זה עזר זה עזר...

keren1

New member
זה עזר זה עזר...

הצבעת המחאה החזירה את טל....יש!!! מה שלומך? איך היה היום הראשון בבית. מיציאת או שיש עוד כוח? תנחשי מה? אני עדייןבעבודה
אז לא לברוח לצאט בינתיים קרן
 

keren1

New member
מכוון שאין התיחסות אני הולכת הביתה../images/Emo10.gif

 

טל של 4

New member
בטח שעזר....

מתה עלייך!! ועל כולכן, גנבתי כמה דקות כשבעלי נכנס כי לא היתה לי דקה כל היום. ולהלן העידכון: אפיתי שתי עוגות ענקיות (לפרידה מהילדים מהצהרון) הכנתי טונה שניצלים לכל השבוע הכנתי פתיתים וקציצות לארוחת הצהריים....הפתיתים נזרקו לפח כי בצרון הם יותר טעימים קפצתי לסופר להשלים חוסרי שבת הלכנו לשתי מסיבות פרידה בשני צהרונים וקיבלתי מחמאות על הילדים שמספיקות לי לחודש הקפצתי ילד לחבר והחזרתי אותו וזהו....וכן יש לי עוד כוח לצאט היום אז ניפגש?? וקרן מה את עושה בעבודה בשעות כאלה???????
 

32165496872354

New member
לקרן

קודם כל, סליחה על השם הדבילי, זה אחרי שעה וחצי של מאבק עם המערכת. בדרך כלל אני קוראת פסיבית ביותר בפורום. היום דפדפתי קצת אחורה, התרגשתי לראות את התמונות של הילדות המתוקות של אריק, דפדפתי עוד קצת אחורה, ו.... מצאתי את הסיפור שלי כתוב שחור על גבי לבן - מפיך! אז אני אותה "פרסונל" שכלל אינה פרסונל מתל השומר, ואכן ילדתי לפני שנה ושמונה חודשים תאומים בשבוע מוקדם בתל השומר, אחרי דילול וכו´ וכו´ (כמעט כל הפרטים שהיו באותה הודעה לירון אכן נכונים). אני חייבת להגיד לך שדי מביך לקרוא את הסיפור שלך בפרטי פרטים מפיו של מישהו אחר. בעיקר שאני מנסה נואשות לשייך את הסיפור שלך לפנים ולא מצליחה. בכל אופן, גל ונטע היום הם ילדים חמודים להפליא, אם כי מוכרים היטב למשטרה כמו גם לרשויות הבריאות.
 

keren1

New member
אני בהלם!!! פשוט בשוק....../images/Emo2.gif

באם פגעתי בך קודם כל סליחה!!!! אותו סיפור נועד לעודד ולנסות להראות שלמרות שישנם סיטואציות שנראות כבלתי אפשריות הן הופכות למציאותיות ונחמדות אפילו. שוב באם פגעתי בך הנני מתנצלת.
אך מצד שני אני ממש שמחה לשמוע על גל ונטע. ממש נהדר. איך אתם מסתדרים. מתי השתחררתם? מקווה שתשארי איתנו. אז שוב סליחה....ואני ממממממשששש שמחה שאת כאן. קרן
 

32165496872354

New member
אהלן קרן

אין מה לעשות, אנחנו חיים בביצה קטנטנה, ואין כמעט סיכוי לספר משהו בלי שמישהו כבר מכיר את הסיפור... לא נורא, לא נפגעתי - רק הובכתי (התקשרתי לבעלי לסקי באמצע הלילה להקריא לו מרוב תדהמה!). ואולי ככה אני אתגבר על העצלנות ואתחיל לכתוב פה. גל ונטע מקסימים ביותר. נטע השתחררה מהפגיה אחרי 3 חודשים וגל אחרי חצי שנה. מה שאומר שהם ילדים יקרים לא רק לי אל גם למשלם המסים... היום ה"מזכרות" שלהם מהפגות הן בעיות ראיה של נטע, ובעיות ריאות של גל. אני אשמח לקבל רמז לגגבייך כי הסקרנות הורגת אותי. באיזה תאריך ילדת? אולי זה יעזור לי לקשר.. חוץ מזה, אני אשמח להשתתף פה, למרות שכרגע נטע לא נראית ממש מרוצה מהעניין, לפי המשיכות ברגל שלי, וגל - ניצל את הזמן והלך לחבל בבית.. הוא קטנטן בגוף אבל פושע אמיתי.
 

keren1

New member
אני מאדדדד שמחה לשמוע שאת

לא כועסת. אספר לך על עצמי (למרות שקשה לי להאמין שאחרי זה תוכלי לשים פרצוף לשם). ילדתי ב- 12.7.00 תאומים שני ומתן (תמונה נמצאת בגלריה). הלידה אחרי 4 שבועות ששכבתי בשמירת הריון (בחדר 8 המפורסם) עם ירידת מים. בקושי הסתובבתי (וגם את). יש לי גם ילדה יותר גדולה, דניאל שבזמנו היתה בת שנתיים. שני ומתן נולדו בשבוע 34 והם בילו בפגיה שבועיים וחצי. שני כל הזמן במעבר. מתן נולד עם אי-בשלות ראתית והיה בטיפול נמרץ 10 ימים ואז עבר לשאר החדרים. זהו! זה פחות או יותר הסיפור שלי. האמת שהייתי מבקרת בפגיה בעיקר בבקרים. בגלל שאחרה"צ הייתי צריכה להיות עם דניאל (לא תקופה קלה) אך לא ארוכה. עם אריק אנחנו בקשר מצוין ומתראים על בסיס קבוע. חוץ מזה אני בקשר עם עוד בחורה מבי"ח (לא אנקוב בשמה כדי שהיא לא תכעס אח"כ - למדתי לקח). גם אנחנו השתחררנו עם מעקב צמוד. ומתן היתה בעית ראיה (רצו לתת לו משקפי ראיה בגיל חודשים אך בדקה ה- 99 נתנו לו עוד צאנס ולאט לאט המצב הסתדר. חוץ מבעיות של נשימה מדי פעם (שום דבר שאנלציה לא פוטרת) הוא בסדר. שד אמיתי. פושע ברמה בינלאומית. מפרק כל דבר שבאזור. שני מתוקה, מלאך קטן. גם היא הדאיגה אותנו שנה שעברה עם בעיות באוזניים חמורות. ואישפוזים חוזרים ונשנים. בקיצור לא היה קל. אבל עכשיו יותר טוב. קרן
 

טל של 4

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

תמיד אנחנו שמחים כשמצטרפים אלינו!!!
 
למעלה