זה פשוט השיא....

dietoday

New member
זה פשוט השיא....

אל תגידו שאני לא ממלאת לכם פה כמה דקות מתות ביום, ולפחות אני עושה חילוף בנושאים.. פעם זה, פעם זה... :) היום היה "יום חברה". מין כנס כזה בו בכירי החברה מדברים, מציינים כל מיני נקודות מפתח בשנה האחרונה וכו'... אני לא הלכתי, מכל מיני סיבות (בניהן אחת שדווקא אשמח לייעוץ לגביה, מי שמבין בחוקי עבודה, בעיקר שעות נוספות וחופשים מוזמן לשלוח לי מסר..
), הגעתי למשרד פחות או יותר כרגיל וחיכיתי שיחזרו כולם.. ואז הגברת חוזרת, ופולטת כבדרך אגב שזכתה בפרס "עובד מצטיין" בו זכה רק עוד עובד אחד חוץ ממנה... רציתי להקיא. וכולם באים, ואומרים לה מזל טוב, והיא מתחנחנת ודופקת הצהרות סטייל "זה רק מראה שבהנהלה מעריכים עבודה קשה" ו"באמת! נשבעת שלא ידעתי קודם!". במקרה היתה פה היום העובדת שהחלפתי... זאת שאמרה שגם לה היה קשה מול זאתי... דיברנו על זה, ואמרתי לה תודה על זה שהיא סיפרה לי, כי לפחות זה לא הכל אצלי בראש... ואז הפוסטמה חוזרת עם ה"פרס" הזה, ואני בטוחה שאני בתוך חלום בלהות... וכן, אני קצת דרמה קווין...

תפרגני לה ותצאי את הגדולה מהחיים...

עזבי אנשים קטנים כמוה, היא כזאת ואין מה לעשות אם את רוצה להישאר לעבוד שם, את תצטרכי להתרגל גם אליה.

Delice

New member
מסכים עם פרפרי אהבה

אם תראי לה שאת מקנאת או שזה מעצבן אותך זה יעשה לה את היום.

dietoday

New member
אני לא פירגנתי אבל גם לא הראתי שאני לא...

פשוט הייתי אדישה.. זה קשה במיוחד לפרגן כשכל 2 דקות היא מתחילה שוב..

efriend

New member
אני קצת מודאג

אם כ"כ מעריכים אותה, זה סותר את כל התיאוריות שלי (האמת מנצחת וכו'). אולי זה מראה שאופי המקום לא מתאים לך. לי דווקא נדמה שזה איתות להתחיל לחשוב על עזיבה (כמובן שזה לבד לא מספיק וצריך עוד לראות איך דברים מתקדמים). בכל מקרה, לאט לאט ובזהירות.

dietoday

New member
לגבי עזיבה...

כל פעם שאני חושבת על זה ברצינות, אני גם נזכרת שבתכלס יש לי תנאים לא רעים ושעות נוחות.. מה שכן, גם ההנהלה התחילה לעצבן אותי לאחרונה.. אולי אתם יודעים... כשהחברה מוציאה עובדים ליום גיבוש, וזה נופל על שעות העבודה, האם השעות צריכות לרדת על חשבון העובד או על חשבון החברה? בדיעבד, אם הייתי יודעת שזה על חשבוני, אולי לא הייתי הולכת.. אבל אז ההנהלה היתה רואה את זה כחוסר רצון שלי להשתלב.. בקיצור, תופסים את העובד במלכוד..

efriend

New member
בקשר ליום גיבוש

אני האמת לא יודע - אצלנו התשלום הוא לא לפי שעות אלא זו "משרת אמון", כך שברור שאם אני לא אבוא זה לא ייגרע לי מהמשכורת, אבל אני מרגיש שזה פשוט לא בסדר לא לבוא. ובקשר לעזיבה - אם המזכירה השניה וההנהלה יעברו את הגבול שלך, לא יהיה אכפת לך מהתנאים. לכן סימן שהם עוד לא עברו, שזה טוב - יש עוד קצת זמן לתת לדברים עוד צ'אנס.

למעלה