זה עדיין לא נקלט

Crossface

New member
זה עדיין לא נקלט

אני עדיין לא מקבל את זה היום הייתי שוב בתל השומר שוב במחלקה של חולי סרטן והייתי שם עם עוד ליצנית, שושי הנשמה הטובה וביחד הצלחנו להצחיק לשעשע ולשמח כמה ילדים שישבו בחדר משחקים ולא עשו כלום סתם העבירו את הזמן הייתה שם ילדה קשה, שלא רצתה כלום, לא דיברה, לא רצתה ממני את הבלונים שום דבר, רבע שעה עד שהוצאתי ממנה חיוך בסוף היא התגלגלה מצחוק בסוף באה אמא של אחד הילדים ואמרה לי: "החזרת לי את הילד לחיים" זה עדיין לא נקלט מתברר שהילד לא דיבר ולא ירד מהכסא גלגלים שלו 3 ימים ואנחנו גרמנו לו לשיר, לצחוק ולרדת מהכסא ולהסתובב במחלקה ואנחנו עשינו את זה

חן (*_*)

New member
כל הכבוד קרוסי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

להשכיח אפילו לזמן קצר את הסבל, להעלות חיוך על הפנים העצובות והסובלות, להשיב את הטעם לחיים, כל זה חשוב ביותר. כבר נאמר ש-המצב הנפשי, משפיע על המצב הגופני. זו תחושה אדירה להשפיע כך על בני אדם, ואתה עשית זאת !!!

קרוסי מעלה נדירה יש לך.....

שמור עליה תמיד.... לדעת להעלות חיוך על פני אדם שבור
זו מעלה שיש לדעת לשמור עליה מכל משמר. תבורך

hirshfe

New member
קרוסי יקירי

אמנם אני חבר שלך מפורום אחר. אבל רק תדע, שאתה גורם לי להתאהב בך
. אתה עושה עבודת קודש. אני בטוח שהיום הזה אתה הפכת לאחד מהאנשים הכי חשובים, לזוג הורים מוסים.

תלתלית

New member
קרוסי

אני קוראת אותך ובוכה, רציתי לכתוב לך מילים של גאווה ואושר, ושמחה בחדוות הסיפוק שיש בעבודה עם ילדים... אבל שוטפות אותי דמעות של התרגשות מלקרוא אותך, אני פשוט בוכה. לא יכולה לכתוב עכשיו.. שולחת לך חיבוק תמשיך לעשות שמח לילדים האלה עם חבריך הליצנים כמו קוסמים, כמו פיות, כמו מלאכים שבאים אליהם מארץ רחוקה.. לעשות קצת טוב על הלב. תלתל

Mוניk

New member
שיאווו קרוסי זה מרגש../images/Emo24.gif

קרוסייייייי יהיו לך עוד הרבה רגעים של אושר פנימי לצד אותם ילדים, וזה המון זה גורם סיפוק ענקי והקטעים הלא נעימים פשוד מתגמדים ביחס לאותו חיוך שגרמת לילד או ילדה חולים יישר כח כל הכבוד קרוסי שלנו אתה גדול מאמייייי}{

ישר כוח אחותי ,וממני אלף נשיקות

בסד רק דמעה קטנה על לחי נופלת ולך נשיקה גדולה אני שוזרת נשמה אחותי ממש שימחת אותי גם עם הדמעות שעמדו לצאת , מי יתן והיו עוד הרבה כמוך שרק יצחיקו , ושתמיד היה לך אושר וצחוק על הפנים, אם כול הכף והכבוד אני מאחלת לך ולחברתך שתצתרכו להצחיק רק אנשים בריאים בלי מחלות ושלא היו חולים במחלות כאלו לעולם עליזה

Crossface

New member
רק שאלה קטנה......

מי זאת אחותך? בטוח שלי אני אני לא אחות של אף אחד ואף אחת עכשיו.....אם היית אומרת אחי.....אוווווו...פה יש על מה לדבר

עיסוקך ... ../images/Emo151.gif

הוא לא אשליה הוא האמת לאמיתה הוא טהור וכשזה בא מהלב אתה כל ילד\ה עם גורל מר תחייה את נשמתם הכלואה בגוף שבגד תוציא לאור ולה תעניק רגעים ארוכים של אהבה ושמחה רגעים חקוקים לעד בנשמתם (יתכן כי "אימא של" כינתה אותך ב "אחות" כוונתה היא לנשמה הטהורה שלך ולכן כתבתה בלשון נקבה ...)

קרוסי "חזק ואמץ"

על מפעלך הברוך. שתצליח להעלות עוד הרבה חיוכים על אנשים/ילדים שקשה להם. תחזקנה ידיך.

עבודת קודש כבר אמרתי?! אמרתי!!!

כל הכבוד!!!! אין סיפוק גדול מזה. ואתה ליצן מצטיין שלנו, אתה מוכיח זאת בגדול!!!

יישר כוח קרוסי ../images/Emo45.gif

"מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד" נשמה של ילד מרגישה אהבה אמיתית.... נשמה של ילד יודעת את האמת, ואתה קרוסי נותן אמת!

kuzary

New member
קרוסי ../images/Emo45.gif

כאחד שליוה ילד חולה סרטן במשך כשנה אני יודע מה זה להעלות חיוך על פניו. אם הצלחתה להעלות אפילו בדל של חיוך על שפתי ילד חולה, אזאי אתה ג ד ו ל מ ה ח י י ם. "הצחוק יפה לבריאות" לכן אל תפסיק להצחיק.

למעלה