זה עובד !! זה עובד !!!!

Markup

New member
זה עובד !! זה עובד !!!!

העלתי סרטון ליוטיוב. כרטיסים חינם לחבר'ה

אמנון אלבז

New member
מנהל
זה עובד

זה מוצלח, זה לא צריך שום תיקון, הדי תעזוב זה. די לנו בנזק שגרמת לירח.

מברוק.

באמת יפה, התלהבתי בהתחלה מאוד. אבל אחרי כמה דקות זה מאוד מייגע. חוזר על עצמו, ונרדמתי כמעט לגמרי. יפה שנתת בסוף קישור לפורום. איפה המילון שלי? אם הוא לא יוצא לפני פסח, אני מסיר ידי ומושך את ההזמנה שעשיתי לשמונה מאות עותקים.

Markup

New member
מסכים שזה טיפה ארוך..

הסרטון הבא יהיה קצר יותר, עם יותר "אני".... אגב אם שמת לב, ה"תפוז" בקישור הפך, בגלל איכות השידור, ל"חפוז". אין להם בחפוז פורום אספנים, אולי כדאי לייסד שם משהו, למרות הגבלת גיל הכניסה... מילון? יהיה. אני מבטיח. ב"ה יהיה מילון בולאי. כל עכבה לטובה...

תמיר1991

New member
אהבתי../images/Emo6.gif

פורום אספני ירחוני פורנו - באמת אפשר לפתוח שם
ואסף, מצגת חביבה - אם כי ארוכה מדי, ועל כן בדקות האחרונות כבר מייגעת, כפי שאמר אריק. תמיר.

ניצה 7

New member
מדהים! כל הכבוד! הבול היפה ביותר

לדעתי הוא במדור ספרות, ג'ין אייר של שרלוט ברונטה. אבל מה זה הרלדיקה?

Markup

New member
שיט לא שמתי את הבול היפה ביותר

זה של 10 ליש"ט.. לא חשוב יהיה ב "אסף אברהם 2 - הנקמה" חיחיחיחיחיחיחי

ז ק ו

New member
נכון זה עובד.

וההוכחה, הצלחתי לראות בין הבולים, במחלקת החיות הפרההיסטוריות בול של חיה ממשפחת החתוליים שרון אוסף.

Markup

New member
אני יודע שהוא

ממשפחת החתוליים, אבל הטענה הזו לא עזרה לי לקבל רשיון גידול ביתי עבורו ממשרד החקלאות. אז אני מסתפק בצלוחיות חלב לחתולים בשכונה, וכמובן בבול ההוא...

נימבו

New member
לא ארוך , זה יפה מאוד. אפרופו

בולי בריטניה, גיליתי השבוע שיש איזו סידרה של כלבים או חתולים שמראים אחד מהם יושב על כיור. האם יש שם ברז? אסף- האם יש לך הגדלה של הבול הזה?

אמיר20031

New member
../images/Emo13.gifIt`s kind of magic

כול הכבוד . מי נמצה בבול מוזיקה ברקה ? John Lee Hooker . אהבתי אופנועה Triumph

ג רפאל

New member
בולים

יופי של תצוגה,ממש נהניתי,אני לא אוסף בולים ובמשך השנים עברו בולים בכמויות,בעיקר מבריטניה, תחת ידי ומעולם לא שמתי לב למצויר בהם. פשוט גזרתי מהמעטפות והעברתי לחברים 'מנויים' אצלי. עד היום לא הייתה לי אף פעם תחושה של החמצה. כאספן אקסליבריס הכי היתרשמתי מבול ההרלדיקה -רק אחד?- אילו הייתי נתקל בכזה הייתי שומר אותו. תצוגה יפה ואוסף יפה.ברכות

ג רפאל

New member
בולים

יופי של תצוגה,ממש נהניתי,אני לא אוסף בולים ובמשך השנים עברו בולים בכמויות,בעיקר מבריטניה, תחת ידי ומעולם לא שמתי לב למצויר בהם. פשוט גזרתי מהמעטפות והעברתי לחברים 'מנויים' אצלי. עד היום לא הייתה לי אף פעם תחושה של החמצה. כאספן אקסליבריס הכי היתרשמתי מבול ההרלדיקה -רק אחד?- אילו הייתי נתקל בכזה הייתי שומר אותו. תצוגה יפה ואוסף יפה.ברכות

Markup

New member
בולי הרלדיקה:

ראשית, כל הבולים שראיתם הם חלק מסדרות. לגבי הרלדיקה, הונפקו למיטב זכרוני 10 בולים בשנים האחרונות שניה אני אבדוק... 2002 - 1 1998 - 5 1987 - 4 1983 - 4 14 סה"כ

הדי אור

New member
יפה מאוד. אפשר לדעת קצת פרטים

איך עושים זאת? איך מכניסים לאתר זה? מה התהליך וכו'. בתודה מראש

Markup

New member
מרשם לסרט

מרכיבים: 1 מצלמת וידאו דיגיטלית 1 מצלמת סטילס דיגיטלית 1 חצובה גבוהה 1 מחשב עם חיבור לאינטרנט 1 תוכנת עריכה movie maker (ניתן להוריד חינם באתר מיקרוסופט) + חבילת עזרים 1 ידיעת קרוא 1 ידיעת כתוב הסרט: מתקינים את המצלמות במחשב מורידים ומתקינים את התוכנה ממיקרוסופט כולל חבילת העזרים מתכננים מה רוצים לומר בדיוק פחות או יותר מצלמים בסטילס את הפריטים שרוצים להעלות מצלמים את עצמכם בוידאו/סטילס מערבבים הכל בתוכנת העריכה + כיתוביות + אפקטים שומרים כסרט מלא באיכות הרצויה יוטיוב: נכנסים לאתר ונרשמים מאשרים את הקישור שמגיע במייל מעלים את הסרט מקבלים בדף שלו קישור ציבורי ממתינים כעשר דקות לאחר ההעלאה כדי שהסרט יעודכן בשרתי יוטיוב עושים קופי-פייסט ומנסים את הקישור לוודא שהוא עובד מתלהבים בפורום של תפוז זהו, נראה לי די ברור לא?

למעלה