פרשנותי לפריסה המקורית../images/Emo23.gif
אין לי כל ספק כי מדובר פה על קשר רגשי בעל תעצומות נפש יוצאות דופן. משהו שמכה בבטן ומסחרר את הראש. 7 הגביעים ומלכת הגביעים כמזלי עקרב מעידים על כך יותר מכל. הרבה אירוטיקה מצוייה בקשר המדובר והרבה סערות רגשיות. הגורם המעכב את התפתחות הקשר המדובר זה הבחור ואין לי בכך ספק. אביר הגביעים , המייצג אותו, מראה עפ"י סדר קלפי הפריסה כי האביר צועד למעשה לקלף הפונציאל -7 גביעים ומעיד על כך כי הפוטנציאל ומימושו נתון בידיו והבחורה יודעת זאת.הבחור בוחן את הפוטנציאל בדרכו ובזמנו. הוא צריך להחליט באיזה גביע יבחר. היותה מיוצגת ע"י קלף השטן מעידה יותר מכל על הדכדוך, חוסר האונים, הכעס וההמתנה המעיקה שאגב מעוררת זעם ויאוש גדול המתחוללים בתוכה. בזמן שהבחור מיוצג ע"י האביר שנמצא בתנועה הבחורה מיוצגת ע"י קלף השטן שנראה כי הוא ניצב ולמעשה ממתין לשינוי שלא אמור לחול בו. אני דווקא רואה אופציה לחידוש הקשר הרומנטי בשלושת החודשים הקרובים (נער הגביעים). אגב הופעת כל קלפי החצר מסדרת הגביעים מעידה בעיני על השלמת המסלול. בנוסף קלפי הגביעים הם קלפים המייצגים את יסוד המים המעיד על הסתרה, על פגיעות ורגישות גדולה ועל הקושי להבין את המתרחש בליבו של היחיד מאחר והוא עוטה על עצמו שריונים כדי להגן על עצמו. על כן, בעיני, קלפים אלו מעידים על קשר רגשי עמוק אולם גם על תהליך ארוך בו יש לקלף בעדינות את הקליפות כדי להגיע ללב העניין. אשמחל לשמוע את דעתך ואת דעתה של הבחורה. שיהיה לה בהצלחה.