זה סיפור על מטריד...

elivnat

New member
זה סיפור על מטריד...

ולא, אין לזה שום קשר לבני סלע ח"ו.. אז זה מה שקרה לי בשבוע האחרון: התחילת השבוע התקשרו אליי כמה פעמים ממספר מזוהה וכשעניתי ניתקו, אח"כ אבא שלי ניסה להתקשר לאותו אדם, לראות מה הוא רוצה, כי כשבנאדם מתקשר כמה פעמים וישר מנתק-זה לא טעות במספר!! קיצור, אבא שלי מתקשר, ההוא עונה אבל יש שקט בקו ואז נשמע שיר בערבית.. יום למחרת שוב מתקשר הבחור והפעם אבא שלי עונה לו ומדבר איתו בערבית, אבא שלי מנסה להוציא ממנו מה הוא רוצה והוא אומר שהוא מחפש את "אבו עלי" ואבא שלי אומר לו שהוא טועה, הערבי אומר לאבא שלי שהוא לא טועה... מאותה שיחה הוא התחיל להתקשר מחסוי, ב12 בלילה התקשר אליי והשאיר לי הודעה קולית (שלא נפתחה כי שכחתי מה הקוד של התא קולי), סה"כ 9 פעמים התקשר אליי... אתמול הייתה הפעם התשיעית.. צנתק לי... אני עונה והוא מנתק.. סיפרתי לאבא שלי והוא אמר לי שנלך לרשום תלונה במשטרה... היום אחרי שסיימתי את הלימודים אבא שלי אסף אותי ונסענו לתחנת משטרה שלא רחוקה מהבי"ס, השוטרת לקחה ממני עדות ורשמה את המספר פלאפון שלו.. היא בעצמה ניסתה להתקשר למספר שלו ולבדוק מי הוא והוא התחמק מלמסור לה את השם שלו. עכשיו מה שיעשו בחברה הסלולרית יבדקו פרטים על אותו בן אדם ואת הפרטים ימסרו למשטרה, המשטרה תזמין את אותו אחד לחקירה ואז יחקרו אותו.. מי היה מאמין שאני אגיש תלונה במשטרה נגד מטריד טלפוני...

sexytomato

New member
קרה לי משהו דומה

נראה לי זה היה בכיתה ט', בסביבות פסח, לפני החג, התקשר אליי כל יום כמה פעמים ערבי. בשלב מסוים הפסקתי לענות כמובן, עד שכמה ימים לפני החג הוא השאיר לי הודעה בתא קולי "אני רוצה לאחל לך חג שמח מ____, _____, _____, _____,_____, ____, [וכו'] וממשפחת ____, משפחת _____, משפחת _____...." וככה הוא מנה בפניי המוווון שמות של ערבים, ערביות ומשפחות, שמאחלים לי חג שמח. זה היה ממש הזוי.

אפ7ת

New member
../images/Emo12.gif ממש מוזר

אם יקרה משו אל תשכחי לעדכן

elivnat

New member
אל תדאגו..

הלוואי שיידעו אותי מהמשטרה מי הוא ומה הוא רצה ממני..!!!

מוזר לחלוטין..

היה לי דבר דומה לפני 3 שנים.. ערבי אחד כל פעם התקשר אלי, עד שפעם אחת הוא התקשר וצעקתי לו שאם עוד פעם אחת הוא מתקשר אני מתקשרת למשטרה, והוא הפסיק להתקשר... למרות שנראה לי שהמילה היחידה שהוא הבין זה משטרה...

lazimi

New member
לי קרה משהו דומה

זה היה בטיול שנתי בכיתה ט\י לא זוכר ישבתי אם חברים באוטובוס וזה קיצר היתקשר אליי איזה אחד ואיים עליי אחר כך החזרתי לו צילצול כולם איימו עליו והכל קבעו להיפגש אמר הוא יבוא בסוף הוא לא בא ומאז לא שמעתי מימנו חחחחחחחחחחח

למעלה