זה פורום רוני ולא YESY-הפקה שימו לב

זה פורום רוני ולא YESY-הפקה שימו לב

הפורום הפך להיות הפורום של רוני. אולי כדאי לפתוח פורום אחר על הפרוייקט ועל YESY. להפקה , שימו לב איך רוני הרימה לכם תכנית שלמה. רוני מחזיקה על הגב שלה את כל הפרוייקט . תראו איזה רייטינג היא מביאה , אפילו בארוח שלה היו 800 איש בצאט. מעולם לא היו 800 איש בצאט לשום מתמודד אחר , לצינו ולפראס היו 300 אנשים בצאט. אוהבים אותה או שונאים אותה , רוני מביאה רייטינג . כולם רואים את הפרוייקט רק בגללה , מאהבה או משנאה , מה זה משנה ?! העיקר הרייטינג. רוני היחידה שיכולה להביא קהל כזה ענק ,היא כמו האוורד שטרן , שדרן הרדיו שגם המעריצים וגם השונאים שלו לא יכלו שלא להאזין לו (למי שראה את הסרט עליו "פרטים אינטימים " , סיפור אמיתי ). רק רוני תעשה רייטינג.

adic123

New member
ואני שואלת שוב:למה היא לא מועמדת??

אני לא מבינה למה היא לא מועמדת ???? למה??? תדעו לכם שאם היא היתה מועמדת היא בחיים לא היתה מגיעה לשלב כל כך מאוחר של הפרוייקט!!!! ואם היא תגיע לגמר זה רק כי היא לא מועמדת!!!! זה לא הוגן!!!!

שוב שקרים , היא הייתה כבר מועמדת

אבל הצופים בחרו שתומר יעוף. ולמה לא בחרתם ברוני כשליבי עפה ? למה בחרתם בליבי ? זה היה הפורום הזה שבחר בליבי . כי אפילו בפורום אין רוב לשונאי רוני.

adic123

New member
זה לא נכון!!אתה לא שמת לב כמה אנשים

פה שונאים את רוני??? אני לא היחידה!!! יש מלא שכותבים בדיוק כמוני על רוני לפי דעתי עכשיו זה כן רוב!! אולי קודם זה לא היה אבל אחרי כל הטעים של רוני עם אוהד ועם מישל... עכשיו בטוח יש רוב תאמין לי....

אז אים את מודה שקודם לא היה רוב

אז אולי תפסיקו לבכות. עכשיו יש גמר ונראה מה יקרה . אם את מודה שלא היה רוב , אז אין לך על מה להתלונן שרוני בגמר.

pegasus2

New member
יש משהו בדברייך...

אבל רוני היא לא בנאדם... אין לה אף טיפת כבוד לרגשות של אחרים. ואחרי כמה דקות שהיא מדברת, חייבים להחליף ערוץ, כי היא פשוט אטומה, משעממת, ואין לה שום צורה לומר את הדברים. למה שהיא תזכה לייצג מישהו??

יש לה מלא תומכים כאן , לידיעתך

אבל הם לא רוצים לכתוב כאן ולהציף כמו שהשונאים עושים. הפורום הפך להיות מגעיל , מלא קללות , האנשים הנורמלים לא נכנסים ולא כותבים. בגלל זה נדמה לשונאים שהם הרוב. היא עוד תזכה ותפתיע את כולם. נ.ב. למה השתמשת במילה ליצג ? מה הקשר ? פראס מיצג אותך ? אביב גפן מיצג אותך ? אותי לא.

pegasus2

New member
אני רק אומרת

שלפני יופי, וכריזמה, ו - WHATEVER, צריך להיות בנאדם. זה נכון שרוני היא אחת הסיבות המרכזיות לכך שאנשים צופים בפרויקט, אבל הסיבה לכך, היא שאנשים אוהבים בלאגנים, אוהבים רכילויות ושיניים שלופות, זה הכל. לא אמרתי שרוני מייצגת אותי, נמנעתי מלומר דבר כזה, אך מי שיזכה יייצג את הכישרון המולד והנלמד שקיים בוילה. לפי דעתי, בנאדם שחושב רק על עצמו, לא מגיע לו פרס, לא משנה כמה קהל הוא מושך. איזה מסר זה שולח? תהיה מניאק, ואנישם יאהבו להסתכל עליך? היא גם לא כ ז א ת מעניינת, עכשיו שאוהד הלך, ואין לה תעסוקה...

תנו לנו הזדמנות להעיף את רוני

רוני נראה לי שאת מפנטזת יותר ידי וחולמת יותר מדי עופי כבר הביתה נמאס לראות אותך, לשמוע אותך את מעצבנת ברמות קשות ומגעילה את כל הצופים בבית חושבת כל היום על סקס ומרחלת על כולם. אולי את השתולה כאן ולא מישל לפי דעתי את בכלל לא מוכשרת יותר מזה את עלובה ומסכנה לא אוהבים לראות אותך על המסך ושוב אם היתה לנו הזדמנות הית עפה הביתה בהזדמנות הראשונה אז אולי כן מחקים להשפיל אותך בגמר הגדולכי את בטוח לא תבחרי ואם אולי התמזל מזלך וכן אז תהיה בטוחה שלא יהיה לך רייטינג

איך היא לא תהיה בגמר ?

היא החזיקה פרוייקט שלם על הגב שלה . 90% מהפרוייקט זה עליה. 90% מהפורום כותבים רק עליה. זה רייטינג רצחני. מגיע לה להיות בגמר יותר מרן ואלעד , זה בטוח.

Puccit

New member
נכון באמת היא הצליחה למרות כל

האי סימפטיה כלפיה מצד שאר בני הוילה, כנראה זה מה שחיזק אותה ומוביל אותה לאט לאט לגמר.

לסקרן הסקס..

הרי זה ידוע שאתה קרוב משפחה של רוני שמנסה להציל לה כאן את התחת.. אז תעשה לך ולנו טובה...אתה יודע שבהדחה הבאה היא תעוף כמו טיל.. אנחנו לא טיפשים ..וכל מסע התעמולה שאתה עושה לה כאן לא מוסיף לה כבוד.. זה רק משניא אותנו עליה עוד יותר..כי אתה אומר עליה דברים שיקריים אתה משבח ומהלל אותה...אבל את הנחשה הזאת כולם כבר קלטו מזמן..

shy-1

New member
כשאת כותבת "אנחנו לא טפשים" האם

כוונתך לך ולתולעים שלך? אחרת היית צריכה לכתוב אינני טפשה, זה היה הרבה יותר נכון בעברית.

היא ממש לא הצליחה!!!!!!

לפי מה אתם אומרים שהיא הצליחה או שאוהבים אותה אם היא בחיים לא שרדה שום הדחה, דבר מוזר ביותר!! בהתחשב בזה שהיא לא הכי מוכשרת שם .. למשל אלון מישל והילה הם מוכשרים בטרוף ואפילו הם היו מועמדים אז אם רוני תגיע לגמר , מה שיבאס מלא אנשים, זה רק בפוקס..

שקרים , היא הייתה מועמדת כבר

ותומר נבחר. יכולתם גם להעיף אותה , אז , כשבחרתם בליבי. למה בחרתם בליבי ולא ברוני ? כי אין לכם רוב , אתם חיים באשליות שאתם הרוב . יש מלא אנשים שתומכים ברוני ולא כותבים בפורום , כי מגעיל אותם להתעסק עם כל מנבלי הפה שכאן.

למעלה