זה עוד לא היה לי

blackcat2

New member
../images/Emo13.gifהפרשנות שלי

שתי השישיות בפריסה בהחלט מעידות על עצבנות מצד הבחורה. בנוסף בפריסה הופיעו 3 מארבעת המזלות הפעילים- מה שמעיד, גם כן, על חוסר מנוחה נפשי . אני דווקא מבינה מדוע היא חושבת עליו מההיבט הרומנטי אחרי הכל מדובר היה בקשר של און אנד אוף במשך 8 שנים כך שהקשר הוא מבוסס במחשבתה ובליבה. אין ספק כי העבר מזין את רגשותיה ותקוותיה לחידוש הקשר הרומנטי .(6 גביעים) היא מבקשת לקדם עימו קשר רומנטי יציב ושיוויוני (2 גביעים) פורה ומפרה אולם אינני בטוחה כי מדובר בזמן נכון לצעד זה. 6 מטבעות הפותח את הפריסה גורם לי לחוש שהיא הגורם הדינמי בקשר המדובר ולה הנטייה לפעול לקידומו. בהקשר זה תחושתי היא שהבחור לעומתה אינו די פועל אלא מרוכז יותר בעצמו ופחות בזוגיות וביכולת הנתינה. הבחור נמצא בזמן בו הוא בוחן את חייו בהקשר לה ומבקש למצוא תשובות לשאלות שמעסיקות אותו (הצדק). התהליך המדובר עשוי לקחת זמן ,וכן לעיתים זה גם עשוי לקחת יותר משנה. לדעתי הוא מצוי לקראת סוף התהליך (3 מטות) הוא יודע לקראת מה הוא מכוון אולם אינני יודעת לאור הפריסה באם הוא יבקש לחדש קשר עימה או לא. ימים יגידו. הפריסה המדוברת עוסקת הרבה יותר בה מאשר בבחור ואני חושבת שאולי מומלץ לעשות פריסה העוסקת בכוונתיו הרומנטיות או לפחות מחשבותיו כלפיה. בי

blackcat2

New member
פרשנותי לפריסה המקורית../images/Emo23.gif

אין לי כל ספק כי מדובר פה על קשר רגשי בעל תעצומות נפש יוצאות דופן. משהו שמכה בבטן ומסחרר את הראש. 7 הגביעים ומלכת הגביעים כמזלי עקרב מעידים על כך יותר מכל. הרבה אירוטיקה מצוייה בקשר המדובר והרבה סערות רגשיות. הגורם המעכב את התפתחות הקשר המדובר זה הבחור ואין לי בכך ספק. אביר הגביעים , המייצג אותו, מראה עפ"י סדר קלפי הפריסה כי האביר צועד למעשה לקלף הפונציאל -7 גביעים ומעיד על כך כי הפוטנציאל ומימושו נתון בידיו והבחורה יודעת זאת.הבחור בוחן את הפוטנציאל בדרכו ובזמנו. הוא צריך להחליט באיזה גביע יבחר. היותה מיוצגת ע"י קלף השטן מעידה יותר מכל על הדכדוך, חוסר האונים, הכעס וההמתנה המעיקה שאגב מעוררת זעם ויאוש גדול המתחוללים בתוכה. בזמן שהבחור מיוצג ע"י האביר שנמצא בתנועה הבחורה מיוצגת ע"י קלף השטן שנראה כי הוא ניצב ולמעשה ממתין לשינוי שלא אמור לחול בו. אני דווקא רואה אופציה לחידוש הקשר הרומנטי בשלושת החודשים הקרובים (נער הגביעים). אגב הופעת כל קלפי החצר מסדרת הגביעים מעידה בעיני על השלמת המסלול. בנוסף קלפי הגביעים הם קלפים המייצגים את יסוד המים המעיד על הסתרה, על פגיעות ורגישות גדולה ועל הקושי להבין את המתרחש בליבו של היחיד מאחר והוא עוטה על עצמו שריונים כדי להגן על עצמו. על כן, בעיני, קלפים אלו מעידים על קשר רגשי עמוק אולם גם על תהליך ארוך בו יש לקלף בעדינות את הקליפות כדי להגיע ללב העניין. אשמחל לשמוע את דעתך ואת דעתה של הבחורה. שיהיה לה בהצלחה.

blonda3

New member
גם לי היתה הרגשה

שיכול להיות כאן חידוש של הקשר גם שיש כאן ענין רגשי חזק בגלל כל הגביעים שהופיעו אבל קלך 7 הגביעים הוביל אותי למחשבה של בלבול ושל מצב שצריך להזהר פה ממצב של אשליות בקשר לבחור... או שגם הוא מבולבל או שהוא משלה את הבחורה קלף השטן מראה גם על מערכת יחסים מאד יצרית....תשוקה רבה וכו' אולי בגל זה גם קשה להם להפרד.. והם כל הזמן חוזרים.

צ ל י ל 8

New member
אם לא שמת לב בלונדה,

הם לא חוזרים אחד לשניה. הם בניתוק קשר כבר שנה. כלומר, היה מה שהיה בינהם לפני שנה וזהו. נגמר. הניתוק היה מזמן, רק שללבחורה פתאום כנראה יש געגועים לימים עברו. אני לא רואה טעם לחידוש בכל אופן.

blackcat2

New member
לטעמי העובדה שהקשר לא חודש

מזה שנה לא בהכרח מעידה על סיומו המוחלט והחד משמעי. לפעמים החיים חזקים יותר מה-כ-ל. עוד נזכיר שמדובר ביחסי און אנד אוף כבר 8 שנים. יכול להיות שהקשר כרגע מצוי במצב של אוף שעשוי להתחדש ובתקווה להתייצב.

blonda3

New member
צליל ו"קאטי" אתן רואות?

הנה דוגמא שאתן לא ממש מסכימות.... לזה בדיוק התכוונתי.... גם אני חשבתי כמוך קאטי אבל אולי צליל צודקת כי אולי יש כאן את הרצון, הגעגועים, משאלות הלב של השואלת..... לעומת המציאות... שלא תתממש על פי החלומות.... (למרות שוב-שמבחינתי אס המטבעות כן יכול להראות על התחלה חדשה....אבל...) ובאמת-החיים חזקים מהכל וקשרים בהחלט יכולים להתחדש כמו שגירושין הם לא תמיד סוף הדרך וגם שמענו על זוגות שהתגרשו....וחזרו!...

blackcat2

New member
זה בסדר לא להסכים../images/Emo42.gif

אנחנו אנשים שונים ולעיתים אנו יכולים לקרוא את הפריסות באופן שונה. מטרת הפורום היא למידה ואם כולנו היינו חושבות בדיוק אותו דבר היה כאן מאד משעמם. לכל קול יש כאן מקום.

blonda3

New member
אם כך...נרגעתי.....אבל../images/Emo140.gif

אני מקווה שאני לא מרגיזה את צליל.....

צ ל י ל 8

New member
חס ושלום ../images/Emo68.gif

מאיפה הבאת את זה שאת מכעיסה אותי? אז מה אם חולקים על דעתי.... אני לא סמכות-על, סתם אחת שמנהלת פורום
אני לעולם לא אכעס אם יהיו לך דיעות שונות או פרשנות הפוכה ממני. לגבי הפרשנות, אני חושבת שהדבר הכי חשוב, יהיה לקבל תגובה ומשוב לגבי התפתחות העניינים, כך נוכל לדעת בעצם איך היה צריך להתסתכל על הפריסה מלכתחילה.

blonda3

New member
נכון../images/Emo45.gif

וזה גם מה שאני משתדלת לעשות לבקש פידבק....

blonda3

New member
אני לא מתווכחת איתך

אני רק שאלתי אותך.... אם מה שאני רואה-נראה לך בכל אופן אני נמנעת מלהחליט בשביל מישהו אחר, ומשתדלת גם לא להיות כלכך נחרצת כי מה אם אני טועה? אבל-אני מכבדת את דעתך ואת הגישה שלך ואולי את גם צודקת!!!...

blackcat2

New member
בלונדה- בענין 7 גביעים ../images/Emo68.gif

7 גביעים מעיד בהחלט על מצב אשלייתי אולם גם על תשוקה מינית לאישה שיש לה כוח מופלא ועוצמתי (ונוס בעקרב) וכמו כן גם על קשר רומנטי ואירוטי בעל כוח ייחודי. הקלף גם יכול להעיד על התלבטות ועל שפע של אופציות. וכמובן חלומות באספמיה. כמובן שהמשמעות "נבחרת" בהתאם לשאלה לפריסה ולתחושה הפנימית.

blonda3

New member
קאטי=חתולה שחורה...תודה, חידשת לי

בענין התשוקה המינית לאשה שיש לה כוח מופלא וכו'-מאיפה זה לקוח? פעם ראשונה שאני נתקלת בפירוש הזה... לקלף הזה.... תודה.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo18.gif בקשה למטאל גירל

בעקבות השרשור שנוצר כאן, היינו מאוד שמחים להתעדכן בנעשה לגבי הפריסה הנ"ל, על מנת לקבל פידבקים וללמוד...

matal girl

New member
מגיבה ברצון לבקשה של צליל

הזוג בו מדובר מכירים הרבה מאד שנים והדגש על הרבה.היא לא פירטה בפניי כמה זמן. הם כיום פנויים. בעבר היו מצבים שהוא היה נשוי והיא רווקה באיזשהוא שלב הוא התגרש והיא נישאה ואז היא התגרשה ורק אז חודש הקשר ביניהם. ממה שהבנתי ממנה- הפעם האחרונה שהם נפגשו הייתה לפני שנה בערך. כבר אז הייתה אי יציבות מצידו בקשר למה הוא יעשה עם עצמו משהו שקשור בעבודה\לימודים. הוא ניתק קשר תוך הסברים מבולבלים שהוא לא יכול עכשיו. היא הסבירה שמה שיש ביניהם זה חיבור פיזי\רגשי שקשה להסביר. שמתי לב לתכתובת ביניכם ולכך שהדברים לא חד משמעיים ולכן חשוב היה לי להבהיר דברים איתה וחזרתי אליכם. תודה על הפירוש המעניין. אם יש לכם תובנות נוספות בעקבות מה שכתבתי אז אשמח לשמוע. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צ ל י ל 8

New member
כוונתי הייתה,

לדעת מה יקרה בעתיד, אם העניינים יסתדרו בינהם ואם הם יחזרו להיות זוג. עכשיו כשאני חושבת על זה... האם את בכלל תדעי? שהרי זו מישהי שבאה אליך לייעוץ ולא חברה טובה.. זה נכון?

למעלה