זה פשוט בלתי אפשרי

זה פשוט בלתי אפשרי

למצוא אחד מכם בצ´ט.... כבר יומיים אני מנסה להכנס בשעה הזאת אבל.... נ א ד ה !!!..זה משהו נגדי?????????????????????? אוףףףףףף החלטתי לפרוש למיטתי...שקוראת לי..מקסי..מקסי בואי אלי
יום נפלא או לילה נפלא לכולכם מקסימושששששששש

Yaniv-DC

New member
זה לא נגדך...

זה פשוט נורא מוקדם פה. אנחנו בדר"כ בפורום שוקק באיזור חצות EDT שאצלכם שש בבוקר...

DJNYC

New member
זה בשבילך...

תאמיני לי שאת לא רוצה להיות בצ´אט כשאנחנו שם

Gefen

New member
ותאמין לי די ג´יי...

שאנחנו רוצים להיות שם כשמקסי נמצאת... ואני מדברת מנסיון! שהיה אמנם קצר אבל שווה ביותר.. ולך מקסי - מה יהיה???? אני מנסה למצוא אותך במסנג´ר ולא מצליחה ליצור איתך קשר - קשה קשה איתך!!
ובעניין הצ´ט - אל תתייאשי מאתנו...עוד יבוא היום ואני מחכה לו! גפן

DJNYC

New member
זה היה בלשון...

הלצתית... אולי "ההנהלה" תבין? חוצמזה שהייתי עם מקסי לרגע קט בצ´אט בעבר.

Gefen

New member
אוף..נפל לי עכשיו האסימון... ../images/Emo6.gif

למרות שאני לא ההנהלה...

Gefen

New member
די ג´יי יקר... ../images/Emo12.gif

אני מתנצלת
על ההפרעה.... קראתי את עצמי לסדר וזה לא יקרה שנית
לילה טוב
גפן

MARMELAD

New member
תאוריית מקסימו´ש בעולם המקביל

אני בכלל סבור שמקסימו´ש לא קיימת במציאות. הרי מליון פעמים נכנסתי לצ´ט בכל שעות היום. מעולם לא ראיתי אותה! אני טוען - מקסימו´ש היא פיקציה שמאחוריה מסתתר לא פחות מאשר יניב-בן-לאדן-די-סי וכל מטרתה להפיץ מסרים חתרניים לעולם (ואני מפנה אותכם לתמונות הגסות שהופיעו כאן לא מזמן ע"H ה SO CALLED מקסימה!) יניב, נחשפת מה תגיד על זה ?

לא קיימת?????????????????

חחחחחחח מרמלד...אני מכירה כאלה שהיו רוצים שזה יהיה כך
יההההה אמאל´ה....זה הדבר הכי מצחיק שקראתי בחודש האחרון..שיווווווו אתה תותח!!!!!!!!!!1 והכל בגלל שפירסמתי תמונה גסה?..אמממממ מזל שלא פירסמתי את התמונה שלי בעירום...חחחחחחחח באמת כולם היו עוזבים את הפורום. תקשיב....תראה....אם כל הצער שבדבר...מקסימושששששש יש רק אחת!!! והיא לא פרי דימיונו של אף אחדדדדדדדדדדדדדד זה מובן? כמה צריך לצעוק בבית הזה??????
אגב מרמלד........אילת...איזה כייף לך?..איפה אתה?..צריך שאסדר אותך קצת?...הרי בכל זאת 3.5 שנים גרתי שם....אם תרצה..תן לי קריאה ואופס אני כאן
.. אה..ועוד אגב, אני בדרך כלל לא מצ´וטטת...אז ביום כמעט ולא מידי פעם מציצה ותו לא.... תעשה חיים מקסימוששששששששש

MARMELAD

New member
פחחחחחח אז אולי את כן אמיתית...???

עכשיו זה כבר מאוחר מדי לסדר אותי... בעוד 10 שעות אני טס בחזרה.. חן חן אבל על היוזמה ולמקרה שלא ידעת אני אילתי לשעבר..! ודי מסודר... דרך אגב אם תלכי לנישה תראי שיש שם 4 תמונות ענקיות של איזה עלם חמודות וענבר (המנהלת) סיפרה לי עכשיו שכל מי שנכנס למועדון בטוח שהדוגמן הוא-הוא המרמלד...!!!! חחחחח אז אמרתי לה שא. אני יותר יפה ב.אני יותר בזול ובכלל הדוגמן ההוא לא ממש נראה כמוני אלא כמו קופי של קופי של קופי שלי.. מה שכן ממש נחמד לגלות שגם כמה חודשים אחרי שאתה עוזב את אילת אנשים עוד מדברים עליך...

גפנונית.....

בשבועיים האחרונים היתה לי מלא עבודה...(סוף סוף) וזהו כבר אין!!!! המצב בארץ..כמו שאומרים "חרבנה". אז אני אכנס יותר מאוחר למסנג´ר..ותשאירי לי גם את את המייל ואני אנסה גם. מתה עליך...(ואת בדיוק כמו שתיארתי לעצמי) מקסימושששששששש

Gefen

New member
מקסימושש...ובפעם השמונים ושתיים...

המייל שלי הוא - [email protected] ויאללה כבר בואי נמצא אחת את השניה - אנחנו משעממות פה את כל הפורום ..וגרוע מזה - אני כבר משעממת פה את עצמי!! גפן

למעלה