זה ספר זה?

כן גורו

New member
זה ספר זה?

חברה קנתה לי ספר ( בהמון כוונות טובות) שנקרא בשם המטעה " להנות עם תינוקות" שנכתב ע"י ד"ר כריסטופר רובין.מאוד שמחתי, כי הרגשתי שאמנם האינטואיציות שלי הביאו אותי עד הלום ( 7 ח´), אך הרגשתי שתגבורת לא תזיק. ולמרבהזוועתי, כשפתחתי לקרוא בעמוד אקראי, מצאתי את ההמלצות הבאות: אם הילד מנסה להגיע למיטה שלכם בלילה, הזהירו אותו בחומרה. אם זה לא עוזר עברו לשלב ב´- חזקו את הדלתות ואו הפליקו לו מכות בטוסיק. אני עוברת לשלב ג´ ומעיפה את הספר. שיפליק לעצמו. למישהי יש המלצה לספר נחמד באמת? ואו המלצה איך להפיץ את השמועה על הספר האומלל הזה? שאנשים יידעו מה הם קונים.

חיוך

New member
כנראה הכוונה שלו הייתה

´לענות את הפעוטות´...

נירית1

New member
נדמה לי שדיברו עליו בפורום הורים

וזה נהפך לדיון על מכות - תתחילי לכתוב את התרשמותך בפורומים וזו כבר אוכלוסיה גדולה, נשמע לי מזעזע!

"הורים גם בלילה" של ד´´ר סירס כבר

אמרנו? וכמובן...עיקרון הרצף אם כי יש לקחת אותו בערבון מאוד מוגבל... אני לא ממליצה אותו לאמא חדשה שלא בטוחה בעצמה...שמא היא תנסה לקיים אותו כפשוטו ותתמוטט... את כל הספרים ה"רגילים", מדריכים להורים וכאלה, אני מאוד לא אוהבת...

זיו25

New member
רגע, אני רוצה להבין...

אני שבוע לפני חתונה... והייתי בטוח שתינוקות מגיעים עם הוראות הפעלה מהחסידה... יש לי שבוע להתחרט (
NOT) אני חושב שאין דבר כזה - ספר הדרכה טוב , מכיוון שכל כותב מלמד את הדרך שבה הוא בחר לגדל את ילדיו. בברכה, זיו.

galit31

New member
דווקא יש ספר הוראות הפעלה ../images/Emo8.gif

הוא נקרא "התינוק החדש שלך - התקנה והוראות הפעלה" מומלץ בחום

היי כן גורו אני עומדת לרכוש ספר

שכתבה מרפאה בעיסוק אז אחרי שאקבל אותו אני אספר אם כדאי.... נשיקה ענקית לניתאי המתוק שלך

לאה_מ

New member
זה לא רק מגעיל, זה גם ממש אדיוטי!

השלבים שהם מציעים פשוט מגוחכים... בכל מקרה, המלצתי היא "הורות יעילה" של ד"ר תומס גורדון. קריאה מהנה.

אפרת_ח

New member
כן גורו, תכתבי למועצה לשלום הילד

ציפי מתמצאת יותר ממני, אבל נדמה לי שזה אפילו לא חוקי (הסתה לביצוע פשע?)

למעלה