זה פשוט לא בסדר

זה פשוט לא בסדר ../images/Emo10.gif

לא מזמן נודע לי שידידה שלי התגייסה לקורס מש"קיות ת"ש. למי שלא מעורה בתפקידים הצבאיים, מש"קית ת"ש היא זאת שמטפלת בבעיות האישיות של החיילים. עכשיו אני חושבת על הידידה הזאת שלי, היא לא טיפשה, בכלל לא, אבל היא מאוד מרוכזת בעצמה ואני ממש-ממש לא רואה אותה עושה הכל כדי לעזור לאנשים. אוף והתפקיד הזה פשוט תפור עליי, אבל יש לי פרופיל נמוך על סעיף נפשי (נחשו על מה הורידו לי ת´פרופיל..) וכל ההתקדמות שאני אעשה בצבא כנראה תסתכם במעבר מהכנת קפה לכ-ל המשרד ולא רק למפקד שלי. זה ממש מרתיח אותי כשאני חושבת על זה, זה פשוט לא פייר!

.YUD

New member
את ממש צודקת ../images/Emo10.gif

אבל הצבא בהגדרתו הוא מערכת שלא מסוגלת לראות את החיילים כפרטים ולכן גם אם הנך
מושלמת
לתפקיד, ברגע ששמו עלייך את תגית הפרופיל - זה כבר די אבוד (ותקנו אותי מנסיונכם אם אני טועה). מצד שני, הצבא זו פאזה זמנית בחיים. עוד יהיו לך מספיק הזדמנויות להוכיח את עצמך עפ"י כישורייך האמיתיים, עם המחלה ובלעדיה, ולממש את כל הפוטנציאל שלך. ודרך אגב - ראיתי גם פקידות שעשו תפקידים מעניינים, אחראיים ועם יותר תוכן מלהכין קפה למפקד... תתעודדי חמודה!

תודה יוד ../images/Emo4.gif

הבעיה היא שזה לא סתם תגית הפרופיל, ברגע שראו שאני נוטלת תרופות לטיפול בבעיה, זהו, הלך עליי, נקרא לזה - תגית הפרוזאק..

שומפי

New member
יהיה בסוודר ! ../images/Emo6.gif

נכון , לתפקיד יש חשיבות בצבא אבל ! א. אני הייתי פקידה והתעסקתי בין היתר עם חומר מאוד סודי והייתי במרכז העינינים, וזה היה ממש נחמד. ב. דבר נוסף שהוא מאוד חשוב בצבא זה האנשים שמשרתים איתך.אני הייתי ביחידה מדהימה (היו לי מיליון תורנויות , והייתי נשארת במשרד כמעט כל יום עד 8 בערב וכו´)אבל האנשים היו ברמה ! והיה ממש ממש כייף ! אני הייתי הפקידה היחידה בצהל שביקשה לחתום קבע !ובאופן כללי הצבא היה התקופה הכי טובה של החיים שלי . אז יכול להיות שתיהי פקידה ויהיה לך אחלה שרות , ויכול להיות שהידידה שלך תיהיה משקית ת"ש - ויהיה לה חרא שירות (איזה פה יש לי...סליחה ) ובקשר ל "פייר " - אל תדאגי , בסופו של דבר כל אחד מקבל את מה שמגיע לו ... גם זמנך יבוא , אם לא בצבא אז בהמשך ! בנימה אופטימית זו אסיים - לילה טוב לכולם , צום קל לצמים , והרבה אהבה.

למעלה