זה פרק שני זה?

זה פרק שני זה?

כבר כמה חודשים אני בקשר דו-צדדי טוב עם גרוש, קשר מבטיח באיכותו אחרי הרבה שנות בצורת. בתחילת ההיכרות אמר שהוא גרוש מזה שנים רבות. כשהקשר התהדק, הסתבר שלפני כמה שנים הוא וגרושתו התאחדו והביאו לעולם עוד ילדים. גרו ביחד מאז, כגרושים. ילדים זה לא דבק, היחסים התדרדרו, חלפה תקופה רעה (הוא אומר 3 שנים אני חושבת שרק שנה) והנה אנחנו ביחד. בעיה - האיש עדיין מבלה את לילותיו בבית ההוא, לא במיטה אחת עם האשה (ותניחו שאני יודעת מה אני אומרת). הנקודה היא שהוא עדיין לא בנה לעצמו קן משלו. החליט כבר לצאת (אמר ולא עשה), שכר לעצמו דירה (משלם ולא משתמש), ושום דבר לא זז. ובנוסף - כל שבת הוא בבית, מתנתק ממני. מרגישה כמו אשה מהצד למרות שהוא לא מתנהג ככה - יוצאים ומבלים, אבל תמיד באמצע השבוע. לא יודעת מה לעשות. איך זה נראה לכם? יש עצה?

*יערית

New member
כמו שאומרים

לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
נשמע ממך ש"מערכת היחסים" בלשון המעטה לא ממש ביחסים טובים.... רק על עצמי אני יודעת... שם בטח לא הייתי רוצה להיות!

antigone

New member
המממ.... "קשר מבטיח באיכותו...."

אבל.. מבוסס על שקרים ולמעשה חיים כפולים, ממך בא לשאוב את הצוף, וחוזר ל"פרח" שלו המוכר ... אין ספק שהוא מאוד נהנה משני הצדדים אבל למה את צריכה להיות שם? זה מה שאת מחפשת "לבד שבתות וחגים...?? תחשבי טוב עם עצמך אם הקשר הזה הוא מביא לך אושר או...תסכול מסויים... ומה לעשות החיים הם רצף של החלטות!! ורק את יודעת איפה את רוצה להיות בכל אשר תלכי, בהצלחה

s h o o s h a

New member
קשר דו-צדדי

בראש הודעתך את מגדירה את הקשר כ"דו צדדי" ולהבנתי הדלה - הקשר מתקיים עם שתיים בו זמנית. הווה אומר, את וגרושתו. האם לא ידעת על כך מתחילת הקשר עמו? האם לא נראה לך מוזר שגבר גרוש מסכים להתרועע אתך רק בימי השבוע ואת סופי השבוע הוא מעדיף לבלות עם ....(לא משנה מה הוא אמר לגבי עם מי, אלא שזה לא אתך)? וכשכבר "נודע" לך טיב הקשר שלו עם גרושתו, האם התאים לך? ואם לא - מדוע לא עזבת אז? "...האיש עדיין מבלה את לילותיו בבית ההוא..." (ולא אמשיך את הציטוט כי אני מניחה שאת יודעת מה את מניחה) (מרימה גבה, ועוד אחת...) כשאת קוראת את מה שכתבת כאן, משהו מתוך כל זה נשמע לך הגיוני? (מתנצלת על התקיפות, אני פשוט כותבת בקול רם) אומר לך לסיום שלא משנה מה אני או כל אחד אחר בפורום חושב. חשוב מה את חושבת ואם נראה לך שאת מעונינת שהקשר הזה יימשך במתכונתו הנוכחית, הרי שלא משנה מה נאמר ומה יאמרו אחרים. ואם את לא מעונינת, הרי שעליך לעשות מעשה. לשאול ולתהות לא פותר בעיות. הכל נתון בידיך ורק לך ההחלטה.

r e d head

New member
עצות....יש כמה שתרצי

אבל רק את אחראית על החיים שלך ועושה מה שאת בוחרת ואח"כ נושאת בתוצאות בעצמך. אז מה השיקולים לבד חלקים או להמתין בסבלנות לשלם... אין חיים קלים תחליטי בעצמך...מה מגיעה לך! כשאני היתי עם חלקים לא היתה לי מוטיבציה לחפש שלם. תמיד כדאי לזכור את זה....

מייקי69

New member
זה פרק ז'

"הוא אומר 3 שנים - אני חושבת שרק שנה" הנה - כתבת ואמרת כל מה שיש לומר על הדבר הזה. הוא אומר ככה, את "חושבת" שהוא לא "מדייק". לכי תדעי האם יש לו דירה בכלל, לכי תדעי אם הוא גרוש בכלל. הוא אומר - נו. אז אומר. תשמעי, היתה תקופת בצורת, עכשיו יש לך מישהו לצאת איתו ול"הזדעזע" איתו. סבבה. קחי מה שטוב לך. אבל אל תשגי אף לא לרגע באיכות הקשר הזוגי. אין פה שום איכות, פרט לאחת: שאת לא ממש לבד. אם את יודעת ללכת בין הטיפות, לקחת פירורים סתם כי את רעבה - אני בעד. אבל אם תטעי לחשוב שיש לך עתיד בקשר הזה - אז רע. רע מאד. למה רע? אני לא אכביר במילים. רק אומר לך שמגיע לך יותר. הרבה יותר. ושלא תעיזי לחשוב שזה כל מה שאת שווה, או שהפירורים הם כל מה שיש לעולם להציע לך. תהני מהפירורים, קחי לעצמך רק את הטוב, תלמדי דרכו מה טוב בך - ויאללה - לכי הלאה - אל המנה העיקרית, הטובה, הדשנה. כי מגיע לך! יש פה משהו

תלתלים

הגבר הזה שאיתך נותן לך אשליה ואת הולכת שבי אחריה האיש נשוי!!! קשר מבטיח? ההבטחה היחידה היא לב שבור ועכשיוהבחירה בידייך להמשיך או לחדול

תודה, ועוד --

הוא לא נשוי. הוא עושה מה שנוח לו, בקצב שלו. העצה הכי מתאימה לי היא שהחיים שלי בידי. תודה לאלו שהזכירו לי.

מקפיצה

New member
ואם... ואם...ואם

ואם הוא היה רווק, אבל פוחד להתחייב? ואם הוא היה גרוש שגר בגפו, אבל עם היסטוריה של פרידה בכל קשר חדש? החיים זה לא תעודת ביטוח, משפט בנאלי אבל מאוד נכון, גם קשר שהתחיל עם הנתונים המבטיחים ביותר יכול להסתיים בשברון לב. כל עוד את מאמינה שיכול לצאת מזה משהו טוב, אל תתני לאנשים מסביב לרפות את ידיך. תני לתהליך זמן(זה לא עושה אותך פריירית של אף אחד), תבררי איתו לאן הוא רוצה להגיע (בלי ללחוץ), ואז ביום שבו את תביני שהמצב לא ישתנה, האיש מקובע במקומו, זה היום להתחיל את תהליך הניתוק. מקפיצה ...

מקפיצה חכמה

נשארתי בקשר הזה כי לא היה מה להפסיד, כי הוא מעניק לי דברים שווים את זה, כי האינטואיציה אמרה לי שהגבר שבחרתי - אמין. אבל מראש הודעתי שלא מאמינה להבטחות אלא למעשים. כששמתי מודעה בפורום - הייתי על סף שבירה. אני לא בנויה לסוג כזה של קשר. חדשות טובות - אתמול עבר דירה, התהליך ממשיך, עכשיו ממקום שפוי יותר. אני מקווה שחברות הפורום יפיקו תועלת (תקווה?) ממקפיצה ומהסיפור שלי. ותודה לכולן על החברותא בשעת מצוקה.

השאלה היא: האם את באמת חושבת

שהוא מתנתק מחיו הקודמים בקצב שאת מצליחה לעמוד בו?

רוחלה 57

New member
לברוח ומהר! זה קשר בלי עתיד שמזמין

כאבי לב ואכזבות. זה גם בזבוז זמן כי המצב הנוכחי יימשך שנים של און ואוף. ברור שהגישה שלך נאיבית ואת ממש לא נזהרת לנפשך.

למעלה