(זה עמיתוש)...

נעמתוש

New member
(זה עמיתוש)...

טוב , נכון שרון בהודעה למטה כתבה שנעשה יבש כי לא כותבים דברים שקרו לנו? אז יאלה אני קצת אספר כי גם אני חושב שה- התלהבות שלי שאני מגיע לפורום ורואה הודעות, דעכה כמו שאומרים. אז אתם זוכרים את המורה שלי לאנגלית שכמעט בכיתי ממנה וקראתי לה מעצבנת? טוב, אבא שלי הלך לדבר איתה איך אפשר לפתור את ה- בעיה שלא אשתעמם, ואז היא אמרה שעוד מעט יש פרוייקט עם ה- סנמריסטית לאנגלית ששמה כרמל, שקבוצה קטנה של תלמידים מתקדמים ילכו איתה אז אני הלכתי עם עוד ילד וילדה. והיא לימדה אותנו, וסוף סוף כ - י - ף לי בשיעור אנגלית, ואני לא צריך להתקע בשעור שכל יום יש בוחן כ``כ דפוק שהכלבה שלי תפתור את הדברים, סוף סוף חופש!. עמית בן 11 וחצי...

(8-

סבבה למרות שאני לא ממש מת על המקצוע הזה יפה שנפתרה הבעיה איזה כיתה אתה? ה`? בכיתה ח` כבר לומדים בהקבצות כך שלא תהיה לך בעיה יותר ו... זהו ביי ממני א.

yulia_tb

New member
ההתלהבות לא דעכה!!!

הרבה אנשים אוהבים את הפורום הזה! אני כשהצטרפתי לפה(לא ממש מזמן), התלהבתי מוד וגם עכשיו! אז שלומצי אל תשימי לב (הם בטח סתם אומרים) יוליה

לא שלומצוש ההתלהבות באמת לא דעכה

פשוט זאת תקופת לימודים עצבנית אז יש פחות זמן לגלוש באינטרנט ועוד שעכשיו אחי מתחיל להבין באינטרנט ולהתמצות אז הוא תופס את האינטרנט עכשיו רוב הזמן והוא גדול ממני אז אני לא יכול להעיף אותו (הוא בן 25) וגם אמא שלי רוצה כבר לנתק לי את האינטרנט:-((( אז יכול להיות שבקרוב כבר לא יהיה לי אינטרנט וזהו אז אל תעלבי שלומצוש שלי אנחנו אוהבים אותך מאד ואת הפורום שלך ואת היומן שלך ואת הכל ואני מבטיח לך שאני לא יפספס שום הזדמנות להיכנס ולהשאיר הודעה באהבה רבה ממני אלעד

שלומצי

New member
מה עשינו - עמיתוש

שככה ההתלהבות שלך דעכה? אנחנו קוראים אותך לסדר לאלתר!!!

למעלה