זה עוד לא היה לי

matal girl

New member
זה עוד לא היה לי

הגיעה מישהי לייעוץ. רקע- היא בקשר מתנדנד עם גבר המבוגר ממנה בשמונה שנים. הם בני ארבעים פלוס. שניהם פנויים. לפני שנה נפגשו לאחרונה. היה להם ערב רומנטי שלאחריו הבחור לא התקשר יותר. שאלתה- מה- מלך הגביעים הפוטנציאל הרומנטי- 7 גביעים בין X- אביר הגביעים לY- שטן בשלושת החודשים הקרובים-מלכת הגביעים. סיכום-נער הגביעים. טוב, לכאורה הכל ברור- שפע של רגש. המסר ברור עומדת להיות התחדשות רומנטית עם תקיעות מסוימת. שימו לב לקלפי הארקנה הקטנה. יש כאן מימד סמוי שקשה לי להבין אותו. ורק גביעים. וכמובן שטן. נראה לי שזה בעיקר איך היא תופסת את עצמה בעיניו. לדעתי,פריסה מעניינת מאוד בגלל הייחודיות של הגביעים מול הרקע של בני הזוג. מה דעתכם? ממני, ילדה מטאלית אמיתית. ילדה מטאלית אמיתית.

צ ל י ל 8

New member
רגע אחד.....

הם נפגשו לפני שנה, היה את הארוחה רומנטית ומאז לא היה כלום? האם מישהו מהם יצר כל קשר מאז? ואם לא, אז מהיכן בעצם מגיעה השאלה לאחר כ"כ הרבה זמן שעבר?

matal girl

New member
ממה שהבנתי ממנה

כך היה. הניתוק היה מצידו.לא נתן לה הסבר הגיוני. והיא עצמה כיום מעוניינת לברר כדי לקבל תובנות ותבונות על המצב. צליל, את בוודאי מבינה שקשה לה לחתוך לכאן או לכאן ולכן רצתה נקודת הארה והערה(להערכתי המבוססת). ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צ ל י ל 8

New member
אבל אי אפשר לשאול

מה הפוטנציאל הרומנטי בינהם, אם אין בינהם קשר כבר שנה שלמה. קצת קשה לי להבין איך פתאום אחרי שנה היא התעוררה. אם כבר, אני חושבת שיותר מתאים לשאול: האם כדאי לי ליצור קשר עם X בהקשר רומנטי? 6 קלפים+קלף סיכום

matal girl

New member
מקבלת את ההצעה

ולכן פרסתי- האם- 6 מטבעות כדאי- קיסר לבחורה-6 גביעים ליצור קשר- 2 גביעים עם הבחור- צדק בהקשר רומנטי- 3 מטות סיכום- אס המטבעות. אשמח לפענוח. אני כבר מבולבלת. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צ ל י ל 8

New member
בואי נראה.. ../images/Emo160.gif

האם- 6 מטבעות כדאי- קיסר לבחורה-6 גביעים ליצור קשר- 2 גביעים עם הבחור- צדק בהקשר רומנטי- 3 מטות סיכום- אס המטבעות. נראה כי הבחורה עדיין תקועה בעבר וברצון להחיותו (6 גביעים). אני חושבת שאין טעם ליצור איתו קשר עכשיו, מקסימון זו תהיה שיחה קלילה וחביבה, אבל לא בהקשר רומנטי. נראה לי שהבחור כבר לא מעוניין בה יותר, וחבל שהיא תתאכזב.

blonda3

New member
צליל שלום-את מוכנה להסביר

לפי מה קבעת את תשובתך...? נכנסתי, קראתי, בדקתי והייתי שמחה לקרוא את פרשנותך במקרה הזה... התוכלי? תודה....

צ ל י ל 8

New member
בלונדה ../images/Emo68.gif

(סוף סוף אייקון שמתאים בדיוק לניק
) האם- 6 מטבעות כדאי- קיסר לבחורה-6 גביעים ליצור קשר- 2 גביעים עם הבחור- צדק בהקשר רומנטי- 3 מטות סיכום- אס המטבעות. הקיסר והצדק בעמדותיהם-לא נראים לי טוב. 6 המטבעות של האשה מארים שהיא עדיין שוקעת בגעגועים לעבר ולמה שהיה לה פעם. הקיסר בכדאיות מראה על קושי וקיבוע. לי הוא נראה כאומר תשובה שלילית. הצדק מראה לי את הבחור שאחד שכבר עשה את חשבון הנפש שלו והגיע למסקנות הרצויות. אני חושבת שאם הוא היה מעוניין, הוא היה יוצר קשר בעצמו. הקלף הנוסף היחיד של גביעים הוא 2 גביעים המצביע על יצירת הקשר. זהו קלף יותר של שיתוף פעולה, ושיחה נעימה מאשא אהבה גרידא. 3 מטות בהקשר הרומנטי מראים שעוד הדרך ארוכה, ואס המטבעות לא ממש מעיד על התלהבות רומנטית.... שמחה שהצטרפת אלינו, עקבתי אחריך גם בטארות
. את מוזמת להשתתף ולהביע את דעתך

blonda3

New member
הי צליל

ראשית אני מודה שהדרך הזאת של פתיחת השאלות בצורה שאתן מציגות כאן מוכרת לי בתאוריה אך אני לא פותחת כך בד"כ.....לכן מבחינתי היא כ"חדשה"...אז לכן שאלתי וגם קצת קשה לי להביע דעה אז ני אנסה רק להעיר לפי התחושה.... לי קלף 2 הגביעים הראה על הרצון שלה בקשר וגם באהבה....ובזוגיות איתו 3 המטות לפי מה שאני מכירה את הפירושים לקלף מציין דווקא מעין הצעת נישואין, או הצעה כלשהי....יש המפרשים אותו כקלף שבא לפני ה"חתונה"...שהוא קלף 4 מוטות-אבל לא כולם מפרשים כך..אז..... ואס המטבעות-דווקא יכול להראות כן על התחלה חדשה....יש אפילו הרואים בו סימן להריון....כן, כן.....ואולי גם צעד שנובע אולי משיקולים כלכליים-כלאמר-מאד ייתכן שהבחורה השואלת רוצה בקשר עם הבחור דווקא בגל מניעים כלכלים...אולי אף אינה מודעת אליהם(תת מודע וכו'). אני רק מביעה דעתי.... כמובן שכל אחד ופירושיו. תודה לך לבינתיים....

צ ל י ל 8

New member
זכותך בהחלט להביע את דעתך ../images/Emo13.gif

זה נכון שלכל קלף יש את המשמעות הבסיסית שלו, וזה טוב מאוד איך שאת עובדת בתור מתחילה. אבל עם הזמן והניסיון, זונחים את הספרים (וזה דבר מומלץ מאוד) ומתחילים עם האינטואיציה. לפעמים אני רואה בקלף מסויים משהו אחר לגמרי מהמשמעות הנתונה שלו. הרעיון הכללי הוא לחבר את כל הקלפים ביחד כדי לראות תמונה כוללת. את תמיד מוזמנת להביע את דעתך, להתייעץ ולשאול. בשביל זה אנחנו כאן

blonda3

New member
צליל-אני בהחלט לא מתחילה!!!

אני עוסקת בכך כבר מספר שנים אבל לא באופן רציף, וכמובן שעובדת עם האינטואציות שלי ולא עם הספרים אבל-אני כל הזמן חוזרת וקוראת כי תמיד יש דברים חדשים או דברים שפיספסתי, שכחתי וכו'..... ולגבי כל מה שכתבת כאן אני מסכימה איתך בהחלט ואני כמובן אשמח ללמוד מכם ולהביע את דעתי גם אם אני אטעה וגם אם דעותינו תהינה חלוקות סה"כ הדיונים פה נראים לי מאד מפרים-נכון? אני אוסיף עוד שכאשר אני פותחת אני נזהרת בכל מה שקשור למתן עיצות....ולתחזיות לעתיד כי יש דבר שנקרא-נבואה שמגשימה את עצמה אז לכן... מביעה את דעתי-ושואלת... האם נראה לך מתאים..וכו'....

blonda3

New member
הבהרה../images/Emo22.gif

הסיבה ששאלתי כאן היא בגלל שאני נוהגת לפתוח פריסה אחת או שתיים על פי רוב לפי הפריסה הקלטית. אולי בגלל הדרך שבה אני שואלת חשבת שאני מתחילה, וזה בסדר. אני לפעמים שואלת כמו מתחילה כי כשדבר חדש לי(פתיחה חדשה) -אני בבחינת מתחילה...ככה מרגישה... מקווה שזה בסדר מבחינתך ..... ושוב תודה גם לך.....

צ ל י ל 8

New member
זה בסדר ../images/Emo8.gif

וסליחה אם חשבתי אותך למתחילה.... את מוזמנת להפרות גם אותנו בידיעותייך. זה בסדר גמור מבחינתי, המילה שלי אף פעם לא חייבת להיות האחרונה, ויש גם פעמים שאני טועה בדיוק כמו כולם. מישהו פה קרא לי אלוהים

blonda3

New member
צליל יש לי שאלה בקשר לפריסה../images/Emo32.gif

של 6 קלפים....כמו כאן 5 פלוס קלף סיכום אם אני פותחת פתיחה בלי לשאול שאלה לפי מילים אלאבאופן כללי איך עלי להתייחס ל5 הקלפים? לפי זמנים?עבר רחוק, קרוב, הווה, עתיד קרוב, רחוק וסיכום? או לפי מה שמסמל כל קלף?אם יש כזאת פריסה...? או ? מקווה ששאלתי מובנת

blackcat2

New member
יש את פריסת 5 הקלפים../images/Emo65.gif

שהקריאה שלה היא אינטואיטיבית בלבד. הקורא צריך להתחבר אליה מעצמו ללא עמדות שנקבעו לקלפים מראש (מה שבקריאה רגילה מקל בהחלט). יש בזה משהו מאתגר ומרתק. אני מתנסה בכך מעת לעת. לפעמים מצליחה מצויין ולפעמים נתקעת.

blonda3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

טוב האמת שאני דווקא התנסיתי רבות בפתיחה הזאת באופן הכי אינטואיטיבי (צד חזק אצלי..) הקלפים תמיד מדברים בעד עצמם... אבל רציתי לשמוע איך זה אצל אחרים... בכל אופן תודה לך על תשובתך ושיהיה גם לך בהצלחות! הייתי כאן....

צ ל י ל 8

New member
האמת ../images/Emo35.gif

אני דווקא לא מתחברת אליה כ"כ. היא נראית לי מבולבת מדיי. אני זקוקה לעמדות ספציפיות על מנת לראות תמונה כוללת. הכל שוב עניין של ניסיון והעדפות אישיות.

blonda3

New member
האמת?

שגם אני לא כלכך אבל לפעמים כשאין לי הרבה זמן..... זאת פריסה יותר קצרה..... יחסית לקלטית שאיתה אני בד"כ פורסת וגם לגביה יש לי מה לאמר אבל בשרשור אחר.

צ ל י ל 8

New member
אז יש פריסה יותר קצרה ועדיפה

לדעתי לפחות. פריסה של 3 קלפים שמראים: הווה - עיצה מה לעשות או לא לעשות - תוצאה.

blonda3

New member
3 קלפים../images/Emo8.gif

קצר לי מידי..... את יודעת לפעמים הגודל..... כן קובע? חחח
טוב..גלשנו קצת ....

למעלה