זה סיום הסיפור,,,,,,

זה סיום הסיפור,,,,,,

מה לומר לך וזה רק מכתב מה לתאר לך ומה לספר לך לא מוצאת לי מילים יש כאן הכל אבל אין לי אותך . כבר אין לי מילים יפות לומר לך היד לא רושמת ובכל זאת אנסה כי לדבר איתך אני כבר לא מסוגלת. כבר לא מיוחד שלי אלא מיוחד של כולן . רק אתמול הבנתי שבעצם לא הייתי בשבילך אלא עצם בגרון . לא אהבת, לא חשקת, לא חשבת,לא רצית. שיקרת ,שיקרת המון וזה מה שכואב הבטחת כי תלמד אותי לאהוב אמרת כי אני צריכה לאהוב יהיה לי כיף פרפרים ריגושים הבטחת כי זה יהיה הדבר הכי יפה יהיה לנו קסום ומקסים אחד עם השני אמרת כי תהיה רק שלי ואני האמנתי לך . הבטחת כל כך הרבה וכשבעצם ידעת שאתה לא מסוגל להעניק לי דבר אחד... היו חודשיים של שקרים ומזימות למרות שבתוך תוכי ידעתי שזה מה שתעשה ידעתי שאתה לא מסוגל להיות רק שלי ובגלל זה לא רציתי לאהוב אותך פחדתי ממך וכששאלת למה את מפחדת ממני אז זו התשובה פחדתי כי תבגוד פחדתישתפגע בי כי אין לי כח לכל הכאב הזה.ולא האמנתי לעצמי כי שיקרת לי כל כך טוב . אני הרסתי את הדבר הכי טוב שיכל להיות לי כשאתה הגעת גרמת לי להאמין בך וויתרתי על הכל למענך ולמעני ורק כי שיקרת . אוף לכתב לך כמה קשה לי פתאום .... צחקנו אתמול כבכל יום התגעגעתי אליך המון ( 3 ימים לא דיברנו ) ואחרי השיחה כשניתקתי חשבתי לעצמי כמהכיף לי שיש לי אותך ואיזה מזל שנכנסת לחיי כי אתה גורם האושר חייכתי בגללך לא פעם ולא פעמיים ובערב רציתי לדעת אם באמת היה זה צחוק והייתי בטוחה למרות שחששתי שתאמר לי לא לא בגדתי בך. הכנסת לי סכין בלב .כשאמרת לי כן. אפילו אתה רצית כל כך לשקר לי כבר לא ידעת אם להאמין לשקרים של עצמך . התבלבלת וכבר היה מאוחר הבנתי כי בגדת בכדי להוכיח לעצמך שאתה גבר שאתה מסוגל לזיין. הבנתי היטב את מה שאמרת . מיוחד(כאן לא אומר את שימך האמיתי שזו הפעם הראשונה שהשתמשתי בו ) פגעת בי וכבר לא אזיל דמעות בגללך הפכת את האהבה שלי אליך לשינאה וגועל רציתי אותך עם כל מה שהבטחת חיכיתי לך ואני יודעת שלעולם לא תהיה שלי אתה של כולן אתה צוחק על כולן ובעיקר על עצמך. לא נותר לי אלא לומר שלום לחודשיים של שקרים כמו שזה התחיל זה נגמר. כבר לא אוהבת

מכתב מרגש מאוד דניאלוש../images/Emo24.gif

מקווה לדעת שבאמת תתגברי על ה"מיוחד" רוצה להאמין שמקרה כזה, לא יקרה שוב עוד מאחלת מכל הלב, שתמצאי את האחד והמיוחד שבאמת יעניק לך את מה שמגיע לכל אחת שישאר כנה לך ולעצמו במיוחד, ושיאהב באמת ובתמים שתחוו יחדיו שנים רבות של אושר, אהבה וגם ילדים מעניקה לך צל"ש על האומץ "בכתיבת מילים אלו" יודעת כי המילים קשות והרגשות אפילו יותר קרן אור לי

תודה ../images/Emo25.gif

תודה מתוקה זה סיפור שקרה לפני זמן מה ובעצם כבר התגברתי התחתנתי לפני 4 חודשים והיום אני אוהבת את בעלי ומחייכת על העבר .... מילים קשות לא מאמינה שכתבתי ונתתי לכולם לראות זה רק מראה שהתגברתי.

וואוו , ברכות לנישואיך../images/Emo24.gif

שמחה שזה עבר וחלף מקווה לשמוע עוד בשורות טובות ממך בעתיד חברתך החדשה כאן בפורום קרן אור לי

תודההההההה../images/Emo51.gif

מוזר אנשים עדין אומרים לי מזל טוב כבר שכחתי שהתחתנתי מזל שיש לי תמונות ווידאו חחחחחחחחחחחחח

R O Z

New member
דניאלה יקרה

כל כך עצוב לשמוע את סיפורך, רק דבר אחד אני לא מבינה מסיפורך.... הרי את נשואה סך הכל 4 חודשים??? את צריכה להיות מאושרת באשר יש לך כך לפחות אני חושבת רוז

למעלה