|אההההההה נכון! :) חחחחחחחח... גאווה למגמת אומנות!:)
N N E Z E K New member 13/3/04 #22 קולנוע שולטטטט!! לכם אין צ'ארלי!! לנו יש! (צ'ארלי זה זה שנותן לנו ת'ציוד.. בערך כל יום יש לו שיר חדש שאת המנגינה הוא לוקח משיר ברוסית.. חח..)
קולנוע שולטטטט!! לכם אין צ'ארלי!! לנו יש! (צ'ארלי זה זה שנותן לנו ת'ציוד.. בערך כל יום יש לו שיר חדש שאת המנגינה הוא לוקח משיר ברוסית.. חח..)
N N E Z E K New member 13/3/04 #23 חחחחחחח... כשאני חושבת על זה.. זה נשמע מההודעה שלך בכאילו כל אלה שהם הומואים ולסביות למגמת אומנות... חחח... " גאווה למגמת אומנות! "
חחחחחחח... כשאני חושבת על זה.. זה נשמע מההודעה שלך בכאילו כל אלה שהם הומואים ולסביות למגמת אומנות... חחח... " גאווה למגמת אומנות! "
B booly16 New member 13/3/04 #24 אני עדיין בדעה שלי... דיג'ים שולט! וחוץ מזה.... אתמול בלילה הכרנו איזה תומר אחד מרעננה! עוד אחד כמוני שמנגן.. רק שהוא היה קצת בסרטים.. חפיף..
אני עדיין בדעה שלי... דיג'ים שולט! וחוץ מזה.... אתמול בלילה הכרנו איזה תומר אחד מרעננה! עוד אחד כמוני שמנגן.. רק שהוא היה קצת בסרטים.. חפיף..
N N E Z E K New member 13/3/04 #25 חחחח.... קורה.. ../images/Emo8.gif קולנוע זה משובח... רק אצלינו יתנו לעשות סרט על הכנת כוס תה והוא יצא 7 ומשהו דקות.. חח... להכין תה זה מסובךךך!!
חחחח.... קורה.. ../images/Emo8.gif קולנוע זה משובח... רק אצלינו יתנו לעשות סרט על הכנת כוס תה והוא יצא 7 ומשהו דקות.. חח... להכין תה זה מסובךךך!!