זה עוד לא קרה לי...

זה עוד לא קרה לי...

מעשה שהיה כך היה...
אני בת 25, יוצאת עם גברים כל חיי, היה לי מקרה של נשיקה עם בחורה כשהיינו שיכורות לפני 3-4 שנים, אבל דבר לא מעבר.
התאמנתי עד גיל הצבא באופן קבוע בספורט כלשהו, ואיתי התאמנה מישהי שהינו ממש צמד חמד בזמנו, והעברנו את הזמן בים ים ים של צחוקים. מאז שהפסקתי להתאמן איבדנו קשר, ולאחרונה חזרנו לדבר, ונפגשנו מספר פעמים.
הפגישות שלנו תמיד הכי פתוחות שיש, אני מוצאת את עצמי מדברת איתה על כל דבר שבעולם, כיף וזורם, ותמיד יש על מה לדבר. כשעלה הנושא האם היא יוצאת עם מישהו היא אמרה לי שהיא יצאה עם מספר בחורות וכרגע היא לבד. הייתי בשוק מהפתיחות שלה לנושא, ומצאתי אותי משתפת אותה לגבי אותה נשיקה, ודיברנו גם על המיניות שלנו ועד כמה החברה נוטה לתייג ספורטאיות ככאלה או אחרות. כמובן כמו שבטח דמיינתם, עברה לי בראש המחשבה עלי ועליה, והנה ההזדמנות שלי לבדוק מה אני והאם אני.. ומצאתי את עצמי מאותו מפגש ראשון חושבת עליה ונדלקת עליה יותר ויותר. תאמת דיי נבהלתי מזה, ולא הבנתי מה זה אומר, אבל הרשתי לעצמי לזרום עם העניין, ותהיתי לעצמי רבות אם היא חשבה עלי כך גם כן, לאור זה שאנחנו מאז מדברות יום יום בהודעות ונפגשות כל שבוע בערך (נפגשנו שלש פעמים, כל פעם 4-5 שעות!),היא מבחינתה לא יזמה שום מגע פיזי, ואני נותרתי מבולבלת, עד שהחלטתי להיות ישירה ולספר לה מה אני מרגישה. בפגישה האחרונה (השלישית), שאלתי אותה אם היא חשבה עלינו, ואמרתי לה שאני כן. היא ענתה לי שהיא תיארה לעצמה שזה חלף בראשי, כיוון כל מה שסיפרתי לה. בהתחלה היא גמגמה, אבל בסוף ביקשתי שהיא תהיה ישירה עם זה ואני אתמודד לפה או לפה.. היא טענה שהיא תקועה על האקסית שלה, מלפני שנה וחצי, ושהיו אנשים אחריה, אבל לא משהו רציני כי היא עדיין תקועה עליה. היא אמרה לי שאם יקרה משהו ביננו היא יודעת שזה יהיה רציני, וכרגע בגלל האקסית זה לא יקרה. אמרתי לה שאני מכבדת את מה שהיא אמרה. הייתי מאוכזבת ממש. פעם ראשונה בחיי שאני שמה את הלב שלי על השולחן ואומרת קחי! ועוד לבחורה! שזה גם לא היה לי, ונחלתי אכזבה קשה. המשכנו את הערב כרגיל. היא באמת נהיתה חברה טובה וחבל לי לאבד אותה, אז דיי זרמתי איתה, ואנחנו מדברות מאז כרגיל גם אחרי הפגישה.
אני לא יודעת מה לעשות. היא לא יוצאת לי מהראש. מרגיש לי שאם יקרה משהו איתה זה יהיה סוף סוף קשר רציני ואמיתי כי יש לי חיבור מטורף איתה. ואם היא לא רוצה אז למה היא ממשיכה ליזום איתי קשר כזה הדוק? היא אמרה לי לא אבל מרגיש לי קצת כאילו כן, או שאני סתם מדמיינת.
לא בטוחה מה אני שואלת, אולי לעצה מה ואיך להתנהג ולעשות הלאה, אולי אם כדאי לי לנסות ליזום שוב ולהלחם עליה עוד, או לא יודעת מה.
מעריכה את כל מי שקרא עד לפה, ואת מי שיתן עצה. תודה :)

2461

New member
טוב אז ככה

דבר ראשון נראה לי שאת צריכה לחשוב עם עצמך עד הסוף אם את באמת רוצה זוגיות עם אישה...זה לא קל כמו שזה נשמע...יש את היציאה מהארון והמבטים בחוץ...הייתי חושבת על זה יותר. אם היית אומרת סטוץ לא הייתי מגיבה כך, אך מכיוון שאת רוצה קשר רציני אז הייתי חייבת להגיד זאת.

דבר שני, אם היא אמרה לך שהיא לא מעוניינת באותה מידה שאת, אז אין מה להתבלבל פה. היא לא רוצה איתך קשר רציני עכשיו והיא גם לא רוצה לפגוע בך....מניסיון אישי שלי עדיף לך כן להתרחק בגלל שאת מרגישה אליה יותר ואת יכולה רק להיפגע מזה. לדוגמא - זה כבר התחיל. מה שאמרת על כך שנראה לך שהיא כן ... אבל זה רק נראה ככה וזה יוביל בסוף לכך שאת תיפגעי...

מקווה שעזרתי ובהצלחה

marioForever

New member
פשוט תלכי עם הלב שלך...

ואם הלב שלך רוצה אותה
זה בסדר גמור
אין פה שום דבר רע
אהבה יכולה לקרות בין מי למי..
אף אחד לא קובע במי הלב שלו יתאהב
הלב .. לא ממש מקשיב לראש..
בערך אף פעם...
זה הדבר הכי טוב בו אני חושבב....

זה בסדר גמור
וכן.. יכול להיות שאת אוהבת אותה.. או מתאהבת בה..
פשוט תגידי לה את האמת..
פשוט... תלכי עם הלב שלך..
אולי בסוף
כמו שקרה פה פעם אחת ..

אולי בסוף במקרה אחד למליון ...
במשהו שכולנו רוצים בחיים ורק חלק קטן מאוד מאיתנו משיג..

ואולי בסוף ...
האהבה תנצח...

אולי...

אבל את חייבת לנסות, כי אחרת
תתחרטי על זה כל החיים

Megie

New member

היי..
אני חושבת שהיא פשוט ניסתה להבהיר לך בצורה עדינה-שהיא לא תצליח לפתח רגש..
זה ידוע שכשקיים רגש לא פתור-קשה לפתח רגש חדש..
אני חושבת שלא כדאי לך להמשיך לנסות כי זה עלול רק להרחיק אותה עוד יותר..
לא יודעצ כמה תצליחי להשאר חברה שלה-כל עוד את מרגישה מעבר ויודעת שכרגע זה לא הדדי ולא בטוח שיהיה...
מצד שני, אולי קשר כזה עלול לקרב בינכם ובאיזשהו שלב לפתוח דלת..

בכל זאת הייתי ממליצה לך לשנות את הכיוון ממנה, לא יודעת מה יהיה בעתיד-כרגע זה לא.. ובגלל שאנחנו חיים בהווה, את צריכה לךחשוב איך להתנהל מעכשיו לעכשיו עם תשובה חד משמעית של סרוב..הלאה אם משהו תשתנה-תבחרי איך לחיות את ההווה שמחכה לך בעתיד..כרגע תתעסקי בהיום ותחליטי אם את רוצה להמשיך את הקשר החברי איתה-למרות שזה ישאר חד צדדי...

מקווה שזה נתן לך את הכיוון למה שאת באמת רוצה..אולי הלאה כשאת יודעת שאת נמשכת לנשים, תוכלי למצוא מישהי שתעשה לך טוב..
בהצלה!

תודה לכולם עלהרצון לעזור

אני ממש מעריכה את זה שקראתם והגבתם. זה לא מובן מאילו בכלל.

אני חושבת שעכשיו מזה הרבה זמן, אני מאפשרת לעצמי להרגיש, גם אם זה אומר להיפגע.
אני ממש רוצה לשמור על החברות איתה.
ובמקביל אני מבינה שהיא לא בעיניין חלילה לא לכפות את עצמי עליה. אולי לרווח קצת יותר את הפגישות והשיחות שלנו...

תודה!!!

Megie

New member

אניחנו כאן תמיד..באמת שבכיף ומכל הלב!!
מקווה שהכל יסתדר על הצד הנכון והטוב ביותר

למעלה