך שאתם רוצים את מועדון החברים שלכם. אני מבקש לא להגיב על הודעה זו.

האפי לי

New member
הדרך הכי טובה להציל את הכלבים

היא להגיע בקבוצה גדולה למקום ולדרוש לאמץ אותם (זה הרי התנאי להמתת חסד, שלא יהיה אימוץ) אבל לאן ניקח אותם?

TheFinalCow

New member
רעיון נחמד אבל לא יעיל...

הם אמורים להגיע ל4 הסגרים ברחבי הארץ... אי אפשר לאמץ את כל הכלבים בכל ההסגרים האלו... אין לאן לקחת אותם ואם אני לא טועה זה גם עולה כסף להוציא כלב מהסגר... מה עוד שהם גם יכולים ללכת להסגרים אחרים ולפי השיטה שהצעת נצטרך להוציא את כל הכלבים בארץ מהסגר ולשים אותם איפה שהוא....

ih22

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

גם אני איתכם בהפגנה ובכל דבר!!!

כל כך הכעיס אותי לקרוא את הכתבה הזו!פשוט יצאתי מדעתי... מה אנחנו יכולים עוד לעשות?:(נמאס כבר מחוסר אכפתיות לבע"ח כאן!נמאס!

adva g

New member
מכעיס לקרוא

מכעיס לקרוא שנותנים במה לדבר כזה. לדעתי, כשעורכים כנס להמתות חסד זה נותן לדבר לגיטימות, וזה דבר שאסור שייחשב לגיטימי. ולילית צודקת, עיקור וסירוס ימנע דברים כאלו בתעיד, או לפחות יצמצם מקרים כאלו. את הכנס הספיצפי הזה כבר אי אפשר למנוע. נקודת אור- רוב התגובות שקראתי מתנגדות לעניין.

מידע נוסף בקשר לכנס הווטרינרים ../images/Emo4.gif

ממידע שהגיע אלי היום אני מתרשמת שמטרת הכנס הזה היא להציע שיטות חלופיות ללכידת ולהמתת כלבים וחתולים, שיטות שמקובלות בארה"ב, מומלצות ע"י צער בעלי-חיים שם, ואמורות להחליף את השיטות הקיימות בארץ, שהן כיום פחות הומאניות. שיטת הלכידה החדשה אמורה להחליף את שיטת פיזור התרדמון והסטריכנין האיומה, כפי שראינו שנעשתה בשבוע שעבר בארמון הנציב בירושלים. השיטה החדשה היא שימוש ברובים עם חיצי הרדמה (טשטוש), שפגיעתם בחיה היא מינימאלית וההרדמה מהירה מאוד. שיטת ההמתה היא הזרקת חומר טשטוש מסויים במינון גבוה לווריד, הגורמת תוך שניות ספורות לכלב/חתול לאבד את ההכרה ותוך מספר שניות נוספות לליבו להפסיק לפעול. ההשתתפות בכנס היא חובה על כל הווטרינרים הרשותיים וזכות לווטרינרים פרטיים.

lilithmm

New member
וטרינר רשותי הוא בד"כ וטרינר חקלאי

חותם על בשר משחיטה ומרדים כלבים תוך כדי חסכון מקסימלי בחומר הרדמה.

bonbonyetta

New member
וגם הוא אמור לעזור ולמנוע סבל מבע"ח

ממש. יש כאלה מבינהם שאני ממש לא יודעת איך הם מתסכלים לעצמם במראה ובעיניים של אחרים. ממש בושה. תארו לעצמכם: הולכים ללמוד אקולוגיה ואחכ מזהמים בלי הכרה את האזור בצורה יעילה להפליא..כי יש רקע כיצד לעשות זאת...

למעלה