זה עוד לא קרה לי

זה עוד לא קרה לי

מכירים את הקיטורים שלנו על מרכזי הערכה למיניהם? סימולציות שבהם קובעים גורלות של אדם לתעסוקה? אז הקשיבו לשיחה שהיתה לי כרגע. "שלום, מדבר XXX?." "כן." "שלחת לנו קורות חים בקשר למשרת מנהל מרחב מכירות." "נכון." "יש לי 2 שאלות לפני שאזמנך לראיון. האחת: מהם ציפיות השכר שלך?." "הממ....XXXX ומעלה." "טוב. השניה: אני צריכה את תאריך הלידה שלך ושם האם לצורך מיון." "למה?" "אנחנו עושים בדיקה נומורלוגית." כל המוסיף- גורע.

tenen

New member
נראה לי שצחקו עליך קצת...

איך מצב שאמרו את זה ברצינות...

tenen

New member
ונתת להם את הפרטים שהם ביקשו?

כלומר חברה של פסיכים אבל מה איכפת לך אם הם מוצאים לך עבודה :)

ilan1998

New member
וקיבלו את אמא שלך לעבודה?

מה קשור השם שלה ולאיך שאתה עובד? טוב שלא שאלו איזה צעצוע הכי מצא חן בעיניך בתור ילד

תשובה לשניכם

נתתי, כי אני צריך עבודה, ואין לי עניין לייעץ להם בקשר למלאכת המיון שלהם. כנראה ששם האם חשוב למבחן הנומרולוגיה. מה שאני לא מבין זה את סוג המיון. כנראה שאת הראיון עצמו אעשה עם מראיינת הנעזרת בפתיחת קלפי טארוט, או כדור בדולח.

לא שמעתי על דבר כזה בחיים בהנחה שאתה לא צוחק עלינו, הייתי ממליץ לך כשתגיע לראיון לא להישמע מזלזל ולא להעליב את אשת כח-האדם שתראיין אותך, במידה והנושא יעלה. אם הם מאמינים בזה, ואתה "תתקוף" אותם, אתה כנראה תיפסל. זאת כמובן בהנחה שאתה בכלל רוצה לעבוד שם. זה מזכיר לי סיפור של מישהו אחד שאני מכיר שהיה במבדקים אצל פסיכולוג. הפסיכולוג שאל אותו הרבה שאלות מעצבנות ובסוף המועמד אמר לו: "אולי נדלג על זה? אני חושב שאני מספיק אינטליגנטי כדי לענות לך מה שאתה רוצה לשמוע". הפסיכולוג בתגובה כתב בחוות הדעת שלו שלמועמד יש בעיה לציית לסמכות.

ymmy

New member
יש לי חדשות(ישנות) בשבילכם....

אני עברתי לפני מספר שנים ראיון עם בדיקת הסימנים על כף היד + נומורולוגיה עבור חברה אירופאית מאוד רצינית העוסקת ביהלומים וזהב זה נהוג בהרבה ארצות בעולם ומסתבר שזאת הבדיקה המדויקת ביותר מעין מכונת אמת מה שרואים זה בדיוק מה שיש

אני כבר רואה את מודעות הדרושים... "דרוש: מתכנת ++C בעל קו לב נוטה ב 60 מעלות ביחס לזרת וקו חיים ארוך (מינימום 3/4 מכף היד). עדיפות למועמדים שבשמם יש את האות ג'" ../images/Emo6.gif

thankful

New member
עדיפות למועמדים עם ג' ?

למשל - ג'מאל , ג'מיל , או אפילו ג'וסף :)

ilan1998

New member
תחזור טוב על החומר

תלך לנומרולוגית ולקוראות בקפה

maya28

New member
זה קורה בגלל שיש מיליון חברות השמה

וכל אחת מנסה לישם שיטה פלצנית יותר מהשניה.

אנדרי ז

New member
ואני חשבתי שזה נשמע מגוחך

כשהתראיינתי במקום שמתנהל לפי שיטת הניהול של כת הסיינטולוגיה...

ilan1998

New member
שיהיה בהצלחה

אם התקבלת שולחים אותך למסע להודו לפתוח לך את המזל ואחרי זה אתה בא לתכנת בסביבת קלפי טארוט.(ידע וניסיון בקריאה בקפה - יתרון)

למעלה