תודה רבה לך ותשובה לשאלתך
מיטל היקרה, תודה רבה לך על מילות החיזוק שלך! כשהצעתי למערכת תפוז להקים את הפורום הזה מעפרו, לא היו לי ספקות שהוא אכן יוכיח את עצמו, ואת תכלית קיומו. אבל לא ציפיתי כלל וכלל שיצבור כזו תאוצה תוך זמן כה קצר (שבועיים)! וזאת עוד ללא פרסום כמעט בפורומים אחרים... אני כ"כ מתרגש לראות עוד ועוד חיזוקים לאמונה שלי בפורום, ובדו-שיח האין-סופי. בספר "שיחות עם אלוהים" נאמר : "כדי להבין אותי , עליך לצאת מדעתך"... משהו כזה, משום שאין לי את הספר לידי.. הכוונה פה היא שהשכל הישר מתפתח לפי תהליכים המושפעים מהמציאות היום-יומית , שהיא אשליה בעצם. הקיום הרוחני שלנו כנשמה , הוא האמת, ואת האמת הזאת השכל הישר לא יכול להגדיר במלואה, או אפילו לתפוס בצורה ש"מניחה את הדעת"... אלוהים הוא פרדוקס, האמת היא פרדוקס. ופרדוקס הוא בעצם רעיון שקשה לשכל לעבד. למשל העובדה שהיקום הוא מושלם ולעולם מתפתח ומשתנה באותה העת. זו הסיבה שאני הגעתי למצב שבו, כדי להבין ולנתח את עצמי ביום-יום אני משתמש לא מעט בשכל, אבל הבנת מי אני באמת ומי הוא אלוהים דורשת פסיעה קטנה אל מחוץ לגבולות השכל, הדעת... "לצאת מדעתי..." אני מאמין שאלוהים הוא האנרגיה הטהורה והראשונית שמרכיבה ומניעה את היקום, ואת כל אשר בו.. גם החלק של הרוח וגם החלק של החומר. אני קורא לאנרגיה הזאת אהבה. אזי כדי לשוחח עם אלוהים ולהיות קרוב אליו, עלי רק לזכור שהוא נמצא בכל דבר מסביבי, ואפילו בי. עלי רק להרגיש את האנרגיה שזורמת בי ולהיות מחובר אליה בתודעתי.. בד"כ ברגעים שכאלה הרגשת צמרמורת אופפת אותי בכל חלקי הגוף.. כמו באותו רגע לפני שנתיים שנוכחתי פתאום בקיומו של אלוהים תוך כדי נדידת המחשבות הרגילה שלי. אני לא יכול להגיד שאני רואה את אלוהים ככח "עליון" כי מה זה עליון? למעלה? אין כיוונים באמת בעולם הרוח.. אלוהים הוא בסה"כ מה שיש.. כל מה שיש. וזה לא מעט בכלל... אהבה לכולם,